Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   telkin konuşma sesleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/372430-telkin-konusma-sesleri.html)

nr7900 11-07-2009 07:18 AM

telkin konuşma sesleri

Merhaba,
Dinlediğimiz müziklerde gizli olan telkin okumalarını normal ses olarak dinlemek istiyorum. Bu kayıtları da yayınlamayı düşünür müsnüz?

dmntry 17-07-2009 02:43 PM

Cevap: telkin konuşma sesleri

evet bende arıyorum, böyle sade müziğin etkisi olur mu pek sanmıyorum :/ ?

asiyah 17-07-2009 02:47 PM

Ben de sessiz telkinleri arıyorum. Üzerinde müzik sesi olmayan... hmm

SeLDi 22-07-2009 06:53 PM

eVeT MuZIk degilde KoNuMa iLe teLKin dha eTkILi ve DaHa Ba$aRiLi SoNuCLaR VeriR:) T$KLer.!!

_EliF_ 25-07-2009 10:02 AM

Bunları hazırlayanlar konunun uzmanları ve neyin nasıl etki edeceğini daha iyi bilirler.

salvadore_xp 25-07-2009 03:05 PM

Aslında telkin sade olsa; yani duyamayacağımız desibelde ve müziksiz olsa. Bizde telkinin üzerine istediğimiz müzikleri açsak. Telkinin hazırlanma şeklini bilmiyorum. Ama farklı parçalarla dinleyebilsek daha eğlenceli olurdu.

redmoon 27-07-2009 08:07 PM

mrb nasılsınız buraya yeni katıldım inşaallah faydalı şeyler öğreneceğim bundan eminim herkese tekrar merhaba

salvadore_xp 27-07-2009 08:41 PM

Teşekkür ederim, aramıza hoşgeldin. Bu siteye ilk katılanlar ve telkinleri ilk dinleyenler genellikle şaşkınlık içinde oluyorlar. Şaşkınlık evresi geçtikten sonra da forumda işine yarayacak bilgileri rahatlıkla erişeceksin.
Özellikle 4-5 tane arı gibi çalışan moderatörler var. Onlar tek başlarına bu forumun yükünü çekiyorlar bence..

elif_k 07-08-2009 03:01 PM

herkese selam..bende yeni katıldım kişisel gelişime çok meraklıyım bir çok şey okudum şimdiye kadar ama hiç biri aklımda değil :>:> ego güçlendirici telkin indirdim çok acayip ama etkisine inanıyorum... nerden başlayacaımı da pek bilmiyorum bi kaç gün siteden hiç çıkmadan araştıracağım galiba :> siz sadece telkin mi dinliyorsunuz ..

issiz@d@m 07-08-2009 06:04 PM

sesli telkinlerde koyarsaniz cok iyi olur lütfen saygilarila

Turhan 07-08-2009 10:23 PM

Arkadaşlar mesele bilinç başka birşey ile meşgulken (müzik dinlemek) farketmeden mesajları bilinç altına iletmek yoksa herkes yüzkere şunu desin der olayı kapatırdık. Mesele telkinleri bilinç altının direnci ile karşılaşmadan yollamak kamuflaj yapıyoruz yani.

davosfatihi 09-08-2009 03:17 PM

osmanlı da çözümü zor hastaları su sei ve ney sesi ile tedavi ediyordu.bu site hazırlayıcıları da tam osmanlı torunu olduğunu gösterdi . site emekçilerine selam hizmete devam.

issiz@d@m 10-08-2009 06:10 PM

burada aslinda telkinler gizli verilebilir ama insan oglu iste merak edipde telkinin ne söyledigini icerigini anlamak istiyor sizden ricam telkinin icerigini yazili belirtirseniz insanlar okur hangi müzikte hangi telkin var ona göre dinler kendisine yarayani dinlerse daha iyi hiseder kendini umarim ifade edebilmisimdir kendimi saygilarimla

derya88 10-08-2009 06:38 PM

zaten telkin içerikleri hepsinde sitede var okursanız hepsi hakkında bilgi sahibi olur ne dinlediginizn farkındalıgını kazanırsınız sevgiyle kalın...

ASIMIRA 18-08-2009 03:15 PM

AYY NE GUZEL BI YER BURASI YA:dd AILE GIBI BISEY OLMUSUNUZ SIZ:dd COK hosuma gıttı sıte gercekten.. ama bu telkınlerde sade muzık var bısey duyamıyorum ben okumak zorunda kalıyo ınsan o zman da etkılı olmuyo ya ...............

BU TELKİNLERDE SADECE MÜZİK Mİ VAR YOKSA BİRİLERİ KONUŞUYOMU???

yeni bir hayat 18-08-2009 03:42 PM

Alıntı:

ASIMIRA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474796)
AYY NE GUZEL BI YER BURASI YA:dd AILE GIBI BISEY OLMUSUNUZ SIZ:dd COK hosuma gıttı sıte gercekten.. ama bu telkınlerde sade muzık var bısey duyamıyorum ben okumak zorunda kalıyo ınsan o zman da etkılı olmuyo ya ...............

BU TELKİNLERDE SADECE MÜZİK Mİ VAR YOKSA BİRİLERİ KONUŞUYOMU???

Merhabalar ASIMIRA,t678

Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz..vien1

Telkinleri duymamız gerekmiyor..Sadece müzik sesini duyman,subliminal tekniği olmasından kaynaklanıyor..

Aşağıdaki linkleri ve rehber bölümümüzü iyice incelemeni öneririz.Aradığınız pekçok sorunun cevabını bulacaksınız..

Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Değişimlerinizi payaşırsanız seviniriz..

Sevgiler..actionsmile

sultaana 10-09-2009 02:02 PM

merhaba ego güçlendiriciyi indirdim baya da bi dinledim ama sıkıldım bi müddet sonra nası etkili olacak anlamadım saçma geldi bana bilmiyorum

fatosk74 10-09-2009 11:23 PM

merhaba ben yeni katıldım.. Türk sanat müziği indirdim ben de ama sadece bir tane mi var ? :)

Işıldayan Safir 10-09-2009 11:33 PM

hoşgeldin canım
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...nguclendirici/
linke girersen diğer versiyonlarıda görüp indirebilirsin kolay gelsin :))

serkan2626 29-09-2009 07:38 AM

selam yeni katıldım bende aranıza umarım faydasını görürüm nereden baslarsam daha iyi olur bununla ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler bunu yazarken ney dinliyorum mest olmamak elde değil:)

orenbas 04-10-2009 01:54 PM

sesli telkinleri bulamıyorum?biri yardım edebilirmi

mine42 12-10-2009 08:29 PM

merhaba ben cd leri indiremiyorum bir türlü ne yapmalıyım

susogeliy 25-12-2009 10:14 PM

Sesli olmaması daha iyi telkinlerin...

salvadore_xp 25-12-2009 10:41 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471356)
Ben de sessiz telkinleri arıyorum. Üzerinde müzik sesi olmayan... hmm

Mutluluk telkinin sessiz versionu var. Kısık sesle dinlenebiliyor. Keşke hepsinin sessiz versionunu yapsalar..

hndcr 27-12-2009 11:25 PM

Ama sonuçta müzik de iyi sonuçlar verir fakat başka şeyleri de uygulamamız lazım...

hndcr 30-12-2009 09:53 PM

Evet,ben de arıyorum.Acaba aramızda bu işlerle uğraşan kişiler var mı?

n_ill 07-02-2010 03:59 PM

ben bunların nasıl işe yarayacagını anlamadım rastlantı eserı bu sıteyı buldum konular benım ıcın ama bunları dınleyerek nasıl bı sonuc elde edebılırım acaba !

cagsen 12-02-2010 02:34 PM

ilk basta bende telkını duyamadım ama dun uyurken dınlemek uzere actıgımda ney sesı kesıldı zamanlarda dıkkatlıce dınleyınce telkınler duyuluyor

iremd 17-03-2010 07:50 PM

merhaba ben yeni katıldım.Çok fazla kişisel gelişim ile ilgili konulara merakım vardır. Hayatımla ilgili herşeyi bir anda değiştirmek istiyorum belki bu sitede buna bir çözüm bulabilirim

yekpare 02-05-2010 12:07 AM

evet ben de müziklerin altındaki telkinleri ayrıca dinlemek istiyorum ego/güven verici telkinin klasik müzik versiyonunda çok az da olsa bir ses duyuluyor ve ben meraktan çatlamak üzereyim

mcr 12-11-2010 12:03 AM

selamlar bu telkin müziklerini günde kaç saat ve kaç gün dinlemek gerekiyor vede aynı anda kaçını binleye biliriz.bide işe yarıyormu gerçi yaramaasada denemeye değer.çalışmalarınız için çok teşekkür ederim.

halsem 21-12-2010 08:29 PM

telkin bütün müzik parçalarında var mı?

LightRose 26-08-2011 11:24 AM

üstüne istediğimiz şarkıları açsak diyosunuz ama bazı şarkıların içinde de subliminal mesajlar var. bişi yapalım derken diğerinden de etkilenebilirsiniz. kötü sonuçlar doğurabilir bence...

MarEspEraNZa 26-08-2011 11:56 AM

telkinin birinde böyle bir alternatif vardı yanlış hatırlamıyorsam
sadece rahatsız edici bir ton ve altında telkin
müzikler olması gerekli

sadece telkinin okunması istenirse bu meditasyon a benzer diye biliyorum

( yanlışım varsa düzeltin )

çekirdekinanç sitesinde tv programını izlerseniz subliminal- ritmotrans ın önemini anlatmış Atakan bey

blouxx 08-05-2012 02:45 AM

tesekkulerr

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:36 PM.