![]() |
uyurken dinlemek arkadaşlar ben uyurken dinliyorum mp3 leri başka zamanım olmuyor bildiğim kadarıyla uyurken insanın bilinçaltı aktif oluyormuş yani duyduklarını bilinç altı algılıyormuş doğrumudur yani uyurken dinlemenin yararı olurmu bir sorum daha var ben bu siteden mindmaster adlı programı indirdim yalnız şifresini bulamadım? |
Cevap: uyurken dinlemek Alıntı:
Sevgiler... ttli3 |
Cevap: uyurken dinlemek Merhaba ben de yaklaşık 2 haftadır uyurken dinliyorum. Tüm gece açık kalıyor, başlangıçta ego güçlendirici ile suçluluk telkinlerini dinledim. Daha sonra diğerlerini ekledim. Fakat herhangi bir değişikliğin farkına varmadım. Ne önerirsiniz? Teşekkürler.. |
Cevap: uyurken dinlemek Etkiler kişiden kişiye değişir. Ne zaman etkilerini görmeye başlayacağınız da aynı şekilde... 2 saat dinleyip etki görenler de var 1 ay dinleyip etkilenmediğini söyleyenler de... Dolayısıyla dinlemeye edin. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: uyurken dinlemek ben suçluluktan kurtulma telkinii 2 gün dinledim şuanda içim rahatlamış hissediyorum ve hiçbir şeyi takmışyorum şimdi ego güçlendiriciyi dinlemeye başladım |
Cevap: uyurken dinlemek bende uyurken dinledim ama pek faydasını görmedim ama karanlık ve sesiz bir odaya girip rahat bir poziysonda uzanıyorum ve bütün kaslarımı serbest burakıyorum sonrada zihnimi serbest burakıyorum yani hiç birşey düşünmüyorum böle yarım saat bir saat dinleyince çok faydasını görüyorum |
Cevap: uyurken dinlemek arkadaşlar uyur uyanık dinliyorum hep, ama ilk dinlediğim bir iki gün çok hevesliydim, çok etkisi olmadı. içime kapandım.sonra bir haftada faydasını görmeye başladım. 2 hafta dinleyip bıraktım. şimdi tekrar sanki arkadaşlarım arasında sevilmiyo demiyim de kuru fasülye gibi hissediyorum =( komik oldu =) samimi olmaya çalışırken çok kendimi böyle cıvıklaştırıyorum. sanki tutkal gibi yapışıyorum ve çok şebekleşiyorum. bunu önlemek istersem de yakınlık kuramıyorum, çok soğuk oluyorum, haliyle dışarda kalıorum. bi arasını bulamadım =( bu ego telkinleri uygun mudur bu duruma? bi de öneriniz var mı başka? |
Cevap: uyurken dinlemek arkadaşlar bana uyurken kulaktan cıkmayan bı kulaklık soylermısnız yada tavsıye lutfennnnnnnnnn :( sımdıden tesekkur edıyorum herkese soyle kulaga yapısanından olsun :) |
Cevap: uyurken dinlemek ben uyurken dinliyorum. normal küçük kulaklık takıyorum. gece bazen geç saatte uyanır gb oluyorum, duruyo tesadüf :) ama sabaha çıkmış oluyo. hoparlörü olan bi mp3 yararlı olabilir ;) |
Cevap: uyurken dinlemek evet hoporlerle dinlenilmesi öneriliyor.uyurken dinlemenin yararını görenlerdenimm.. |
Cevap: uyurken dinlemek Uyurken dinlemek çok güzel. Hem daha etkili hem de daha kolay. |
Cevap: uyurken dinlemek kesinlikle uyurken dinlemenin etkisi çok fazla oluyor. uzun süre dinlemiş oluyorsun ve zihin uyurken daha rahat oluyor, verilen telkini daha çabuk alıyor. ben doğa telkinlerini tercih ettim, kulağı yormuyor çünkü uyurken. tavsiye ederim arkadaşlar... :) :) :) |
|
süper yaaa kulağını düzgün bir şekilde tak sonra koli bandını yapıştır üstüne :D Ben öle yapıyorum:D Napalım çıkıyooo kulağımdan.Annem bile deli demeye başladı bana :D:D |
Cevap: uyurken dinlemek :D koli bantı çok komikmiş hihhih |
Cevap: uyurken dinlemek merhaba atakan bey etkisini göremedim 2 haftadır. ego.. için olanı dinliyorum ve artık bunaldım. havada uçan kuş bile görmek istemiyorum atakan bey in dikkatine başlığında-- deniz yıldızı olmayı isteyen notumla bir mesaj gönderdim. ( kişiye özel) başlığıyla ( dün ) cevap verebilirseniz çok sevinirim. selamlar |
bende ilk başlarda uyurken kulaklıkla dinlemek zorunda kalmıştım. Kulaklıklar kulağımdan çıkıyordu.. sonra onları her akşam yara bantı ile kulaklarıma yapıştırdım.. :)) bir süre sonra hem çook zahmetli oldular hem çok acıttılar.. Artık kulaklıkları yastığımın hemen yanına koyuyorum ve sesinide duyacağım kadar açıyorum. sabaha kadar bu şekilde dinliyorum. hem kulaklarım acımıyo hemde zahmetsiz oluyo. deneyin bence derim. Hatta bazen yastık kılıfımın altına tam kulağıma denk gelecek şekilde koyuyorum. Tek sorun gece bütün suçluluk ve ego ile ilgili sorunlarım bilinç altımdan çıkıyor ve rüyalarımda korkuyorum yada o gece hiç uyuyamıyorum vs.. sevgiler.. |
|
Cevap: uyurken dinlemek Ben odada yalniz uyudugum icin gece boyu tape-den dinliyorum. gece dinlemek bana gore daha etkili. uykum da normal. |
Cevap: uyurken dinlemek uzun süre kulaklık takmak kulak için tehlikeli olur kanaatindeyim.o sebeple bilgisayar ya da cep teli daha mantıklı geliyor bana.yalnız ben de şunu merak ediyrm.kısık sesle dinleyınce bilinçaltı duyabılıyor mu o sesleri? |
Cevap: uyurken dinlemek fatoş bende sürekli kulaklıkla dinliyorum ama sağlıklımı değilmi bilmiyorum |
Cevap: uyurken dinlemek bence kulağı rahatsız etmediği sürece ben zararlı olduğunu düşünmüyorum yani çok yüksek sesle dinleyince zararlı olduğunu düşünüyorum sadece |
Cevap: uyurken dinlemek Benim bi arkadaşım vardı her gece uykuya dalmak için mi bilmiyorum müzik dinlerdi , kulaklıklar da kulağında tabi, sonra yanılmıyosam (sol mu sağ mı hatırlayamadım şimdi neyse) sol kulağı duymamaya başlamıştı. Şikayet ediyodu duymuyorum diye. |
Cevap: uyurken dinlemek yüksek sesle dinlememeye özen gösterin hangi müzik olursa olsun Konu telkin ise zaten yüksek sese gerek yok değil mi ? Yatarken , ney dinlemek ne güzel uyuturdu beni ama sabit yatamadığım için kulağımdan çıkıyor :D |
Cevap: uyurken dinlemek kulaklığı yakınlarda bi yere koyun yastığın yanına,altına gibi..zaten ses geliyo bi şekilde çok fazla olmasına bile gerek yok..çok rahat oluyor öyle :) |
Cevap: uyurken dinlemek Onu denedim ama gün içinde dinlemek için şarjı az kalıyor mp3çaların :) |
Cevap: uyurken dinlemek Ben de gun icinde cok fazla dinleyemiyorum o yuzden geceleri dinliyorum. Kulaklik ister istemez cikacaktir kulagindan o yuzden en guzeli kucuk bir speaker almak. |
Cevap: uyurken dinlemek bende uyurken dinlemeyi 3 gün denedim ama uyandıqım için bıraktım şimdi bu yüsden dinleyemiorum aslında dinlemeyi istiyorum ama :( klasik müzikle dinledim ondan mı oldu ki? |
doğa sesi uyurken daha uygun bence.SEni rahatsız etmez. |
Cevap: uyurken dinlemek Merhaba; ben teknik bir soru soracagim kusura bakmayin.. Uyurken tum gece dinlemek icin cd calarda 8-9 dakikalik telkini nasil sabaha kadar kesintisiz hale getirebilirim? Kayit cd'leri zaten en fazla 1-5 saatlik. Kulakliktan dinleyerek saga sola donemem, uyuyamam. Cd calar alcak sesle sabaha kadar eslik edebilir. Tabi kesintisiz olmasini saglarsam.. Yardim edebilir misiniz? Tesekkurler. |
Cevap: uyurken dinlemek ben dün gece kulaklıkla dinleyim dedim, sabah annem uyandırdığında boğuluyorum sanmış hahah:D dönüp durduğumdan kulaklıklar boğazıma dolanmış allahtan boğulmamışım :D |
Cevap: uyurken dinlemek tüm sayfaları okuyamadım ama kulaklıklar kulağından çıkıyor diye koli bandı yapıştıran arkadaşlarım :)))) Bandana, başörtüsü gibi bir şey bağlamaya ne dersiniz? Yda tam boy kulaklık almaya? sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:57 PM. |