Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogal-taslar-ve-dogal-gucleri/)
-   -   Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogal-taslar-ve-dogal-gucleri/462998-kaseye-tuz-koyup-odada-bulundurmayi-deneyen-var-mi.html)

imported_Angel 19-12-2009 07:54 PM

Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ?

Arkadaşlar sitede bi mesajda okumuştum kasenin içine tuz koyup odada bulundurmak negatif enerjiyi emiyormuş diye..
bende bundan yola çıkarak internette araştırma yaptım ve birkaç yerdede aynı şeyin yazdığını görünce doğru olabilir bir deneyeyim diyerek bugün odama tuzlu bi kase koydum bakalım...
eğer doğruysa bir taşa sahip olmadığımız zaman taşların yerine geçebilir mi ?

Sultan 19-12-2009 07:56 PM

Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ?

küçük bir parça tuzu üzerinizde taşırsanız negatif enerji sizden uzaklaşır sevgiyle mutlu kalıny789

imported_Angel 19-12-2009 07:58 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574598)
küçük bir parça tuzu üzerinizde taşırsanız negatif enerji sizden uzaklaşır sevgiyle mutlu kalıny789

teşekkür ederim :)
saçma bir soru olucak ama limon tuzu da olabilir mi ?
o bildiğimiz yemek tuzu gibi kum halinde değil daha iri taneli..yani taş parçası gibi..o da olurmu acaba dusun2

Sultan 19-12-2009 08:02 PM

küçük bir parça yemek tuzu olur arada değiştirmekte lazımy789

darkdays 19-12-2009 08:36 PM

bunu ögrendiğim iyi oldu bende öle yapayım teşekkürler :)

the desert 19-12-2009 09:37 PM

aa cok ılgınc bende deneyım ama benım sanırım tuz golunde yıkanıp soracıma kocaman bı tuz paketını uzerımde taşımam lazım:Do kadar negatıfımki:D:D:D

vittoria è nostra 19-12-2009 10:46 PM

ilginç hakikaten ilk defa duydum bende deniyim bakalım :)
ama ilk okudugumda yorumları gözümün önüne gelen görüntüyü söylemeden edemicem : koca tencerenin içinde bagdaş kurmuş bir ben ve kafama tuzlukla tuz sepiyorlar pişmeye hazır yemek gibiii y789
hayydeee bismillah olcan sen olcan misaliiigirlhaha

imported_Angel 19-12-2009 11:55 PM

Alıntı:

Elijah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574624)
ilginç hakikaten ilk defa duydum bende deniyim bakalım :)
ama ilk okudugumda yorumları gözümün önüne gelen görüntüyü söylemeden edemicem : koca tencerenin içinde bagdaş kurmuş bir ben ve kafama tuzlukla tuz sepiyorlar pişmeye hazır yemek gibiii y789
hayydeee bismillah olcan sen olcan misaliiigirlhaha

harika bi görüntüymüş aa34aa34aa34aa34
Allahtan ki tuz gölü var ülkemizde yoksa yanmıştık...neyseki tuz çıkarılan bi memlekette yaşıyoruz y789

derya hanim 20-12-2009 12:16 AM

Tuz golunu yazin ortasinda buz tutmus sanan kisi benim arkadaslary789ama ben daha cok kucuktum .Ne bilim iste Allahim neler yaratmis .Simdide yanimizda tuz tasicaz ,ben de deneyim bari krzm67

derya88 20-12-2009 03:24 PM

üzerinizdede taşyın arkadaşlar, hani restoranların küçük tuz paketleri var ya onları .odanızda da tabagın içine koyup arada degiştirin faydalıdır sevgiyle kalın....

janwayjan 20-12-2009 06:19 PM

evet bende baktım da tuzun bayagı bi fadası varmış insan üzerinde astım bronşit ve daha birçok hastalıgın tedavisinde kullanılıyormuş hatta oteller de falan tuz odaları açılmış belirli bi üçret karılıgında hertarafı tuzla kaplanmış odalarda 1 saat kalınıyormuş bende bunu ögrendikten sonra gittim bi kasenin içine tuz doldurdum ve sonra otuzun içine amatist ve kuars koydum herhalde daha etkili olur bu şekilde ..

nazendem 21-12-2009 03:12 AM

Sanırım bu tuz kaya tuzu olmalı.çünkü satın aldığımız sofra tuzları okadar çok kimyasal işlemden geçiyormuşki.tüm mineral yapısı değişiyormuş.

imported_Angel 21-12-2009 07:31 PM

sanırım tuzun eksi enerjiyi emme konusundaki faydası , yapısının kristal olmasından kaynaklanabilir..çoğu şifalı taşlar da kristal sonuçta..

dün denedim kaseye tuz koymayı..çok az rahatlattı yeterli gelmedi...az evvel odanın çeşitli noktalarına küçük kaplarda koymaya karar verdim ve farketti sanki....tek bir noktaya birtane koyunca pek etkili olmuyor...odanın her köşesine birer tane olunca daha dengeli oluyor galiba...yada belirli noktalara koyunca...

McOrco 21-12-2009 08:42 PM

muskalık tabir edilen gümüs takılar var
icine birsey koymaya musade eden kolyeler...

bunlardan alıp ıcını tuz doldurup
tene deger sekılde boyunda tasılmalı...

çok_mutlu:) 21-12-2009 11:34 PM

denemkte fayda var gerçekten etkili bir yontem bencede:))

sem2008 24-12-2009 03:41 AM

koskoca tuz gölümüz var ya,ülke olarak negatiflikten uzak yaşıyor olmamız gerekmez mi acaba? :)

genco 24-12-2009 09:33 AM

öncelikle bu bilgiyi bizle paylaşan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. odama daha koymadım ama üzerimde su an var. gecen gün, yemek yerken küçük paketteki tuzu görünce konu aklıma geldi ve hemencik ceketimin üst cebine zulaya attım.
pozitif---- İN
negatif----OUT

aybükem 24-12-2009 11:49 AM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575542)
öncelikle bu bilgiyi bizle paylaşan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. odama daha koymadım ama üzerimde su an var. gecen gün, yemek yerken küçük paketteki tuzu görünce konu aklıma geldi ve hemencik ceketimin üst cebine zulaya attım.
pozitif---- İN
negatif----OUT

harika bende üzerimde taşıyorum negatif enerji kaçıyorsevincli
süper yablissy

imported_Angel 24-12-2009 12:06 PM

Alıntı:

sem2008 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575530)
koskoca tuz gölümüz var ya,ülke olarak negatiflikten uzak yaşıyor olmamız gerekmez mi acaba? :)

haklısın ama olayı şöyle düşünmek lazım :)
tuz gölü sadece ülkenin belli bir noktasında bulunan ve belli bir metrekaresini hatta kilometrekaresini işgal eden bir kaynak...bu kaynağı ülke olarak doğru kullanmasını bilmiyorsak tuz gölünün kendisi napsın y789

yani demek istediğim şey, önceki mesajımdada belirttiğim gibi kaynağın sadece tek bir noktada varolması işe yaramıyor...ben bile odama sadece 1 kase tuz koydum o kadar etkili olmadı...ama aynı tuzu eşit miktarda dağıtarak farklı noktalara yerleştirdim öyle işe yaradı....
ülkemizi de bu oda gibi düşünebiliriz..tuz gölünü de bu yeterli gelmeyen 1 kase tuz gibi düşünebiliriz....tuzun tek yerde kalması pek etkili olmuyor demekki...
yani biryerde denge olayı...belki herkes evinde bu şekilde tuz bulundursa işte o zaman ülke olarak negatiflikten çıkarız gibime geliyor :) yoksa gölde duran tuzla değil :)

cansin sen 24-12-2009 12:53 PM

konu hakkındaki bilgilerini paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ederim.bende astım bronşit var.ve astım bronşite iyi geliyor demiş bir arkadaşımız.bunu üzerimizde taşımamız yeterli mi acaba astım bronşit için?

bu arada tuzun nazara karşıda iyi geldiğini biliyorum.bu inanç meselesi tabi ki.benim halamda nazar olduğumuz zaman tuzu okur üzerimize üfler yanan ocağın üstüne atar.kendimizi rahatlamış hissediyoruz...çok iyi geliyor...sevincli

imported_Angel 24-12-2009 01:38 PM

Arkadaşlar bu konuya ilgi gösterip görüşlerinizi yazdığınız için hepinize teşekkür ederim :)
bu konu üzerinde biraz daha düşünüp kendimce bir takım sorular ve teoriler ürettim onları da sizle paylaşmak isterim..
ama tabi ki kesin doğru değiller ancak soru olarak yada varsayım ortaya atmamda fayda var...aklıma geldi paylaşmadan edemiycem..

* tuz ile şifalı taşlar arasında ortak noktanın negatif enerjiyi çekmesi olduğunu düşünürsek....
ve 2. ortak nokta olarak da şifalı taşların da tuzun da yapısının kristal olduğunu düşünürsek
(ki bence 2 sinin de negatifi çekmesinin sebebinin 2 sinin de kristal olduğundan olduğunu düşünüyorum)

toz şekerin ve küp şekerin de yapısı kristal...acaba o da tuz gibi aynı etkiyi gösteriyo olabilir mi ?
yani tuzla yaptığımız uygulamaları şekerle de denesek aynı sonuca gidermiyiz acaba ?
internette sadece tuz deniyor ama şeker de neden olmasın ?

* diğer aklıma takılan varsayımım da şöyle...
malum tuz ve şeker tüketmek (fazlası yani) sağlığımıza zararları oluyor ya hani...
acaba bunun esas sebebi bunların negatif emici oldukları için ve biz de bunları fazla yiyerek bedenimizin içine aldığımız için
ve fazlasını atamayarak vucudumuzda tutuyor olduğumuz için bizi enerji yönünden olumsuz etkiliyor ve sağlığımızı bozuyor olmasın ?
tuzun su tutma özelliği de var..ve biliyoruz ki su toksinden arındırıcıdır....tuz hem negatifi çekiyor hem de negatiften bizi arındıracak olan suyu da çekiyor...böylece içimizdeki tuzun topladığı negatiflerden arınmamız da engellenmiş oluyor...
bedenimizdeki hastalıkların kaynağının da olumsuz düşünceler olduğunu düşünürsek (ki zaten öyle düşünmesek buraya katılıp telkin dinliyor olmazdık)

belki bunları içimize besin olarak alıp tüketmek yerine bedenimizin dışında kullanarak faydalanmamız gerekiyordur..

tabiki bunların hepsi sadece benim varsayımım..ama üzerinde düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum...

vittoria è nostra 16-10-2010 11:41 AM

bence çokgüzel bir araştırma olmuş bende katılıyorum düşüncelerine tuzu pek yiyemem zaten ekstradan yemeklere ekme alışkanlım yoktur ancak bende önceden kalmış olan 2 küçük paket tuzu bizim mutfaktan gizlice aşırmış bulunuyorum :) biri cebime biri de herdaim yanımda taşıdıgım cüzdanımın içine tuzu yanıma almaya unutma ihtimalime karşın:)

altın saçlı kız 16-10-2010 12:47 PM

Merhabalar ben siteye yeni üye oldum.Uzun bir süredir konuk olarak takipteydim.Bu konu ilgimi çekti üye olarak yazmak istedim.Evet ben tuzun deneyini yapmış biri olarak fikrimi yazmak istedim.Tuzu odalarakoymaktaki amacım negatif enerji değildi.Odada bulunan nemi çekmesiyle ilğiliydi.Evet arkadaşımızın tesbiti çok doğru,tuz su tutuyor(bu da vücutta bulunan suyuda tutması )demektir.Fazla tuz tüketmek vücudun fazla suya ihtiyaç duymasına neden olur....Sevgiler..smil56

bluegirlx 16-10-2010 08:19 PM

tuzu ara ara değiştirmeyi öneriyorlar..

kediseverim 16-10-2010 09:23 PM

güzelll arkadaşlar demekki evimizde en pozitif alanımız MUTFAK mışgirlhahatuzsuz mutfak olmaz nasıl olsa girlhahagirlhahagirlhaha

vittoria è nostra 16-10-2010 11:04 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773702)
tuzu ara ara değiştirmeyi öneriyorlar..

aaaooo sevincli pakett tuzu nasıl değiştircez ki ne dusun2 girip restoranlardan tuz aşırmam gerekicek cilgin897

birde ne sıklıkla değişmesi gerekiyor tuzun onu öğrenirsek çok makbule geçicek :zpzp:

matri 16-10-2010 11:17 PM

vay beeeee, dumur oldum.
tuzun yaptiklarina bak sen yaaa..
hemen simdi deniyorum..
hay allah sasirdim valla....

bluegirlx 17-10-2010 12:00 AM

küçük bir kabın içine yattığın yerde bulundur. ve çektiği negatif enerjiyi ara ara değiştir demişti biri bana..benim hoşuam gitti uyguluyorum .tavsiye ederim..

delegado zero 17-10-2010 04:28 PM

sanırım babaannem bunun eğitimini almış. burda gördüğüm bazı şeyleri babaannemin uyguladığını gördüm çokça zaman. inanılır gibi değil :) o da tuz taşımamızı isterdi üzerimizde. neyse bundan sonra kocakarı inancı olarak görülen şeylerin faydalı olabileceği kanaatına vardım :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:07 AM.