|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız de ve Diğer Sorularınız Forumumuzda Bulunan Dinleyenlere bir tavsiye! Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor Dinleyenlere bir tavsiye! için kişisel gelişim konusunda www comDinleyenlere bir tavsiye! slm arkadaslar. eger benim gibi telkinler fayda etmiyor yada kendimi kötü hissediyorum diyenler listelerinden sucluluk mp3 ünü cikartip bir müddet de öyle dinleyebilirler.ben iki gündür öyle dinliyorum ve kendime güvenim artti.kesinlikle yanlis anlasilmasin bu sadece bir tavsiye bende izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
Üsteğmen
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tesekkür: 1
28 Mesajinıza toplam 160 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
slm arkadaslar. eger benim gibi telkinler fayda etmiyor yada kendimi kötü hissediyorum diyenler listelerinden sucluluk mp3 ünü cikartip bir müddet de öyle dinleyebilirler.ben iki gündür öyle dinliyorum ve kendime güvenim artti.kesinlikle yanlis anlasilmasin bu sadece bir tavsiye bende böyle oldu.sanki sucluluk duygulari öteki telkinleri bloke ediyormus gibiydi. slmlar |
||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Selam, Bence bir süre sonra suçluluk duygularını da eklemelisin. Bu telkini dinlerken kendini kötü hissetmenin sebebi, belki de varlığını bile bilmediğin bu duygularından kurtulmaya çalışırken beyninin ve vücudunun tepkileridir. Nasıl uyuşturucu ve alkol bağımlıları detoks (zehirlerden arınma) sürecinde fiziksel ve ruhsal zorluklar yaşıyorlarsa bu da bence ona benzer birşey. Atakan beyin yazdıklarından anladığım kadarıyla ego güçlendirici telkin ise, bu zorlukları yaşarken (suçluluk duygularıyla yüzleşmek egoyu paramparça edip, süründürebilir zira) destek amacıyla kullanılabilir. Eğer hayatında yaşadığın sıkıntıların sebebi, farkında bile olmadığın suçluluk duygularıysa, (İnsan her yaşadığını bilinçaltında biriktirir. Örneğin küçükken yaşadığın basit bir altını ıslatma olayı bile, o an farketmeden suçluluk duygusu olarak bilinçaltına kaydedilebir.) Bana kalırsa bir insanın yenmesi gereken en önemli sorun suçluluk duygularıdır. Ancak geçmişini affettikten sonra bugüne sağlıklı bir şekilde bakabilirsin. Sevgiler |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Üsteğmen
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
29 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Inannacim sana tamamen katiliyorum, cok guzel aciklamissin |
||
|
|
|
| İyi ki varsın ozel ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | newroses (09-01-2010) |
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
13 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Mustinet1900; suçluluk duyguları su sesi telkini etkili oldu bu kasım ayı dinledim ve bayramdan önce bıraktım. Fakat ego güçlendiricinin bir etkisini göremedim... :( Acaba onu dinlemesem mi? Vakit kaybetmek istemiyorum...
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın denizyıldızı2 ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | newroses (09-01-2010) |
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 36
16 Mesajinıza toplam 72 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
mutlakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dınleyın:))))))))))))))))!!!!!!!!!! en onemli sey kısının pızıtıf egosu ozsevgısıdır anlıcaksınız zamanla;)
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın elrond214 ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 2 Kisi var: | denizyıldızı2 (29-11-2009), newroses (09-01-2010) |
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
13 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Öyledir evet de erlond214, fayda etmemesi beni üzüyor...
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın denizyıldızı2 ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | newroses (09-01-2010) |
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
22 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
önce suçluluk telkini 21 gün süreyle dinlenmeli sonra araya bir hafta bırakmak suretiyle tekrar 21 gün dinlenmeli ve bu şekilde 3 set yapılmalı.
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın susogeliy ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | newroses (09-01-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|