![]() |
Cevap: telkin konuşma sesleri Arkadaşlar mesele bilinç başka birşey ile meşgulken (müzik dinlemek) farketmeden mesajları bilinç altına iletmek yoksa herkes yüzkere şunu desin der olayı kapatırdık. Mesele telkinleri bilinç altının direnci ile karşılaşmadan yollamak kamuflaj yapıyoruz yani. |
Cevap: telkin konuşma sesleri osmanlı da çözümü zor hastaları su sei ve ney sesi ile tedavi ediyordu.bu site hazırlayıcıları da tam osmanlı torunu olduğunu gösterdi . site emekçilerine selam hizmete devam. |
Cevap: telkin konuşma sesleri burada aslinda telkinler gizli verilebilir ama insan oglu iste merak edipde telkinin ne söyledigini icerigini anlamak istiyor sizden ricam telkinin icerigini yazili belirtirseniz insanlar okur hangi müzikte hangi telkin var ona göre dinler kendisine yarayani dinlerse daha iyi hiseder kendini umarim ifade edebilmisimdir kendimi saygilarimla |
Cevap: telkin konuşma sesleri zaten telkin içerikleri hepsinde sitede var okursanız hepsi hakkında bilgi sahibi olur ne dinlediginizn farkındalıgını kazanırsınız sevgiyle kalın... |
Cevap: telkin konuşma sesleri AYY NE GUZEL BI YER BURASI YA:dd AILE GIBI BISEY OLMUSUNUZ SIZ:dd COK hosuma gıttı sıte gercekten.. ama bu telkınlerde sade muzık var bısey duyamıyorum ben okumak zorunda kalıyo ınsan o zman da etkılı olmuyo ya ............... BU TELKİNLERDE SADECE MÜZİK Mİ VAR YOKSA BİRİLERİ KONUŞUYOMU??? |
Cevap: telkin konuşma sesleri Alıntı:
Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz..vien1 Telkinleri duymamız gerekmiyor..Sadece müzik sesini duyman,subliminal tekniği olmasından kaynaklanıyor.. Aşağıdaki linkleri ve rehber bölümümüzü iyice incelemeni öneririz.Aradığınız pekçok sorunun cevabını bulacaksınız.. Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Değişimlerinizi payaşırsanız seviniriz.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: telkin konuşma sesleri merhaba ego güçlendiriciyi indirdim baya da bi dinledim ama sıkıldım bi müddet sonra nası etkili olacak anlamadım saçma geldi bana bilmiyorum |
Cevap: telkin konuşma sesleri merhaba ben yeni katıldım.. Türk sanat müziği indirdim ben de ama sadece bir tane mi var ? :) |
Cevap: telkin konuşma sesleri hoşgeldin canım http://www.hayatimdegisti.com/forum/...nguclendirici/ linke girersen diğer versiyonlarıda görüp indirebilirsin kolay gelsin :)) |
Cevap: telkin konuşma sesleri selam yeni katıldım bende aranıza umarım faydasını görürüm nereden baslarsam daha iyi olur bununla ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler bunu yazarken ney dinliyorum mest olmamak elde değil:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:59 PM. |