![]() |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? Arkadaşlar bu konuya ilgi gösterip görüşlerinizi yazdığınız için hepinize teşekkür ederim :) bu konu üzerinde biraz daha düşünüp kendimce bir takım sorular ve teoriler ürettim onları da sizle paylaşmak isterim.. ama tabi ki kesin doğru değiller ancak soru olarak yada varsayım ortaya atmamda fayda var...aklıma geldi paylaşmadan edemiycem.. * tuz ile şifalı taşlar arasında ortak noktanın negatif enerjiyi çekmesi olduğunu düşünürsek.... ve 2. ortak nokta olarak da şifalı taşların da tuzun da yapısının kristal olduğunu düşünürsek (ki bence 2 sinin de negatifi çekmesinin sebebinin 2 sinin de kristal olduğundan olduğunu düşünüyorum) toz şekerin ve küp şekerin de yapısı kristal...acaba o da tuz gibi aynı etkiyi gösteriyo olabilir mi ? yani tuzla yaptığımız uygulamaları şekerle de denesek aynı sonuca gidermiyiz acaba ? internette sadece tuz deniyor ama şeker de neden olmasın ? * diğer aklıma takılan varsayımım da şöyle... malum tuz ve şeker tüketmek (fazlası yani) sağlığımıza zararları oluyor ya hani... acaba bunun esas sebebi bunların negatif emici oldukları için ve biz de bunları fazla yiyerek bedenimizin içine aldığımız için ve fazlasını atamayarak vucudumuzda tutuyor olduğumuz için bizi enerji yönünden olumsuz etkiliyor ve sağlığımızı bozuyor olmasın ? tuzun su tutma özelliği de var..ve biliyoruz ki su toksinden arındırıcıdır....tuz hem negatifi çekiyor hem de negatiften bizi arındıracak olan suyu da çekiyor...böylece içimizdeki tuzun topladığı negatiflerden arınmamız da engellenmiş oluyor... bedenimizdeki hastalıkların kaynağının da olumsuz düşünceler olduğunu düşünürsek (ki zaten öyle düşünmesek buraya katılıp telkin dinliyor olmazdık) belki bunları içimize besin olarak alıp tüketmek yerine bedenimizin dışında kullanarak faydalanmamız gerekiyordur.. tabiki bunların hepsi sadece benim varsayımım..ama üzerinde düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum... |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? bence çokgüzel bir araştırma olmuş bende katılıyorum düşüncelerine tuzu pek yiyemem zaten ekstradan yemeklere ekme alışkanlım yoktur ancak bende önceden kalmış olan 2 küçük paket tuzu bizim mutfaktan gizlice aşırmış bulunuyorum :) biri cebime biri de herdaim yanımda taşıdıgım cüzdanımın içine tuzu yanıma almaya unutma ihtimalime karşın:) |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? Merhabalar ben siteye yeni üye oldum.Uzun bir süredir konuk olarak takipteydim.Bu konu ilgimi çekti üye olarak yazmak istedim.Evet ben tuzun deneyini yapmış biri olarak fikrimi yazmak istedim.Tuzu odalarakoymaktaki amacım negatif enerji değildi.Odada bulunan nemi çekmesiyle ilğiliydi.Evet arkadaşımızın tesbiti çok doğru,tuz su tutuyor(bu da vücutta bulunan suyuda tutması )demektir.Fazla tuz tüketmek vücudun fazla suya ihtiyaç duymasına neden olur....Sevgiler..smil56 |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? tuzu ara ara değiştirmeyi öneriyorlar.. |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? güzelll arkadaşlar demekki evimizde en pozitif alanımız MUTFAK mışgirlhahatuzsuz mutfak olmaz nasıl olsa girlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? Alıntı:
birde ne sıklıkla değişmesi gerekiyor tuzun onu öğrenirsek çok makbule geçicek :zpzp: |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? vay beeeee, dumur oldum. tuzun yaptiklarina bak sen yaaa.. hemen simdi deniyorum.. hay allah sasirdim valla.... |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? küçük bir kabın içine yattığın yerde bulundur. ve çektiği negatif enerjiyi ara ara değiştir demişti biri bana..benim hoşuam gitti uyguluyorum .tavsiye ederim.. |
Cevap: Kaseye tuz koyup odada bulundurmayı deneyen var mı ? sanırım babaannem bunun eğitimini almış. burda gördüğüm bazı şeyleri babaannemin uyguladığını gördüm çokça zaman. inanılır gibi değil :) o da tuz taşımamızı isterdi üzerimizde. neyse bundan sonra kocakarı inancı olarak görülen şeylerin faydalı olabileceği kanaatına vardım :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:11 AM. |