Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/21-telkinlerin-etki-etmedigi-kisiler.html)

hayatimdegisti 01-10-2006 05:55 PM

Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler
 
Subliminal mp3 ler konusunda Ritmotrans başarı düzeyi düzenli dinleyenlerde oldukça yüksektir. %90 ların çok üzerindedir.Ancak çok nadirde olsa bazı üyelerimiz yeterince etki göremediklerini belirtmişlerdir.
Bu üyelerimizin bir kısmının günde 9-10 saat yerinde sadece 4-5 kez dinledikleri tespit edilmiştir.
Bunun yanısıra telkinleri düzenli dinlemeyip bir kaç gün ara verenler olduğu anlaşılmıştır.

Bir diğer etken ise bazı kişilerde etkilerin 2 hafta 'da değil daha uzun sürede ortaya çıkması olabilir.
Bu konu başlığı altında yeterli etki göremeyenlerin ne gibi ortak özellikleri vardır bunları tartışacağız.
Bazı kişilerin ses algılama düzeyi daha düşüktür.Bir etkende bu olabilir.
Bu konu başlığına etki göremedim diyen arkadaşları bekliyoruz.

hayatimdegisti 01-10-2006 08:01 PM

Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler
 
Zrkunstein lütfen detayli olarak yazarmısın.Ne gibi beklentilerin vardı neler bekliyordun hanig mp3 leri dinledin gibi.
Lütfen bu tip detayları yazarsan yardımcı oluruz.
Bunu yapmak yerine yeni açtığımız chat kutusuna hiç bir detay vermeden bende etkili olmadı dersen yanlış anlaşılır.
Lütfen bu ip mesajları chat kutusuna değil foruma yazınız.

hayatimdegisti 01-10-2006 08:05 PM

Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler
 
merhaba ben bir aydır her gün düzenli olarak dinliyorum(günde10-15 saat kadar) ama yine de kendimde pek bi değişiklik hissetmiyorum ya da değiştim de ben mi farkında olamıyorum bilmiyorum ya.fakat dışarıdan da bu konuda olumlu bi tepki almadım.Bir aydır hiç ara vermeden dinledim hala dinlemeye devam ediyorum. 

Zrkunstein böyle bir mesaj yazmış.
Lütfen detay verimsin.Hangi mp3 leri dinliyorsun.Normalde nasıl birisin beklentilerin neler.
Ayrıca daha önce yazdığın bir mesajda sindirim sisteminin daha iyi çalıştığını söylemişsin.Bu bile önemli bir değişikliktir.
Sende olan belkide değişimin farkına varamamak olabilr.Uyurken telkin dinliyormusun..
Ses seviyesi nedir?
Biraz ayrıntı detay vermisin?

periprensesi 06-10-2006 05:10 PM

Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler
 
ben de hic bir etki gormedim daha once belirtmistim hangilerimi dinledigimi onlara arti olarak kilo vermeyi de dinliyorum ayrica geceleri discmanimin pili yettigi kadar da dinliyorum. (2-3 saat kadar)

okullar acildigi icin artik surekli insanlarla beraberim ve daha hic kimse bende bir degisim gordugunu soylemedi. ayrica artik gunduzleri dinleyemiyorum ama bir kac gun sonra butun gece dinleyebilecegim.

Ritmotrans'dan umidimi daha kesmedim bu kadar insan yalan soyluyor olamaz ama neden bende halen etki etmedigini merak da etmiyor degilim.

Merto 06-10-2006 05:57 PM

Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler
 
Merhaba,
Telkinlerin etki etmediği durumlarda-en azından kısa vadede- başta uygulama konusunda Atakan beyinde dile getirdiği hatalı uygulamalar olabilir.Şöyleki telkinler direk biliçaltına iletilmek istenen mesajlar içerir ve gündüz 8-9 saat dinlenmesindeki beklenti bu süre içindeki alıma açık durumların yakalanmasıdır bence. Ritmotrans söz konusu olduğunda bu yakalanma sıklığı artar ,ama daha rahatlanmış olan ve zihnin daha pasif olduğu durumlarda telkinler daha etkili olurlar, bu yüzden de gece uykuya geçmeden önce ve gece boyu dinlenmesi önerilir.Bunlar dikkat edilmesi gereken verim artırıcı yollardır.

Bunun dışında diğer bir sebepte, telkinlerin size verdiği mesajların aksi düşünce, duygu ve tutumların sıklıkla tekrarlanması yoluyla telkin etkilerinin pasifize edilmesi olabilir.

Bilinçaltı sık tekrarlanan duygu düşünce ve sözlere duyarlıdır. Bilinçli zihninizle karşı koymadıkça gelen önerileri kabul eder ve sizin için hayata geçirir.

Sonuç olarak telkinlerden verim alamayan kişilerin köklü aksi alışkanlıklarını gözden geçirmesi gerekebilir. Hatta düşünce sürecine dikkat ederek, kendi için beklediği sonuçları ortaya çıkarmayacak düşünce ve duyguları ciddiye almaması gerekir.

Bilinçaltı sorgulamaz, ne düşünür ve hissedersen senin için yapmak için harakete geçer. O yüzden telkinleri pasifize edecek durum ve düşüncelere dikkat etmek gerekebilir.

hayatimdegisti 06-10-2006 08:22 PM

Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler
 
Aslında burada sorulması gerekn soruları şöyle sıralayabiliriz.
-Discman ile gece dinlemek ne kadar verimli?Pili belkide 1 saatte bitiyordur.
-Beklenti olarak öncelikli olarak hafıza ile ilgili gelişme beklediğinizi belirtmişsiniz oysa telkinlerin olsa olsa böyle bir yn etkisi olablir asılamaç bu değil?
-Kulaklıkla mı dinliyorsunuz gece.Uyuduğunuzda kulaklık çıkmış oluyor mu?
-Daha önce kulağınızla ilgili herhangi bir problem yaşadınız mı.Kulaklarınız yeterince hassas mi.Yoksa kulak ile ilgili sorunlarını oldu mu?
-Telkinlerin etkilerini hissedecek olan öncelikli olarak sizsiniz.Çevreniz değil.Normalde başkalarının görüşüne çok önem verirmisiniz?Bu çok önemli bir nokta.
-Normal hayatta olumsuz düşünce dereceniz nedir.Sürekli bir olumsuzluk hali mevcut mu?
-Telkinleri dinlerken hangi ses seviyesi ile dinliyorsunuz?
-Ara verdiniz mi yoksa düzenli dinlediniz mi?
-Suçluluk duygusu bir çok kişye hitap ediyor.Peki bu duygu sizin yaşamınızda önemlimiydi.Yoksa normal düzeydemiydi?

Bu soruların cevabına göre sizde beklenilen etkinin neden geciktiğini belki anlayabiliriz.

periprensesi 07-10-2006 11:08 AM

Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler
 
merhaba,

-pili 2-3 saate dayaniyor cunku gun icinde kullaniyorum ayrica zaten gunduzleri uyandiktan yatana kadar zaten acık. son uyarınızdan beri sesi de bayagi actim.
-hafiza beklentim eger bu ritmotrans deneyimleri basarili olursa baska bir scriptle gerceklestirecegim bir sey. yine de kafamda belki bilincaltim temizlenip rahatlatilirsa belki daha cok verim alabilirim diye bir fikir olusmustu.
-gece kulaklikla dinliyorum bu yontem disinda bir sekilde dinlemem mumkun degil cunku bulundugum ortam bir toplu yasam alani. kulaklarim da gercekten saglam. music45
- insan bazen kendini goremez o yuzden baska insanlarin goruslerine ihtiyac duyariz tabi diger insanlarin goruslerine de onem veriyorum ama bu benim hayatima yon vermiyor. gorusler yorumlar almak bazen ulasacagimiz noktalara daha hizli goturur gormedigmiz seyleri gormemizi saglar, bazen tersi olabilecegini de unutmamak lazim.
-karamsar biri degilim ancak olaylari, dusunceleri hem pozitif hem de negatif yonden dusunurum.
-beraber dinledigim muzigin arkasindan duyacak sekilde dinliyorum ve bu oranı sesi ne kadar cok acarsam acayim ayarlamaya calisiyorum.
-ne zamandir dinliyoum konusunu soyle bir anlatmk lazim. eylulun dordu yada besi gibi dinlemeye basladim 1 ekime kadar sadece gunduzleri uyandıktan yatana kadar dinledim arada disari ciktigimda ise dinlemedim ama eve dondugumde yine devam ettim. bir ekimden sonra sadece uyurken batarya bitene kadar dinledim. artik butun gece dinleyecegim gibi bir sistem kurdum ama sadece kulaklikla. kısaca bir gun bile dinlemedigim gun yok az yada cok her gun dinledim.
-bence bende cok yogun bir sucluluk duygusu yok oldugu zamanlar olmadi mi oldu tabii ama sonra gecti yada olaganlastigi icin fark edemiyorum.

bayagi uzun bir yanit oldu sanirim.
iyi gunler hismiley


hayatimdegisti 07-10-2006 03:19 PM

Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler
 
Suçluluk duygusu telkinini lokomotif telkin olarakda adlandırıyoruz.Önceki yaşamınızda bu duyguyu ne kadar yoğun yaşamışsanız kurtlunca o kadar rahatlıyorsunuz.
Bu duyguyu bu kadar şiddetli yaşamamış olanlar etkileri daha az belirgin hissedebilirler.Bu mümkündür. hy789

forex 08-10-2006 02:23 AM

Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler
 
ben de günde 2-3 saat dinliyorum.zamanım o kadar yetiyor.yatarken 1-2 saat.bi de gündüz 1 saat falan dinleyebiliyorum.geceleri mp3 çalardan dinliyorum.4 telkinin olduğu mp3 ü dinliyorum.dalga sesleri rahatsız ediyor bazen uyuyamıyorum o zaman çıkarıyorum.veya geceleri veya sabahları uyandığımda kulağımda olmadığını görüyorum kulaklıkların.yani geceleri tam olarak ne kadar dinlediğimi bilimyorum.gündüzleride vakit oldukça bilgisayardan dinliyorum.bugün 1 ay oldu bende de henüz bir etki yok.tabi dediğiniz gibi 10-15 saat dinleyemedim daha hiç birgün.ama hergün az da olsa dinliyorum.acaba devam etmelimiyim dinlemeye yoksa bana etkisi olmaz mı?bırakmalı mıyım?

periprensesi 08-10-2006 10:03 AM

Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler
 
tesekkur ederim atakan bey


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.