Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Egzersizler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egzersizler/)
-   -   Tibet'in Gençlik Pınarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egzersizler/11586-tibetin-genclik-pinari.html)

01nisan 23-11-2008 07:43 PM

Ynt: Tibet'in Gençlik Pınarı

Merhabalar,

Tibetin Gençlik Pınarındaki beş ayini, yaklaşık 4 aydan beri her gün uyguluyorum. Ayrıca yıllardır haftada 2-3 kez fıtness yapmama rağmen, kesinlikle, günde 10 dakikamı alan bu egzersizler bir-iki saat yaptığım egzersizler kadar etkili, belki de daha fazla.. …

Bu ayinler kesinlikle, başlangıçta günde 3 er kez yapılmalı, her hafta 2 sayı artırılarak 21 sayıya çıkarılmalıdır. Hareketler basit gibi görünsede sıradan hareketler değil. İlk haftalarda tıpkı dinlediğimiz telkinler gibi yan etkileri olabiliyor. Pes etmemeli. Bunlar geçici ve olması gereken şeyler. Ben başlangıçta nasıl olsa zorlanmıyorum diye günde 8-10 tekrar yaparak yaptım ve tam bir ay süren faranjit, halsizlik vb. rahatsızlıklar yaşadım. Hareketler sinüslere gerçekten çok etkili. Hem sağlık hem de daha fit bir vücut için tavsiye ederim.

Vücut ısındıktan sonra yapıldığında hareketleri yapmak çok kolay. Düzenli spor yapan arkadaşların mutlaka propramlarına bunu da eklemelerini öneririm.

SEVGİLER

asibel 05-12-2008 01:49 PM

merhabalar,
bu 5 hareketi ben yaklasik 7-8 aydır yapıyordum. 21 e ulastiktan sonra yaklasik 1 ay kadar ara verdim tekrar 21 den baslayabilir miyim bilmiyorum (?) ama bir haftadir11 den itibaren yeniden basladim. cok yararını gordum. bagisiklik sistemim uzerinde gercekten cok etkisi oldu. herkese tavsiye ediyorum.

purplepuppet 31-12-2009 10:59 PM

Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı

21 sayısına ulaştıktan sonra ara vermeden 21 den devam ediliyor ara verildiğinde ise tekrardan 3 ten başlamak gerek 21 den fazla yapmak chakraları olumsuz etkilediği için 21 den fazla tekrarlamamak gerek

Elektra 01-01-2010 01:20 AM

Bu konuyu daha evvel de okumuştum hatta hareketleri şekille öğrenmiştim ama yapmaya üşenmiştim.Yarından itibaren yapmaya başlayacağım. Paylaşım için teşekkürleractionsmile

gülsedef 15-01-2010 11:41 AM

Ben bu hareketleri birkaç yıl önce başka bir sitede görmüştüm ama nedense bi türlü yapamamıştım bu kadar etkileri olduğunuda bilmiyordum şimdi yeniden deneyeceğim inşallah sonuna kadar yapabilirim

Neptün 15-01-2010 12:13 PM

annemle babam da yapıyolardı bu hareketleri. çok komik

Sultan 15-01-2010 03:35 PM

arkadaşlar kitabıda okumanızı tavsiye ederimy789

the desert 07-02-2010 11:44 PM

kesınlıkle kıtap super!!!!hareketlerde...............

zeynep957 08-02-2010 12:29 AM

kesinlikle süper bir kitap.1.ve 2.cildi beraber okuyalı bir kaçsene oldu.yazlığa gidince tekrarlayayım.oğlumda anglizon spondolit-iltihaplı omurga romatizması vardı.burda ki hareketleri iki senedir belirli aralıklarla yapıyor.bir ara kortizonlu ilaçları bile bıraktı.yani bayağı işe yarıyor.ferrarisini satan bilge de sanırım bu kitaptan etkilenilerek yazılmış.baş ucu kitaplarından olmalı.çok güzel bir çalışma olmuş.bende denemeye çalışsam iyi olur.

the desert 08-02-2010 09:06 PM

arkadaşlar...beş ayıen yenı başladım...dun daha...bu sabah da 3 kere olarak yapayım dedım ancak sabah bır kalp carpıntısı başladı bence sormayın...bole devam ettıbı yaırm saat nefes bıle alamadım vee sonra kustum kusunca bıras rahatladım ...ama butun gunum de berbat ve cok mutsuz gectı dokunsanız ağlıycaktım...anlamı ne?bunun acaba hıc yapmasammı?netten araştırıorum ama bole bışey cıkmadı karşıma henuz.........

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:11 AM.