![]() |
Ynt: gel git durumlar Arkadaşlar merhaba.. Öncelikle bu çalışmaları için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim benim dalgalanmaya dair ya da dalgalanma olduğunu düşündüğüm ruh haline dair şöyle bir sorum var.. Mp3'leri 2 gün önce dinlemeye başladım herhalde total olarak iki günde 12 saat kadar dinlemişimdir en azından fakat bende şöyle bi durum ileri gitmeye başladı. Hani bi antidepresan kullandığınızda ilk bir kaç gün daha bir panik daha bir heyecan yaşarsınız ya sanki onun gibi bir şey.. İnsanlarla ya da en basiti ailemle bile diyalog kurarken kendimi negatif anlamda bi tuhaf hissediyorum.. Bu durum normal midir ? Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için. |
Cevap: gel git durumlar olumlamaları tekrar etmeyi denesen ben ne zaman sıkkınlık yaşasam veya birine kızar gibi olsam hemen içsel olumlama yapıyorum bide bakıyorum sakin ve huzurluyum çevremdekilerde şaşırıyo nerde o eski sen ne oldu sana diyolar şaşkın şaşkın ben yeni halimden memnunum sende olumlamaları hergün sabahakşam canın sıkılınca bi şeye kızınca üzülünce okumayı dene lütfen herşey yolunda |
Cevap: gel git durumlar bende de var bugün dalgalanma eskiye dönüyorum gibi hissettim değişim var mı yok mu dıye süphe duyarken bugün eski yanlarımın ortaya çıkmaya baslaması beni sinirlendirdi önce çıkınca değişimimi farkettim ama bi de şu açıdan yaklaştım demekki değişiyorum değişimin bir süreci bu da ve olumlu o yüzden takmaya gerek yok dedim ama bir sabırsızlıkta yarattı bende... |
Cevap: gel git durumlar samanıc çok tesekkurler dalgalanma hissi yasayan biri olarak yazın çok iyi bir rahatlama oldu sağol.. |
Cevap: gel git durumlar atakan bey merhaba..ben yüz kızarması ve sosyal fobi sorunu yaşıyorum.. yaklasık 2 aydır telkinlerinizi dinliyorum.. başlarda gayet güzel ii başladı hatta sabırlı bi şekilde telkinleri sizin dediğiniz gibi dinlemeye başladım.. ilk iki hafta ego+sucluluk, 2 hafta sonra kendine güveni ekledim.. 2 hafta sonrada başkalarının düşüncelerini önemsememe yi ekledim.. fakat ilk başlardaki rahatlığım biraz azaldı.. hatta 3-4 gündürtopluluk karsısında konusmayıda ekledim..yine eski halime dönmeye başladım gibime geliyo.. hatta yine birisiyle konusurken yüzüm kızarırmı acaba die düşünmeye basladım.. acaba telkinleri dinlemede yanlıs bi yol mu izliyorum? cevap verirseniz sevinirim.. saygılarımla.. |
Cevap: gel git durumlar şimdi arkadaşlar benimde bir iki sorum var.. yaklaşık olarak 2 haftadır hergün ortalama 8-10 saat mp3leri dinliyorum.. ilk zamanlarda başımda ağırlık hissi oluyodu şimdi yok.. ama olumlu düşünme işi çok zor ... okadar çok olumsuz şey var ki.. şey diyosunuz mesela.. çok mutlu olduğunuz bir anınızı imgeleyin.. ne farkettim biliyomusunuz.. benim yok denecek kadar azmış.. neredeyse yok.. inanın.. okadar stresin içinde hiç iyi anı biriktirememişim.. bu çok acı |
Cevap: gel git durumlar sanırım son 3 gündür dalgalanma denen durumu yaşıyorum. çok gergin sinirli ve güvensiz hissediyorum. |
Cevap: gel git durumlar Arkadaşlarr,ben 2 haftadır ego güven güçlendirici ve suçluluk duygularını dinliyorum.İlk bir kaç gün baş ağrısı sonra bir kaç gün de sinirlilik hali yapmıştı.Bugüne kadar çok iyi hissediyordum kendimi(ara ara sinirlilik olsa da,eskisi kadar yok)Bugün nüfus cüzdanımı kaybettim ve çok büyütülecek bişey olmamasına rağmen(sonuçta bi çözümü var)kaybettiğimi anladığım andan itibaren acayip bi moral bozukluğu yaşadım.Aradım her yeri,bulamayınca oturup sinirden ağlamaya,kendimi suçlayıp,söylenmeye başladım ve eskiden yaşamış olduğum yapmış olduğum hatalar geldi aklıma(zaten onlardan kurtulmaya çalışıyorum)Oturdum bi güzelde onlar için ağladım.Sanki bu olay beni tetikledi ağlamam için.Bu şimdi telkinlerle alakalı olabilir mi?Dalgalanma bu mudur???Ben kurtulucam di mi bu suçluluk halinden,sinirim çok bozuldu... |
Cevap: gel git durumlar Alıntı:
frezyacım endişe edicek bir durum yok. suçluluk telkini çağırmış olabilr geçmişte yaşadıklarını. şimdi onları affetme süreci içindesin o yüzdendir. bu durum geçici, güzel günler geliyooooor sabret |
Cevap: gel git durumlar Ayy inşallah arkadaşım,gece de rüyamda boğazımda kalan bişeyler vardı,kumaş parçası gibi,sanki çekip çıkarsam rahatlayacak gibiydim ama kaldı orda.O rüyadan sonra iyice emin oldum telkinlerle alakalı olduğunu aynen söylediğin gibi sanırım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 AM. |