![]() |
telkin konuşma sesleri Merhaba, Dinlediğimiz müziklerde gizli olan telkin okumalarını normal ses olarak dinlemek istiyorum. Bu kayıtları da yayınlamayı düşünür müsnüz? |
Cevap: telkin konuşma sesleri evet bende arıyorum, böyle sade müziğin etkisi olur mu pek sanmıyorum :/ ? |
Cevap: telkin konuşma sesleri Ben de sessiz telkinleri arıyorum. Üzerinde müzik sesi olmayan... hmm |
Cevap: telkin konuşma sesleri eVeT MuZIk degilde KoNuMa iLe teLKin dha eTkILi ve DaHa Ba$aRiLi SoNuCLaR VeriR:) T$KLer.!! |
Cevap: telkin konuşma sesleri Bunları hazırlayanlar konunun uzmanları ve neyin nasıl etki edeceğini daha iyi bilirler. |
Cevap: telkin konuşma sesleri Aslında telkin sade olsa; yani duyamayacağımız desibelde ve müziksiz olsa. Bizde telkinin üzerine istediğimiz müzikleri açsak. Telkinin hazırlanma şeklini bilmiyorum. Ama farklı parçalarla dinleyebilsek daha eğlenceli olurdu. |
Cevap: telkin konuşma sesleri mrb nasılsınız buraya yeni katıldım inşaallah faydalı şeyler öğreneceğim bundan eminim herkese tekrar merhaba |
Cevap: telkin konuşma sesleri Teşekkür ederim, aramıza hoşgeldin. Bu siteye ilk katılanlar ve telkinleri ilk dinleyenler genellikle şaşkınlık içinde oluyorlar. Şaşkınlık evresi geçtikten sonra da forumda işine yarayacak bilgileri rahatlıkla erişeceksin. Özellikle 4-5 tane arı gibi çalışan moderatörler var. Onlar tek başlarına bu forumun yükünü çekiyorlar bence.. |
Cevap: telkin konuşma sesleri herkese selam..bende yeni katıldım kişisel gelişime çok meraklıyım bir çok şey okudum şimdiye kadar ama hiç biri aklımda değil :>:> ego güçlendirici telkin indirdim çok acayip ama etkisine inanıyorum... nerden başlayacaımı da pek bilmiyorum bi kaç gün siteden hiç çıkmadan araştıracağım galiba :> siz sadece telkin mi dinliyorsunuz .. |
Cevap: telkin konuşma sesleri sesli telkinlerde koyarsaniz cok iyi olur lütfen saygilarila |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:48 PM. |