Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogal-taslar-ve-dogal-gucleri/)
-   -   Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogal-taslar-ve-dogal-gucleri/462998-kaseye-tuz-koyup-odada-bulundurmayi-deneyen-var-mi.html)

imported_Angel 19-12-2009 07:54 PM

Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ?

Arkadaşlar sitede bi mesajda okumuştum kasenin içine tuz koyup odada bulundurmak negatif enerjiyi emiyormuş diye..
bende bundan yola çıkarak internette araştırma yaptım ve birkaç yerdede aynı şeyin yazdığını görünce doğru olabilir bir deneyeyim diyerek bugün odama tuzlu bi kase koydum bakalım...
eğer doğruysa bir taşa sahip olmadığımız zaman taşların yerine geçebilir mi ?

Sultan 19-12-2009 07:56 PM

Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ?

küçük bir parça tuzu üzerinizde taşırsanız negatif enerji sizden uzaklaşır sevgiyle mutlu kalıny789

imported_Angel 19-12-2009 07:58 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574598)
küçük bir parça tuzu üzerinizde taşırsanız negatif enerji sizden uzaklaşır sevgiyle mutlu kalıny789

teşekkür ederim :)
saçma bir soru olucak ama limon tuzu da olabilir mi ?
o bildiğimiz yemek tuzu gibi kum halinde değil daha iri taneli..yani taş parçası gibi..o da olurmu acaba dusun2

Sultan 19-12-2009 08:02 PM

küçük bir parça yemek tuzu olur arada değiştirmekte lazımy789

darkdays 19-12-2009 08:36 PM

bunu ögrendiğim iyi oldu bende öle yapayım teşekkürler :)

the desert 19-12-2009 09:37 PM

aa cok ılgınc bende deneyım ama benım sanırım tuz golunde yıkanıp soracıma kocaman bı tuz paketını uzerımde taşımam lazım:Do kadar negatıfımki:D:D:D

vittoria è nostra 19-12-2009 10:46 PM

ilginç hakikaten ilk defa duydum bende deniyim bakalım :)
ama ilk okudugumda yorumları gözümün önüne gelen görüntüyü söylemeden edemicem : koca tencerenin içinde bagdaş kurmuş bir ben ve kafama tuzlukla tuz sepiyorlar pişmeye hazır yemek gibiii y789
hayydeee bismillah olcan sen olcan misaliiigirlhaha

imported_Angel 19-12-2009 11:55 PM

Alıntı:

Elijah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574624)
ilginç hakikaten ilk defa duydum bende deniyim bakalım :)
ama ilk okudugumda yorumları gözümün önüne gelen görüntüyü söylemeden edemicem : koca tencerenin içinde bagdaş kurmuş bir ben ve kafama tuzlukla tuz sepiyorlar pişmeye hazır yemek gibiii y789
hayydeee bismillah olcan sen olcan misaliiigirlhaha

harika bi görüntüymüş aa34aa34aa34aa34
Allahtan ki tuz gölü var ülkemizde yoksa yanmıştık...neyseki tuz çıkarılan bi memlekette yaşıyoruz y789

derya hanim 20-12-2009 12:16 AM

Tuz golunu yazin ortasinda buz tutmus sanan kisi benim arkadaslary789ama ben daha cok kucuktum .Ne bilim iste Allahim neler yaratmis .Simdide yanimizda tuz tasicaz ,ben de deneyim bari krzm67

derya88 20-12-2009 03:24 PM

üzerinizdede taşyın arkadaşlar, hani restoranların küçük tuz paketleri var ya onları .odanızda da tabagın içine koyup arada degiştirin faydalıdır sevgiyle kalın....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:09 AM.