Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Dinleyenlere bir tavsiye! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/1454-dinleyenlere-bir-tavsiye.html)

mustinet1900 18-06-2007 12:20 AM

Dinleyenlere bir tavsiye!

alk78
slm arkadaslar.
eger benim gibi telkinler fayda etmiyor yada kendimi kötü hissediyorum diyenler listelerinden sucluluk mp3 ünü cikartip bir müddet de öyle dinleyebilirler.ben
iki gündür öyle dinliyorum ve kendime güvenim artti.kesinlikle yanlis anlasilmasin bu sadece bir tavsiye bende böyle oldu.sanki sucluluk duygulari öteki telkinleri bloke ediyormus gibiydi.
slmlar

inanna 21-06-2007 02:31 PM

Ynt: Dinleyenlere bir tavsiye!

Selam,
Bence bir süre sonra suçluluk duygularını da eklemelisin. Bu telkini dinlerken kendini kötü hissetmenin sebebi, belki de varlığını bile bilmediğin bu duygularından kurtulmaya çalışırken beyninin ve vücudunun tepkileridir. Nasıl uyuşturucu ve alkol bağımlıları detoks (zehirlerden arınma) sürecinde fiziksel ve ruhsal zorluklar yaşıyorlarsa bu da bence ona benzer birşey. Atakan beyin yazdıklarından anladığım kadarıyla ego güçlendirici telkin ise, bu zorlukları yaşarken (suçluluk duygularıyla yüzleşmek egoyu paramparça edip, süründürebilir zira) destek amacıyla kullanılabilir. Eğer hayatında yaşadığın sıkıntıların sebebi, farkında bile olmadığın suçluluk duygularıysa, (İnsan her yaşadığını bilinçaltında biriktirir. Örneğin küçükken yaşadığın basit bir altını ıslatma olayı bile, o an farketmeden suçluluk duygusu olarak bilinçaltına kaydedilebir.) Bana kalırsa bir insanın yenmesi gereken en önemli sorun suçluluk duygularıdır. Ancak geçmişini affettikten sonra bugüne sağlıklı bir şekilde bakabilirsin.
Sevgiler

ozel 11-07-2007 08:31 PM

Ynt: Dinleyenlere bir tavsiye!

Inannacim sana tamamen katiliyorum, cok guzel aciklamissin thumbsanim

denizyıldızı2 29-11-2009 01:29 AM

Cevap: Dinleyenlere bir tavsiye!

Mustinet1900; suçluluk duyguları su sesi telkini etkili oldu bu kasım ayı dinledim ve bayramdan önce bıraktım. Fakat ego güçlendiricinin bir etkisini göremedim... :( Acaba onu dinlemesem mi? Vakit kaybetmek istemiyorum...

elrond214 29-11-2009 12:30 PM

mutlakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dınleyın:))))))))))))))))!!!!!!!!!! en onemli sey kısının pızıtıf egosu ozsevgısıdır anlıcaksınız zamanla;)

denizyıldızı2 29-11-2009 02:20 PM

Öyledir evet de erlond214, fayda etmemesi beni üzüyor...

susogeliy 25-12-2009 10:19 PM

önce suçluluk telkini 21 gün süreyle dinlenmeli sonra araya bir hafta bırakmak suretiyle tekrar 21 gün dinlenmeli ve bu şekilde 3 set yapılmalı.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 PM.