Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Telkinle Birine Olan Aşkı Bitirmek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/463511-telkinle-birine-olan-aski-bitirmek.html)

purplepuppet 23-01-2010 10:10 PM

Cevap: Telkinle Birine Olan Aşkı Bitirmek

aha güsel bir telkin olur karşılıksız aşktan kurtulmak yada kendine güven ve sosyallik arttırı ile kendine güvenip daha iyileri bulursan kendiliğinden geçer :P

Dead_LorD 24-01-2010 02:08 AM

yahu olmaması için bir neden yok zaten, direk yönlendiriyosun beyni böyle =) kullanmak isteyen kullansın iyi yönde bence

vitamin61 24-01-2010 11:01 AM

eee nerde peki bu telkin ....

Neptün 24-01-2010 11:30 AM

Alıntı:

sidha55 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581010)
sen elmayı seviyorsun diye elmanında seni sevmesi şart mı?

elma ile aramda herhangi bir ilişki düşünemiyorum.
enteresan olurdu doğrusu
-hey cliviaf yeni sevgili yapmışsın
-heh sorma elma ile çıkıyorum girlhaha

Neptün 24-01-2010 11:32 AM

Bana sorarsanız karşılıksız aştan kurtulmak için 'karşılıksız aşktan kurtulma' telkinine gerek yok. Ego güçlendirici + suçluluk + kendine güven + mutluluk telkinleri bir araya gelince zaten aynı işi yapıyor.

the desert 24-01-2010 08:35 PM

allahımm supersınız yawww arkadaşlarr koptum burda aşk muhabbetlerını dınlerken...

vitamin61 24-01-2010 08:58 PM

sanırım sizin aşka bakışınız soğuk biraz

the desert 24-01-2010 09:28 PM

aşka bakışım soğuk deılde aşk yaşayacak bırıelrı olmadığından doru durust artık ole bı ıhtımall vermeıorum unfortunately....

comte 24-01-2010 11:44 PM

Birine uzun süre duyulan ve karşılığı olmayan şey, aşk değil bağımlılıktır bana göre.

Aşk ve ilişki bir paylaşım. Birine takıntılı bağımlılığınız varsa, ya da unutamadığınız birnin de sizi sevmesini istiyorsanız, bunu bu şekilde değil de başka türlü düşünmek daha doğru olur.

Bu büyük bir ihtimalle, birisinin sizin hayatınıza girip sizin kendinize yapmadığınız bişeyi kendinize onun yapmasını istiyorsunuzdur.

Yani sıkıntılardan boşluktan bir kurtuluş mu, aileden alınamamış sevgiyi başka birinden alma ihtiyacı mı, bir çok sorunun üstünü bu yolla örtme isteğim, mi, kendimize duymadığımız sevgiyi başka biri tarafından karşılama isteği mi.

Bunların hepsi olabilir. Karşılıksız aşk dediğimiz olay, takıntılı bağımlılıktan başka bir şey değil ve büyük bir ihtimalle yukardaki sebeplerden biri ya da bir kaçı bu duruma yol açıyor.superxy

Bunun da aşk-sevgi olarak nitelendirilmesi bence yanlış.

Bu duygunun hissettirdiği şeylerin incelenmesi ve bu duyguya yol açan sebeplerin farkına varıp bunun üzerinde çalışma yapıldığında bu durumun ortadan kalkacağını düşünüyorum.superxy

Sevgiler...

imported_Angel 25-01-2010 08:55 AM

ego ve kendine güven telkinlerinin bu konuda işe yarayacağını düşünüyorum..hangisinin içeriğindeydi hatırlamıyorum ama
birisinin içeriğinde insanlara olan bağımlılığın azalmasıyla ilgili laflar vardı...ya egoda ya kendine güvenin içinde olacaktı
belki ikisindede vardı...telkin içeriğinde yazıyor...gerçekten bu 2 telkin işime yaradı benim tavsiye ederim..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:14 PM.