Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   telkinlerle gelen değişiklik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/1501-telkinlerle-gelen-degisiklik.html)

BURCU GELEGEN 27-06-2007 12:53 AM

Ynt: telkinlerle gelen değişiklik

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
ay gazetelere mi çıkacas terli345 oyalamayın beni yahu sacımı başımı yaptırayım f678he bayada zayıflamalıyım sevincli f678h çok işim var çokkk blissy blissy

birşey yapma biz böylede şahaneyiz cilgin897

YAZGÜLÜ_81 28-06-2007 03:02 AM

kizgin1Merhabalar arkadaşlar sad456
telkinleri pazar gününden beri günde on saat dinliyorum başağrısı,mide bulantısı bunları geride bıraktım da
yalnız bugün acayip derecede agresifim ,daha önce kimseyi kıskanmazdım kıskançlık duygularım ortaya çıktı birdenbire
arkadaşlar bu durum geçicidir umarım değil mi ? dusun

artemisiax 28-06-2007 03:22 AM

merhaba elif,
merak etme kesinlikle geçici bi durum.bir kaç gün bende de aşırı sinirlilik hali vardı ama şimdi gayet sakinim.bunda şununda etkisi olabilir.yaklaşık 3-4 gündür suçluluk telkinini dinlemiyorum.keyfine bak herşey düzelicek,kalıcı bi durum değil... wink77

BURCU GELEGEN 28-06-2007 06:53 PM

Alıntı:

elif malkoç Nickli Üyeden Alıntı
kizgin1Merhabalar arkadaşlar sad456
telkinleri pazar gününden beri günde on saat dinliyorum başağrısı,mide bulantısı bunları geride bıraktım da
yalnız bugün acayip derecede agresifim ,daha önce kimseyi kıskanmazdım kıskançlık duygularım ortaya çıktı birdenbire
arkadaşlar bu durum geçicidir umarım değil mi ? dusun

Elif çok normal ben 1 aydan fazladır dinliyorum okuyorsan yazdıklarımı hala dalgalanmalarım mevcut geçecektir Filmi seyredebiln mi

kuman1979 29-06-2007 12:07 AM

BEN DE YAZAYIM DEDİM.İKİ GÜN OLDU BAŞLAYALI AGRESİFİM SADECE BENDE OLUYOR SANMIŞTIM AMA GÖRÜYORUM Kİ BU GENEL BİR BELİRTİ.BURCU SANIRIM SEN TECRÜBELİSİN.NORMALDE GÜNDE KAÇ SAAT DİNLEMELİYİM ACABA SENCE?

YAZGÜLÜ_81 29-06-2007 03:42 AM

98569
Merhaba arkadaşlar
Dün çok sinirli olduğumu yazmıştım bugün ise sihirli bir değnek değmiş gibi çok sakin çok huzurlu ve olumluyum .
Evet Burcu filmi izledim yanındaki yardımcı programı iyi ki yüklemişsin ve kitapta toparlayamadığım düşüncelerin çoğunu filmde daha rahat anlayabildim çok teşekkürler
İyi ki varsınız arkadaşlar ve Atakan beye sonsuz teşekkürler iyi ki böyle bir site var
sevgiler tüm arkadaşlara smiliyface hismiley

BURCU GELEGEN 29-06-2007 07:25 AM

İyi olmana çok sevindim bende bu sabah iyi kalktım s456

hayalayaz 29-06-2007 08:40 AM

herkese günaydııın...evet iyi olun iyi olalım...hatta çok iyi olalım..sevgiler

deniz77 02-07-2007 12:51 PM

selamlar
umarım sizin kendinizi iyi hissetmeniz doğrudur ve bende toparlamaya başlarım artık bu gun ilk gunum 1 hafta sonra neler hissedeceğimi bilmiyorum ama işe yaramasını çok istiyorum
bu arada emeği geçen burcu ve atakan isimlikişiler galiba elinize sağlık

kuman1979 02-07-2007 03:30 PM

çarşamba günü başladım dinlemeyebugün 6. günüm olacak.aslında çook büyük değişiklikler oldu diyemem ama başladığımdan beri agresifim.bir de göz temasım biraz daha keskinleşti sanki ama inanmak öneli diye düşünüyorum,şuan inanıyorum ve dinlemeye devam edeceğim.tek umudum mükemmel değişimler yaşayan arkadaşlar gibi değişmek.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:07 PM.