![]() |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? evet bende baktım da tuzun bayagı bi fadası varmış insan üzerinde astım bronşit ve daha birçok hastalıgın tedavisinde kullanılıyormuş hatta oteller de falan tuz odaları açılmış belirli bi üçret karılıgında hertarafı tuzla kaplanmış odalarda 1 saat kalınıyormuş bende bunu ögrendikten sonra gittim bi kasenin içine tuz doldurdum ve sonra otuzun içine amatist ve kuars koydum herhalde daha etkili olur bu şekilde .. |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? Sanırım bu tuz kaya tuzu olmalı.çünkü satın aldığımız sofra tuzları okadar çok kimyasal işlemden geçiyormuşki.tüm mineral yapısı değişiyormuş. |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? sanırım tuzun eksi enerjiyi emme konusundaki faydası , yapısının kristal olmasından kaynaklanabilir..çoğu şifalı taşlar da kristal sonuçta.. dün denedim kaseye tuz koymayı..çok az rahatlattı yeterli gelmedi...az evvel odanın çeşitli noktalarına küçük kaplarda koymaya karar verdim ve farketti sanki....tek bir noktaya birtane koyunca pek etkili olmuyor...odanın her köşesine birer tane olunca daha dengeli oluyor galiba...yada belirli noktalara koyunca... |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? muskalık tabir edilen gümüs takılar var icine birsey koymaya musade eden kolyeler... bunlardan alıp ıcını tuz doldurup tene deger sekılde boyunda tasılmalı... |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? denemkte fayda var gerçekten etkili bir yontem bencede:)) |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? koskoca tuz gölümüz var ya,ülke olarak negatiflikten uzak yaşıyor olmamız gerekmez mi acaba? :) |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? öncelikle bu bilgiyi bizle paylaşan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. odama daha koymadım ama üzerimde su an var. gecen gün, yemek yerken küçük paketteki tuzu görünce konu aklıma geldi ve hemencik ceketimin üst cebine zulaya attım. pozitif---- İN negatif----OUT |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? Alıntı:
süper yablissy |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? Alıntı:
tuz gölü sadece ülkenin belli bir noktasında bulunan ve belli bir metrekaresini hatta kilometrekaresini işgal eden bir kaynak...bu kaynağı ülke olarak doğru kullanmasını bilmiyorsak tuz gölünün kendisi napsın y789 yani demek istediğim şey, önceki mesajımdada belirttiğim gibi kaynağın sadece tek bir noktada varolması işe yaramıyor...ben bile odama sadece 1 kase tuz koydum o kadar etkili olmadı...ama aynı tuzu eşit miktarda dağıtarak farklı noktalara yerleştirdim öyle işe yaradı.... ülkemizi de bu oda gibi düşünebiliriz..tuz gölünü de bu yeterli gelmeyen 1 kase tuz gibi düşünebiliriz....tuzun tek yerde kalması pek etkili olmuyor demekki... yani biryerde denge olayı...belki herkes evinde bu şekilde tuz bulundursa işte o zaman ülke olarak negatiflikten çıkarız gibime geliyor :) yoksa gölde duran tuzla değil :) |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? konu hakkındaki bilgilerini paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ederim.bende astım bronşit var.ve astım bronşite iyi geliyor demiş bir arkadaşımız.bunu üzerimizde taşımamız yeterli mi acaba astım bronşit için? bu arada tuzun nazara karşıda iyi geldiğini biliyorum.bu inanç meselesi tabi ki.benim halamda nazar olduğumuz zaman tuzu okur üzerimize üfler yanan ocağın üstüne atar.kendimizi rahatlamış hissediyoruz...çok iyi geliyor...sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 PM. |