![]() |
Cevap: telkin konuşma sesleri sesli telkinleri bulamıyorum?biri yardım edebilirmi |
Cevap: telkin konuşma sesleri merhaba ben cd leri indiremiyorum bir türlü ne yapmalıyım |
Cevap: telkin konuşma sesleri Sesli olmaması daha iyi telkinlerin... |
Cevap: telkin konuşma sesleri Alıntı:
|
Cevap: telkin konuşma sesleri Ama sonuçta müzik de iyi sonuçlar verir fakat başka şeyleri de uygulamamız lazım... |
Cevap: telkin konuşma sesleri Evet,ben de arıyorum.Acaba aramızda bu işlerle uğraşan kişiler var mı? |
Cevap: telkin konuşma sesleri ben bunların nasıl işe yarayacagını anlamadım rastlantı eserı bu sıteyı buldum konular benım ıcın ama bunları dınleyerek nasıl bı sonuc elde edebılırım acaba ! |
Cevap: telkin konuşma sesleri ilk basta bende telkını duyamadım ama dun uyurken dınlemek uzere actıgımda ney sesı kesıldı zamanlarda dıkkatlıce dınleyınce telkınler duyuluyor |
Cevap: telkin konuşma sesleri merhaba ben yeni katıldım.Çok fazla kişisel gelişim ile ilgili konulara merakım vardır. Hayatımla ilgili herşeyi bir anda değiştirmek istiyorum belki bu sitede buna bir çözüm bulabilirim |
Cevap: telkin konuşma sesleri evet ben de müziklerin altındaki telkinleri ayrıca dinlemek istiyorum ego/güven verici telkinin klasik müzik versiyonunda çok az da olsa bir ses duyuluyor ve ben meraktan çatlamak üzereyim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 AM. |