![]() |
uyurken dinlemek arkadaşlar ben uyurken dinliyorum mp3 leri başka zamanım olmuyor bildiğim kadarıyla uyurken insanın bilinçaltı aktif oluyormuş yani duyduklarını bilinç altı algılıyormuş doğrumudur yani uyurken dinlemenin yararı olurmu bir sorum daha var ben bu siteden mindmaster adlı programı indirdim yalnız şifresini bulamadım? |
Cevap: uyurken dinlemek Alıntı:
Sevgiler... ttli3 |
Cevap: uyurken dinlemek Merhaba ben de yaklaşık 2 haftadır uyurken dinliyorum. Tüm gece açık kalıyor, başlangıçta ego güçlendirici ile suçluluk telkinlerini dinledim. Daha sonra diğerlerini ekledim. Fakat herhangi bir değişikliğin farkına varmadım. Ne önerirsiniz? Teşekkürler.. |
Cevap: uyurken dinlemek Etkiler kişiden kişiye değişir. Ne zaman etkilerini görmeye başlayacağınız da aynı şekilde... 2 saat dinleyip etki görenler de var 1 ay dinleyip etkilenmediğini söyleyenler de... Dolayısıyla dinlemeye edin. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: uyurken dinlemek ben suçluluktan kurtulma telkinii 2 gün dinledim şuanda içim rahatlamış hissediyorum ve hiçbir şeyi takmışyorum şimdi ego güçlendiriciyi dinlemeye başladım |
Cevap: uyurken dinlemek bende uyurken dinledim ama pek faydasını görmedim ama karanlık ve sesiz bir odaya girip rahat bir poziysonda uzanıyorum ve bütün kaslarımı serbest burakıyorum sonrada zihnimi serbest burakıyorum yani hiç birşey düşünmüyorum böle yarım saat bir saat dinleyince çok faydasını görüyorum |
Cevap: uyurken dinlemek arkadaşlar uyur uyanık dinliyorum hep, ama ilk dinlediğim bir iki gün çok hevesliydim, çok etkisi olmadı. içime kapandım.sonra bir haftada faydasını görmeye başladım. 2 hafta dinleyip bıraktım. şimdi tekrar sanki arkadaşlarım arasında sevilmiyo demiyim de kuru fasülye gibi hissediyorum =( komik oldu =) samimi olmaya çalışırken çok kendimi böyle cıvıklaştırıyorum. sanki tutkal gibi yapışıyorum ve çok şebekleşiyorum. bunu önlemek istersem de yakınlık kuramıyorum, çok soğuk oluyorum, haliyle dışarda kalıorum. bi arasını bulamadım =( bu ego telkinleri uygun mudur bu duruma? bi de öneriniz var mı başka? |
Cevap: uyurken dinlemek arkadaşlar bana uyurken kulaktan cıkmayan bı kulaklık soylermısnız yada tavsıye lutfennnnnnnnnn :( sımdıden tesekkur edıyorum herkese soyle kulaga yapısanından olsun :) |
Cevap: uyurken dinlemek ben uyurken dinliyorum. normal küçük kulaklık takıyorum. gece bazen geç saatte uyanır gb oluyorum, duruyo tesadüf :) ama sabaha çıkmış oluyo. hoparlörü olan bi mp3 yararlı olabilir ;) |
Cevap: uyurken dinlemek evet hoporlerle dinlenilmesi öneriliyor.uyurken dinlemenin yararını görenlerdenimm.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM. |