Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   telkinlerle gelen değişiklik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/1501-telkinlerle-gelen-degisiklik.html)

BURCU GELEGEN 02-07-2007 10:54 PM

Ynt: telkinlerle gelen değişiklik

Alıntı:

deniz77 Nickli Üyeden Alıntı
selamlar
umarım sizin kendinizi iyi hissetmeniz doğrudur ve bende toparlamaya başlarım artık bu gun ilk gunum 1 hafta sonra neler hissedeceğimi bilmiyorum ama işe yaramasını çok istiyorum
bu arada emeği geçen burcu ve atakan isimlikişiler galiba elinize sağlık

Hehehe benim katkım yazmak çene yapmak ama Allah söyletti kabul edeyim elbet bir zaman sonra benimde bu siteye katkım olursa seve seve yaparım y789

shaded 01-07-2008 05:29 PM

Merhaba sucluluk ve ego telkinini dinleyeli 4 gun oldu (sanırım bir 40 saat dinlemişimdir) Bendeki etkileri herkeste olan dik yürüme durumu cevremden surekli eleştri aldığım bir konuydu kurtulduğuma çok mutluyum cilgin897.Aynaya baktığımda en paspal halimi bile beğendiğimi fark ettim hatta sole diyorum ''aman canım senden daha mı matah seyler dışardakiler'' Birde tembelliğimden eser kalmadığını fark ettim sosyal aktivite oldumu zıplıyorum neresi olsa gidiyorum.Konuşmamda tutarlı hale geldi biraz kelimelerimi doğru seçme sorunum vardı ama buda azaldı.Tabi şu anda sizin dalgalanma dediğiniz etkide bende mevcut, git gellerim var an oluyor acayip asabi oluyorum, an oluyor tepki vermem gereken seylerde sakin ve tutarlı konuşuyorum.Bende erken etki yaptığı icin sosyallikarttırıcı ve sosyal fobiyi eklemeyi dusunuyorum sadece 2 tanesi bana bu kadar etki ettiyse digerleri neler yapar merak icindeyim.Bide çevremdeki kişileri buraya yonlendirmeye çalışıyorum, ikna etmek cok zor ama herkes faydalansın da istiyorum sırf bu yuzden sigara bırakmayı one alasım var cunku sigara bırakmak direk işe yaradıgının belirtisi olur.
Uye oldugum cok populer bir siteden herkesi buraya gonderiyorum kapıları açık tutun kiss3

asli2010 28-10-2008 08:11 PM

Birkaç arkadaşımız yazmış ya "eşimle tartışmalarımda anlaşılır olamıyodum" şeklinde..Ben de de aynı durum vardı. Ama şu anda farklıyım. 9.gün telkinlerde suçluluk ve egoyu dinliyorum... Eskiden korkardım o yüzden de susardım tartışmalarda ya da alakasız konuşurdum. Korkum kaybetme korkusuydu. Şimdi ise, telkinlerden sonra çok cesur olduğumu farkettim. Cesur ama net anlaşılır aynı zamanda sevgi dolu...Olmasını istediğim seviyede artık tartışmalar..Kırıcı değil, çözüme yönelik. Zaten birkaç olumlu tastışmadan sonra aramızda hiçbir olumsuzluk kalmayacak. Olumlu tartışma diyorum ben buna gerçekten nasıl ki biz suçluluk scriptini dinleyerek bu olumsuz duygulardan arınıyoruz. Tartışmalar da böyle olumlu etki gösteriyor. Ben de işte tan da buradayım diyebiliyosunuz karşınızdakine. Eşit oluyosunuz, baskın değil...fark burada...herkese sevgiler kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:06 PM.