|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız de ve Diğer Sorularınız Forumumuzda Bulunan largo barok müzik Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor largo barok müzik için kişisel gelişim konusunda www comlargo barok müzik largo barok müzik konsantrasyonu artırıyo ben denedim ve gördüm Öss ye hazırlanırken Bio-Ritmik Largo ve Konsantrasyon seti almıştım gerçekten işe yaradı .... müziklerde beyni belli bir frekans aralığına sokan frekanslar var .. örneğin beyin en iyi alfa dalgasında izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
largo barok müzik konsantrasyonu artırıyo ben denedim ve gördüm Öss ye hazırlanırken Bio-Ritmik Largo ve Konsantrasyon seti almıştım gerçekten işe yaradı .... müziklerde beyni belli bir frekans aralığına sokan frekanslar var .. örneğin beyin en iyi alfa dalgasında öğreniyor müzikteki frekanslar sağ kulkatan 200 hz sol kulaktan 190 hz frEkans( bu frekans değerleri örnektir) veriyor sağ ve sol frerkans farkı 10 hz yani beyin 10 hz frekans (ALFA) yayıyor ... bu müziklerin altına subliminal telkinleri yerleştirisek olumlu sonuç alınabilirmi ? alınabilirse nasıl yapabiliriz? ders çalışırken yada her hangi bişeyle ilgilenirken konsantre ve öğrenme kapasitemiz artar hemde sublimanal mesajları bilinçaltımaza alırız ... ayrıca insan beynini bu frekanslara ihtiyacı var .... tamamen marjinal fayda sağlamış oluruz .... |
||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 190
109 Mesajinıza toplam 489 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
çok güzel düşünmüşsün.alfa dalgaları yayan müzik altın telkin gizleme.yalnız ban atakan beyin özellikleson hediye telkinlerinin böyle olduğunu düşünüyorum.na kadar doğru bilmiyorum ama.
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın nazendem ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 2 Kisi var: | MERAGİR (16-10-2009), yeni bir hayat (05-10-2009) |
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 1
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
beynin yadığı frekanslar hakkındaki okuduğum makaleler çok farklı geldi bana. mesela silva methodunu araştırırken beyin alfa moduna her insan uyanık olarak giremezmiş. bunu silva metodu ile alfa metodunda uyumadan yapılabiliyor. senin dinlediğin setin makalseinde de ve başka yazılarda beyin alfa modunu senin dediğin gibi veya natura brainwawe gibi programlar yardımıyla geçilebiliyormuş.
|
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 85
23 Mesajinıza toplam 115 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
ya aslında largo barok muzigin altına subliminal eklense ne iyi olurdu hem ogrenme hızlanır hemde bilincaltı olumlu olurdu
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| barok, largo, muzik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|