![]() |
Cevap: uyurken dinlemek fatoş bende sürekli kulaklıkla dinliyorum ama sağlıklımı değilmi bilmiyorum |
Cevap: uyurken dinlemek bence kulağı rahatsız etmediği sürece ben zararlı olduğunu düşünmüyorum yani çok yüksek sesle dinleyince zararlı olduğunu düşünüyorum sadece |
Cevap: uyurken dinlemek Benim bi arkadaşım vardı her gece uykuya dalmak için mi bilmiyorum müzik dinlerdi , kulaklıklar da kulağında tabi, sonra yanılmıyosam (sol mu sağ mı hatırlayamadım şimdi neyse) sol kulağı duymamaya başlamıştı. Şikayet ediyodu duymuyorum diye. |
Cevap: uyurken dinlemek yüksek sesle dinlememeye özen gösterin hangi müzik olursa olsun Konu telkin ise zaten yüksek sese gerek yok değil mi ? Yatarken , ney dinlemek ne güzel uyuturdu beni ama sabit yatamadığım için kulağımdan çıkıyor :D |
Cevap: uyurken dinlemek kulaklığı yakınlarda bi yere koyun yastığın yanına,altına gibi..zaten ses geliyo bi şekilde çok fazla olmasına bile gerek yok..çok rahat oluyor öyle :) |
Cevap: uyurken dinlemek Onu denedim ama gün içinde dinlemek için şarjı az kalıyor mp3çaların :) |
Cevap: uyurken dinlemek Ben de gun icinde cok fazla dinleyemiyorum o yuzden geceleri dinliyorum. Kulaklik ister istemez cikacaktir kulagindan o yuzden en guzeli kucuk bir speaker almak. |
Cevap: uyurken dinlemek bende uyurken dinlemeyi 3 gün denedim ama uyandıqım için bıraktım şimdi bu yüsden dinleyemiorum aslında dinlemeyi istiyorum ama :( klasik müzikle dinledim ondan mı oldu ki? |
Cevap: uyurken dinlemek Alıntı:
doğa sesi uyurken daha uygun bence.SEni rahatsız etmez. |
Cevap: uyurken dinlemek Merhaba; ben teknik bir soru soracagim kusura bakmayin.. Uyurken tum gece dinlemek icin cd calarda 8-9 dakikalik telkini nasil sabaha kadar kesintisiz hale getirebilirim? Kayit cd'leri zaten en fazla 1-5 saatlik. Kulakliktan dinleyerek saga sola donemem, uyuyamam. Cd calar alcak sesle sabaha kadar eslik edebilir. Tabi kesintisiz olmasini saglarsam.. Yardim edebilir misiniz? Tesekkurler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:11 AM. |