![]() |
Telkinle Birine Olan Aşkı Bitirmek Arkadaşlar yabancı bir sitede okuduğuma göre birisine olan aşkınızı bitirebilirsiniz telkinlerle, tabi eğer kötü durumdaysanız, ve şu çok dikkatimi çekti, telkinlerle birisinin size aşık olmasıda mümkünmüş, hatta yapanlar çok, aslında bu ilişkileri güçlendirmek içinde kullanılabilir bence |
Cevap: Telkinle Birine Olan Aşkı Bitirmek İyi fikir aslında. Sevgilinin, eşininin sana olan aşkının he rdaim varolduğu, sürekli arttığını bir düşünsene. Müthiş olurdu. |
Cevap: Telkinle Birine Olan Aşkı Bitirmek bence başkasının duygularına düşüncelerine müdahale eden şeyleri etik bulmuyorum...büyü gibi birşey bu..büyü dinimizdede büyük günah...kişi daha çok sevecekse kendi isteğiyle olmalı....sevmiyorsa zaten doğru kişi değildir bence zorlamanın anlamı yok... |
Cevap: Telkinle Birine Olan Aşkı Bitirmek Alıntı:
|
Cevap: Telkinle Birine Olan Aşkı Bitirmek Aşkı bitiren telkin neymiş bulun bana nolur. Ölücem 2,5 yıldır :( |
|
|
Cevap: Telkinle Birine Olan Aşkı Bitirmek 2,5 yıldır seven bir kız mı bir erkek mi merak ettim . bu kadar uzun sevebilmiş yüreğinde taşıyabilmiş helal olsun... |
Cevap: Telkinle Birine Olan Aşkı Bitirmek sen elmayı seviyorsun diye elmanında seni sevmesi şart mı? |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:08 PM. |