![]() |
telkinlerle gelen değişiklik merhaba telkinleri dinlemeye başlayalı iki hafta oldu,şuanda üçüncü haftamdayım,suçluluk-ego ve kendine güven telkinlerini dinliyorum.kendimi farklı hissetmeye başladım bile,daha hayat dolu,daha enerjik hissediyorum,içimde nedenini bilmediğim bir mutluluk oluşuyor,benim hikayem şöyle eşimle ve de işimle ilgili sorunlarım vardı,sürekli bir tartışma,gerginlik ortamı vardı,şimdi çok çok iyi s456 Atakan bey'e ve de Burcu'ya çok teşekkürler. |
Ynt: telkinlerle gelen değişiklik Alıntı:
Haber gibi olmuş.. "Telkinle gelen değişiklik " hismiley Sitemiz ile ilgili haber yapmak isteyn gazeteler var.. Bakalim iler ki aylarda sitede ki m3 lerden telif sorunu olabilecekleri çikartip boyle gazetelerde çikabiliriz dl67 |
Ynt: telkinlerle gelen değişiklik Merhabalar Arkadaşlar, Ben de kendimde bir değişiklik fark ettim ama telkinlerin bir sonucu mu bilmiyorum. Eşimle biz, her ailede olduğu gibi ufak tefek tartışmalara gireriz ara sıra. Dün de biraz tartıştık. Normalde tartıştığımızda nevrim döner ve öyle cümleler sarf ederdim ki, haklıyken haksız duruma düşerdim. Ama dün o kadar mantıklı ve sakin konuştum, cümleleri o kadar ustaca kurdum ki, anlatmak istediğim şeyleri harfi harfine eşim de anladı. Yani nihayet sinirime hakim olup duygularımı ve düşüncelerimi doğru bir şekilde dile getirdim ve gayet verimli ve kaliteli bir konuşma oldu. Gelişmelerin devam etmesi dileğiyle, Bir de Atakan beye çoooooook teşekkür ediyorum ,yardımlarını ve bilgilerini bizden esirgemediği için. Sevgiler |
|
|
|
Ynt: telkinlerle gelen değişiklik ofke dedınız de , ben eskıden cabuk sınırlenır ve sınırlendıgım kısıye de hemen bunu ıntıkal ettırırdım, su son bır haftadır bırıne sınırlendım ama cok daha anlayıslıyım, kavga etmıyorum, dusuncelerımı sakın sekılde dıle getırıyorum, bunların telkınler sayesınde olduguna emınım.. bır de gelecek endısesi kalmadı, sıkıntı duydugum bır konu var ıse en gec 2 gun ıcınde bır yerden cevap gelıyor , ya da karsıma bırı cıkıyor moralımı duzeltecek bırsey oluyor..bır de uzun zamandır calısmayı erteledıgım ıtalyancaya sımdı asılmıs durumdayım, her gun daha ıyıye gıdıyor, gıdecek, yalnız telkınlerı eskısı gıbı 10 saat degılde gunde 3-4 saat dınlıyorum herkese sevgıler tresor |
Ynt: telkinlerle gelen değişiklik tresor ne güzel gelişmeler ama şaşaırdım günde 10 saat mi dinliyordun bravo |
Ynt: telkinlerle gelen değişiklik ay gazetelere mi çıkacas terli345 oyalamayın beni yahu sacımı başımı yaptırayım f678he bayada zayıflamalıyım sevincli f678h çok işim var çokkk blissy blissy |
Ynt: telkinlerle gelen değişiklik Ben de bugün dinlemeye basladim telkinleri . Sizlerin deneyimlerini okumak beni meraklandirdi. Paylasmak uzere. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 AM. |