![]() |
Ynt: telkinlerle gelen değişiklik Alıntı:
|
Ynt: telkinlerle gelen değişiklik kizgin1Merhabalar arkadaşlar sad456 telkinleri pazar gününden beri günde on saat dinliyorum başağrısı,mide bulantısı bunları geride bıraktım da yalnız bugün acayip derecede agresifim ,daha önce kimseyi kıskanmazdım kıskançlık duygularım ortaya çıktı birdenbire arkadaşlar bu durum geçicidir umarım değil mi ? dusun |
Ynt: telkinlerle gelen değişiklik merhaba elif, merak etme kesinlikle geçici bi durum.bir kaç gün bende de aşırı sinirlilik hali vardı ama şimdi gayet sakinim.bunda şununda etkisi olabilir.yaklaşık 3-4 gündür suçluluk telkinini dinlemiyorum.keyfine bak herşey düzelicek,kalıcı bi durum değil... wink77 |
Ynt: telkinlerle gelen değişiklik Alıntı:
|
Ynt: telkinlerle gelen değişiklik BEN DE YAZAYIM DEDİM.İKİ GÜN OLDU BAŞLAYALI AGRESİFİM SADECE BENDE OLUYOR SANMIŞTIM AMA GÖRÜYORUM Kİ BU GENEL BİR BELİRTİ.BURCU SANIRIM SEN TECRÜBELİSİN.NORMALDE GÜNDE KAÇ SAAT DİNLEMELİYİM ACABA SENCE? |
Ynt: telkinlerle gelen değişiklik 98569 Merhaba arkadaşlar Dün çok sinirli olduğumu yazmıştım bugün ise sihirli bir değnek değmiş gibi çok sakin çok huzurlu ve olumluyum . Evet Burcu filmi izledim yanındaki yardımcı programı iyi ki yüklemişsin ve kitapta toparlayamadığım düşüncelerin çoğunu filmde daha rahat anlayabildim çok teşekkürler İyi ki varsınız arkadaşlar ve Atakan beye sonsuz teşekkürler iyi ki böyle bir site var sevgiler tüm arkadaşlara smiliyface hismiley |
Ynt: telkinlerle gelen değişiklik İyi olmana çok sevindim bende bu sabah iyi kalktım s456 |
Ynt: telkinlerle gelen değişiklik herkese günaydııın...evet iyi olun iyi olalım...hatta çok iyi olalım..sevgiler |
Ynt: telkinlerle gelen değişiklik selamlar umarım sizin kendinizi iyi hissetmeniz doğrudur ve bende toparlamaya başlarım artık bu gun ilk gunum 1 hafta sonra neler hissedeceğimi bilmiyorum ama işe yaramasını çok istiyorum bu arada emeği geçen burcu ve atakan isimlikişiler galiba elinize sağlık |
Ynt: telkinlerle gelen değişiklik çarşamba günü başladım dinlemeyebugün 6. günüm olacak.aslında çook büyük değişiklikler oldu diyemem ama başladığımdan beri agresifim.bir de göz temasım biraz daha keskinleşti sanki ama inanmak öneli diye düşünüyorum,şuan inanıyorum ve dinlemeye devam edeceğim.tek umudum mükemmel değişimler yaşayan arkadaşlar gibi değişmek. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:07 PM. |