![]() |
Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler Alıntı:
|
Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler Sevgili arguz58. Buradaki önceki yaşantı, bugüne kadar ki yaşamınızdır. Daha önceki yaşam tarzınız, düşünceleriniz, anlayışlarınız vs. Mantık olarak, önceki yaşantı, sizin kastettiğiniz şekilde olsa, telkinler nasıl fayda edebilir ya da amacına ulaşabilir. Sonuçta bu telkinler, şu anda ve gelecekte daha sağlıklı yaşayabilmek içindir. Bir yazıdan sadece o bölümü alıp takılmışsınız.Yanlış anlamışsınız. Buradaki kasıt, daha önceki yani bu güne kadar ki yaşadığımız hayat ile ilgilidir. Sağlıcakla... |
ama siz çok güzel açıklamışsınız 25889 tşkler |
Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler selamlar. soru atakan bey e sorulmuş fakat kendi çapımda yanıtlamaya çalışacağım. bilin ki atakan beyden daha net cevap alacaksınız bu mesaj bilgilendirme açısından yazılmıştır. kendimiz ile alakalı olarak değişim sürecine girmemiz, kendimizi geliştirmek için yapılan çalışmalara başlamamız, dün' ü geride bırakma, -ki dün, eski yaşam tarzımızın son günüydü- vs bu ve benzeri durumu açıklamak adına "önceki yaşamında" kelimeleri seçilmiştir. diğer özel sorularınızın cevabı için atakan bey'i beklemeniz gerekmekte. |
ama diğer arkadaş çok güzel açıklamış. bence konuşmanın bile gereği yok. benim açımdan. |
sağlıcakla ve ışıkla... |
Yapılan araştırmalar korku suçluluk gibi duyguların genler aracılığı ile atalarımızdan bizlere aktarıldığını göstermiştir.Hatta bunu kanıtlayan bilim adamı nobel ödülü almıştır. Yani yeni doğan bir bebek genler aracılığı ile atalarının suçluluk duygularını şimdi ki yaşamına aktarır ki bu reenkarnasyon değil tamamen genler ile ilgilidir. |
Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler Merhaba herkese.. Ya ben hala etki göremiyorum sanki bi fikir alışverişi yapabilir miyiz acaba 4897 Benim 1 ay oldu başlayalı.. 1. hafta: suçluluk + ego 2. hafta: suçluluk + ego + depresyon dünde kaldı 3. hafta: suçluluk + ego + kendine güven 4. hafta: suçluluk + ego + kendine güven.. Ben günde 17 saat civarı dinliyordum ki keopsun uyarısıyla 10 saate düşürmeye karar verdim. 2 gündür geceleri 10 saat kadar ego + topluluk önünde konuşmayı dinliyorum.. Ya aslında neyi dinlesem bana uyar. Zinde de uyanamıyorum, gece de zor uyuyorum, insanlarla çekingenim, canım çoook sıkılıyor, ağlamalar vs, sinirlilik, çaresizlik, kararsızlık, depresyon desen maşallah zaten, suçlu hissetme diz boyu.. sad456 Hayır gün içinde hep modum değiştiği için de dalgalanma hissi var mı yok mu onu da farkedemiyorum dusun Bana farklı bir yöntem önerebilir misiniz acaba?? Ya da deneye deneye kendim mi bulmam gerekiyor?? 1 aydır pek bir etki göremeyince telkinleri değiştirme ihityacı duydum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler |
Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler Merhaba away; hismiley Dinleme tarzın doğru, listeni de güzel hazırlamışsın..Etkilerini de bu aralar yoğun bir şekilde yaşıyorsun..Bu durum geçici zaten..Telkinlerin bir süre sonra dalgalanma etkisi oluyor..Bu konuda paylaşımda bulunan arkadaşların yorumlarını okuyabilirsin.. Suçluluk telkinini arada bir dinleyebilirsin,birkaç günde bir mesela..Bu telkinin etkisi çok yoğun hissedilebiliyor.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...a_hissi-b245.0 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...etlerimiz-b2.0 Sevgiler... smiliyface |
ben yeni sayılırım fakat bu dalgalanma hissi bendede oldu gerçektende çok köti bir şey çok iyi bilirim 3 ekimdi hiç unutmam :) ben iki günlüğüne suçluluk telkinini çıkarttım ego güçlendiriciyi dinledim sonra baktım olmayacak suçluluk ve güveni ekledim listeme bunun yanındada secret kitabını aldım olumlu düşünme ile çekim yasası yani bunu uygulamaya başladığımdan bu tarafa bana çok iyi geldi gelişmeler devam ediyor ve sadece akşamları dinliyorum yatrken ben daha çok faydasını gördüm bu şekilde benim karekterimde pek geri atma yoktur onun için üstine gidip güveni ekledim geri adım attımmı kendimi huzursuz hissedirim ben bu şekilde dalgalanma hissini atlattım tabiki sen kendini tanırsın kendine göre yöntem bulabilirsin veyada hayatımdeğişti ye bir özel mesaj atarsan atakan bey hemen ilgilenir en bilgilimiz nede olsa atakan bey smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:35 AM. |