Registered Member Login:
Not a member? Register today!
New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  

New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  

Uyarılar

Telkinle Birine Olan Aşkı Bitirmek

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız de ve  Diğer Sorularınız Forumumuzda Bulunan  Telkinle Birine Olan Aşkı Bitirmek Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir

Değerli konuk bu konular arama yapılıyor   Telkinle Birine Olan Aşkı Bitirmek için kişisel gelişim konusunda www comTelkinle Birine Olan Aşkı Bitirmek Yabancı bir telkin yazan kişiyle konuştum, düzenli dinlenildiği taktirde herşey mümkün dedi, kendisi yapmış bunu =) izle indir dinle

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26-01-2010, 01:12 PM   #21 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
25 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Dead_LorD is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinle Birine Olan Aşkı Bitirmek

Yabancı bir telkin yazan kişiyle konuştum, düzenli dinlenildiği taktirde herşey mümkün dedi, kendisi yapmış bunu =)

Dead_LorD isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın Dead_LorD ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var:
cadi_bm (26-01-2010), genco (09-03-2010), pinnko (08-03-2010), vitamin61 (26-01-2010), zynp0 (26-01-2010)
Alt 26-01-2010, 01:48 PM   #22 (permalink)
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,431
404 Mesajinıza toplam 2,574 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has much to be proud ofaysegul_tirtil has much to be proud ofaysegul_tirtil has much to be proud ofaysegul_tirtil has much to be proud ofaysegul_tirtil has much to be proud ofaysegul_tirtil has much to be proud ofaysegul_tirtil has much to be proud ofaysegul_tirtil has much to be proud ofaysegul_tirtil has much to be proud ofaysegul_tirtil has much to be proud of

böyle bir telkin evrensel yasalara aykırıdır kısaca özgür iradeye müdahale edemezsiniz.cısssss

aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın aysegul_tirtil ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var:
cadi_bm (26-01-2010), genco (09-03-2010), pinnko (08-03-2010), vitamin61 (26-01-2010), zynp0 (26-01-2010)
Alt 26-01-2010, 03:18 PM   #23 (permalink)
Teğmen

aprilrose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 53
69 Mesajinıza toplam 453 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aprilrose has a spectacular aura aboutaprilrose has a spectacular aura aboutaprilrose has a spectacular aura about

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence başkasının duygularına düşüncelerine müdahale eden şeyleri etik bulmuyorum...büyü gibi birşey bu..büyü dinimizdede büyük günah...kişi daha çok sevecekse kendi isteğiyle olmalı....sevmiyorsa zaten doğru kişi değildir bence zorlamanın anlamı yok...
Merak etmeyin başkasının duygu ve düşüncelerine istesek de müdahale edemeyiz.

Ancak o insan sizi isterse, sizin telkinleriniz işe yarar.

Dünyada o kadar insan birilerine aşık ve beraber olmak istiyor.
Herkes istediğiyle beraber olamıyor öyle değil mi ?

Sizin telkinleriniz ancak siz, istediğiniz kişiyle aynı frekanstaysanız işe yarar :)

Sevgiler,

aprilrose isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın aprilrose ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 7 Kisi var:
bengusu (26-01-2010), derya88 (26-01-2010), eski (07-06-2010), genco (09-03-2010), pinnko (08-03-2010), vitamin61 (26-01-2010), zynp0 (26-01-2010)
Alt 26-01-2010, 03:29 PM   #24 (permalink)
Teğmen

25 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Zaten telkini ona göre hazırladığında otomatikman aynı frekansa gelir bence, önemli olan kişiyi iyi analiz edebilmek, binlerce kişinin farketmeden iradesiyle oynanıyor basitçe, bunlar zaten ortaya çıktı, bu neden olmasın ki =)

İyi ki varsın Dead_LorD ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var:
genco (09-03-2010), pinnko (08-03-2010), vitamin61 (26-01-2010), zynp0 (26-01-2010)
Alt 26-01-2010, 03:40 PM   #25 (permalink)
Moderator

Elektra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,616
2,306 Mesajinıza toplam 10,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Elektra is a glorious beacon of lightElektra is a glorious beacon of lightElektra is a glorious beacon of lightElektra is a glorious beacon of lightElektra is a glorious beacon of lightElektra is a glorious beacon of light

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence başkasının duygularına düşüncelerine müdahale eden şeyleri etik bulmuyorum...büyü gibi birşey bu..büyü dinimizdede büyük günah...kişi daha çok sevecekse kendi isteğiyle olmalı....sevmiyorsa zaten doğru kişi değildir bence zorlamanın anlamı yok...
Angel'a tamamiyle katılıyorum. Bunu başarsanız bile bir yere kadar sürer aşkı ve sevgisi. İnsanın kalben istemediği şeylerin bağlayıcılığı geçicidir...

Bazıları dünyanın sonunun ateş olduğunu söylüyor,
Bazıları da buz.
Tutkuyu tattığımdan
Ateşi tercih ediyorum ben.
Ama iki kere yok olacaksa dünya,
Biliyorum nefreti yeterince
Buzla da yok olsun
Diyebilecek kadar.
Elektra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın Elektra ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 9 Kisi var:
bengusu (26-01-2010), genco (09-03-2010), My Hoshh (26-01-2010), Nesira (26-01-2010), pinnko (08-03-2010), seromoni (09-03-2010), vitamin61 (26-01-2010), yeni bir hayat (26-01-2010), zynp0 (26-01-2010)
Alt 09-03-2010, 01:28 AM   #26 (permalink)
Üsteğmen

pinnko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,085
335 Mesajinıza toplam 1,442 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinnko will become famous soon enoughpinnko will become famous soon enough

Alıntı:
Dead_LorD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yabancı bir telkin yazan kişiyle konuştum, düzenli dinlenildiği taktirde herşey mümkün dedi, kendisi yapmış bunu =)

Merhaba

Bu telkin yazarı kim merak ettim?

İsteğini gerçekleştirdikten sonraki aşamada ne olmuş?

Yani bir başkasını kendine aşık ettikten sonra.

Sonrası çok önemli.

Yazarın kendisi,kendisine acı veren zorlu bir süreç yaşamış olmalı!!

Ayrılık anında yani.

Sonuçta yazar,hiç kimsenin özgür iradesine müdahale edilemeyeceğini

tecrübe etmiş olmalı.

Evrensel yasalar/yaratıcı süreç bu şekilde işliyor.

Yaşamındaki tüm sorunları telkin yöntemiyle çözmüş ve artık bu işi,

başkalarını kendi duygusal gereksinimlerine/yönelimlerine olumlu bakması için

yönlendirmeye kadar götürmüş demek.

Kendisi telkin dinliyor ama karşısındaki kişi aşık oluyor?!!

Burada kendisi telkin dinliyor ama karşı taraf etkileniyor,değilmi?

Yoksa,yazar oluşturduğu telkini karşı tarafamı dinletiyor,açık yada gizli?

Açarsanız sevinirim?

Herkesin bildiği gibi telkinlerde kullanılan onaylamalarda/olumlamalarda hareket
noktamız biz kendimiziz.

-'Her geçen gün sağlığım dahada mükemmelleşiyor,iyileşiyorum.'

diye onaylama yaparız.

-'Doktor beni iyileştiriyor.'

diye değil.

Yada

-'Sevgilim daha nazik sevecen oluyor.'
-'Segilim her geçen gün bana dahada çok bağlanıyor.'

yerine;

-'Ben onun için anlayışlı bir partnerim.'
-'Ben partnerimi olduğu gibi kabul ediyorum.'

gibi biz kendi davranışlarımızı baz alırız.

'' Hiç kimseyi değişmeye zorlayamayız ve zorlamamız gerekir.
Çünki herkesin kendi kişiliğini yaşamaya hakkı vardır.

Eğer biz zorlarsak,yaratıcı sürecin dışına atılırız,yerkabuğu gibi
ani bir 'deprem'le kırılır ve aslında gitmemiz gereken,görmemiz gereken
kendi mecramızda buluruz kendimizi bir anda.
Olaylar bu şekilde gelişir.
Kendi gerçeklerimizle baş başa kalırız tekrar.

Çünkü biz telkinler ile çekim yasasını harekete geçiriyoruz.

Telkinler ile ulaşmak istediğimiz sonuç;
dış dünyada,olaylar,kişiler ve durumlar olarak oluşuyor,gerçekleşiyor,
vücut buluyor.

Bunu süreci isteyen herkes günlük yaşamında tecrübe edebilir.

Ve hatta ben hayranı olduğum
Sharon Stone'nu kendime 'çekmek'/'bağlamak' istiyorum.
Kendisi şu an Amerika'da olmalı.
Ben gönüllü denek olmaya razıyım.
Bunu nasıl başarabilirim?

Yazar,

Karşı tarafı nasıl etkilemiş?
Kim dinlemiş?
Nasıl bir telkin metni kullanmış?
Hangi sitede yazıyor?
Subliminal kayıt yaparken hangi programdan yararlanıyor?

Bu etkileme sürecinin başından sonuna ve sonrasınıda yazarsanız sevinirim.

Yazdığı telkin metinlerini örnek olarak burada paylaşırsanız

forumda daha açık bir bilgi paylaşım olanağı doğacağını düşünüyorum.

Forumda bir iki tane subliminal telkin programı var.

Yararlanabiliriz.

Yukarıda yazdıklarım sadece kişisel düşüncelerimdir.

Eleştirilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Saygılarımla.

İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR!

İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir.
Bilgi,realiteleri tesbit eder.
İnanç,realiteleri yaratır!

Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları

pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707

Konu pinnko tarafından (09-03-2010 Saat 01:48 AM ) değiştirilmiştir.
pinnko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın pinnko ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var:
genco (09-03-2010), phantomm (09-03-2010), vitamin61 (09-03-2010)
Alt 09-03-2010, 05:59 AM   #27 (permalink)
Teğmen

Tabiki =) siteyi özel mesajla atarım isterseniz, yabancı bir sitede tanışmıştım bu kişiyi, açıkçası sürekli araştırıyorum bu telkin olayını, şurda bir yanlış anlaşılma olmuş ama, kendisi dinleyerek başkasını aşık etmiyor elbette :D karşıdakine dinletiyor, ben bu konuda ayrıldığım kişiden tamamen kopmak için araştırma yaparken öğrendim bunları aslında, ama dedikleri mantıklı gerçekten zaten beyin yıkama olayı hat saffada şuanda, coca cola, pepsi hepsi yapıyor zaten ortaya çıktı, yani kişinin istemediği şeylerde yaptırılır bu yöntemle, diğer sorularınızda bilgim yok =) neleri nasıl yazıyo bilmiyorum ama, birisinin mesajına verdiği cevapta, partnerine olan ayrılma korkusunun partnerini bilinçsizce etkilediğini ve bunun ayrılmasına sebep olduğu okumuştum tam hatırlamıyorum,yani düşünce sisteminden kaynaklanıyor, korkular gerçekleşir çünkü =)kendiside bu tarz şeyler yaşamış, telkinlerde şöle şeyler geçiyordu, kendini partnerinle pembe bir balonun içinde hayal ediyorsun gibi gibi... yani renklerin zihindeki etkisi vsvs =)

İyi ki varsın Dead_LorD ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var:
eski (07-06-2010), genco (09-03-2010), phantomm (09-03-2010), pinnko (09-03-2010), vitamin61 (09-03-2010)
Alt 09-03-2010, 11:44 AM   #28 (permalink)
Üsteğmen

pinnko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,085
335 Mesajinıza toplam 1,442 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinnko will become famous soon enoughpinnko will become famous soon enough

Alıntı:
Dead_LorD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tabiki =) siteyi özel mesajla atarım isterseniz, yabancı bir sitede tanışmıştım bu kişiyi, açıkçası sürekli araştırıyorum bu telkin olayını, şurda bir yanlış anlaşılma olmuş ama, kendisi dinleyerek başkasını aşık etmiyor elbette :D karşıdakine dinletiyor, ben bu konuda ayrıldığım kişiden tamamen kopmak için araştırma yaparken öğrendim bunları aslında, ama dedikleri mantıklı gerçekten zaten beyin yıkama olayı hat saffada şuanda, coca cola, pepsi hepsi yapıyor zaten ortaya çıktı, yani kişinin istemediği şeylerde yaptırılır bu yöntemle, diğer sorularınızda bilgim yok =) neleri nasıl yazıyo bilmiyorum ama, birisinin mesajına verdiği cevapta, partnerine olan ayrılma korkusunun partnerini bilinçsizce etkilediğini ve bunun ayrılmasına sebep olduğu okumuştum tam hatırlamıyorum,yani düşünce sisteminden kaynaklanıyor, korkular gerçekleşir çünkü =)kendiside bu tarz şeyler yaşamış, telkinlerde şöle şeyler geçiyordu, kendini partnerinle pembe bir balonun içinde hayal ediyorsun gibi gibi... yani renklerin zihindeki etkisi vsvs =)

Teşekkür Ederim

Siteyi gönderirseniz sevinirim.

Selamlar

İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR!

İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir.
Bilgi,realiteleri tesbit eder.
İnanç,realiteleri yaratır!

Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları

pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707
pinnko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın pinnko ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var:
genco (09-03-2010), phantomm (09-03-2010), vitamin61 (09-03-2010)
Alt 09-03-2010, 11:49 AM   #29 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,229
546 Mesajinıza toplam 2,763 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Evet Dead Lord'un söylediği doğru.Karşımızdaki kişi bizim korkularımıza ya da kalıplaşmış diğer zihin kalıplarımıza göre davranıyor.Çünkü biz belirli zamanlarda,beyin dalgalarımız uygunken bu kalıpları o insanın bilinçaltına yolluyoruz resmen:) O da bu kendi düşüncesiymiş gibi davranıyor bize.Her zaman olan şey bu.Herkesin iyiliğine olacaksa bilinçaltındaki yanlış inanç kalıplarını,korkuları aşmak için telkin dinlenebilir.

Ben bir başarı hikayesiyim.
phantomm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın phantomm ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var:
eski (07-06-2010), genco (09-03-2010), ncksz18 (09-03-2010), pinnko (09-03-2010), vitamin61 (09-03-2010)

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)