Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dalgalanma Hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/)
-   -   gel git durumlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/9560-gel-git-durumlar.html)

birmutluluk 03-06-2008 05:25 PM

gel git durumlar

uzun süredüir çok iyi hissediyordum ama dün birine çok sinirlendim sabaha kadar beynimi yedim kafam üşüşüp durdu bir sürü öfke haksızlığa gelemyince böyle oluyorum sanki biraz eskiye döndüm gibi bu da canımı sıkıyor hep böyle kalacakmışsın gibi geliyor insana biraz güven azalması oluyor insanda

burcu-tkn8 03-06-2008 05:31 PM

Ynt: gel git durumlar

bendede oldu geçeceğine inan.birde ben kendimi öyle kodlamışım ki sanki bu kadar mutlu olursam kesin başıma kötü birşey gelecek diye o his bile moralimi bozuyordu..sanki mutlu olmak kendini iyi hisetmek sürekli olunamayack birşeymiş gibi.fazla kendini dinleme ve üstüne gitme hayal ablanın meditasyonunu dinlmek ve burda yazılan bir sürü güzel yazı var onları okumak bana iyi gelmişti nacizane önerim... umarım üstünden o sıkıntıyı biran önce atarsın..

birmutluluk 03-06-2008 05:47 PM

evet insan yakalayınca kaybetmek istemiyor kaybedince çok sinşrli ve gergin oluyorsun niye kafama geliyor bunlar diyorsun düşümğyosun bir bakmışsın filmin tekrarı gibi beynin sürekli üretiyo öfke halinde ve eskisi gibi oldum diyosun daha çok sinileniyosun kabullenemiyosun yaşadığın olay beninde tekrarlanıp duruyor sabaha hatta ertesi güne kadar dışarı çıkıyosun biraz dağıtıyosun ama tam silinmiyo bir kere sarsılmışsn mücadele veriyosun ben sitede çok aktif olamıyorum vaktim çok olmuyor sıkıntım olunca hemen koşuyorum buraya şöyle oldu böyle oldu diye hayal ablannın meditasyonunu dinlemedim nasıl dinleniyor sana da çok teşekkür ederim canım önerilerin için

meryemi 03-06-2008 07:21 PM

[b][color=darkblue]merhaba asalett,

aynı şekilde bugün bende agresife bağladım... öncesinde iyiyiydim...
telkinleri dinliyorum ama çok gergindim... 789569

haksızlık değildi yalnız benim sinirlendiklerim, ona buna herşeye kızdım kaşlarım hep aşağıdaydı... n9598

biraz ney dinleyerek uyudum da yeni geldim kendime...

şimdi iyiyim şükür...

buda telkinlerin bi yan etkisi olabilir mi acaba?? bi fikrim yokkk 4897

sabah hayal ablanın meditasyononu da dinledim o zaman iyiydim ama sonra sonra soldan soldan uğradılar bana... 789569

Alıntı:

Asalett Nickli Üyeden Alıntı
evet insan yakalayınca kaybetmek istemiyor kaybedince çok sinşrli ve gergin oluyorsun niye kafama geliyor bunlar diyorsun düşümğyosun bir bakmışsın filmin tekrarı gibi beynin sürekli üretiyo öfke halinde ve eskisi gibi oldum diyosun daha çok sinileniyosun kabullenemiyosun yaşadığın olay beninde tekrarlanıp duruyor sabaha hatta ertesi güne kadar dışarı çıkıyosun biraz dağıtıyosun ama tam silinmiyo bir kere sarsılmışsn mücadele veriyosun

hah işte bende öyle oldum sandım bugün, ama uyudum uyandım iyi oldum... bir nacizane tavsiye de benden.. ttli3 ttli3 smiliyface
sizde iyi olduğununuza, iyi olacağına inanın bence... değilse hemen pes etmek yada yılgınlık göstermek olumlu değişme yönündeki hızınızı etkiler... içsel olarak bunu telkin edin kendinize...

değilse...... sad456 sad456

hismiley hismiley hismiley smiliyface smiliyface

birmutluluk 03-06-2008 08:02 PM

şu an kendime geldim biraz sanki hatta kızdığım insanı aradım hiçbişey olmamoş gibi konuştum zaten yüzüne kızmamıştım arkasından kızmıştım iyi ki yüüzüne kızmadım sinrlerime hakim olamıyorum en kötü huyum bu karşımdaki insanlar anlayışsız kaba vs..... dayanamıyorum sinirlenincede eskiye dönmüş gibi oluyorum çok teşekkür canım

birmutluluk 03-06-2008 09:55 PM

uuuuuuuufff zor bir süreçten geçiyorum galiba eski mükemmeliyetçi duygularım aklıma gelip sıkıntı veriyor haliyle sinirlerim yıpranıyo bu gibi durumlarda depresif tahammülsüz sinirli alıngan hasss oluyorm geçer inş.

burcu-tkn8 04-06-2008 12:03 AM

alternatif kişisel gelişim bölümünde meditasyon başlıgı var oradan bulaılırsın asalaet.eski halini düşünmemeye çaılş sonuçta bu bir süreç ve geçecek bu süreç bittikten sonraki halini düşünsen belki daha çabuk atlatırsın bu halini..kendine odaklanma ;şuan nasıl hisettiğine ..nasıl hissedeceğine odaklan ben aklıma bu tür olumsuzluklar geldiğinden bu sitede öğrenmiş olduğum nefes tekniklerini uyguluyorum yine forumu karıştırarak eminim senınde işine yaracak şeyler bulacakısndır.hatta buna kafanı verdiğin için kafandaki düşüneceler bile dağılacaktır.bende senin gibi daha bu yolun başındayım umarın bu süreci hep beraber atlatacağız.

birmutluluk 04-06-2008 09:41 PM

durumum hala aynı pek değişiklik yok dengem bozuldu eskisi gibi oldum yine bu da nerden çıktı şimdi korkuyorum hep böyle devem edecek diye ne kadar sürecek

comte 04-06-2008 09:44 PM

Asalett..

Merak etme... art56art56

Düzelecek inş... super

Fazla durmamaya çalış üzerinde... bisiklet

Sağlıcakla... hismiley

shamanic 04-06-2008 10:07 PM

asalet cim.. şimdi güçlü olma zamanı.. ark5

tüm öğrendiklerini bu aşamada kullanmak için depoladın.. b456

eskiden ne olduğunu bilmediğin bir huzur için adımalarını atıyordun..
sen artık huzurlu ve mutlu olma halini biliyorsun.. bunu deneyimledin.. 12389

tanıdığın bir duyuguyu savunmak .. tekrar o hale bürünmek kolay olandır..

içindeki eski halinin kalıntıları kopmak istemeyecek senden .. wave
seni kandırıp eski haline döndürmek için böyle tatsız şakalar yapacaklar ama sen artık güçlü bir bireysin.. sevincli

şimdi sevdiğin mutlu olduğun şeylerin listesini çıkar.. biraz daha fazla ilgilen kendinle.. ama bu sorgulama şeklinde olmasın..
ruhunu ve bedenini şımartacak şeylerle meşgul ol..

kısa süre içerisinde güzel haberlerini bizlere vereceksin..

istersen 1 sa. geçer bu durum .. en fazla 1 günde..

yeterki kararlı olduğunu ispatla kendine... kiss3

sevgiler..

birmutluluk 04-06-2008 10:54 PM

buna ihtiyacım vardı senden cvp bekliyordum aslında daha inandırıcı ve gerçekçi oluyor çok teşekkürler shamanic ttli3 kiss3 kiss3

birmutluluk 04-06-2008 10:58 PM

çok teşekkürler by mehmet senin telkinlerin de benim için çok önemli oluyor ttli3

birmutluluk 04-06-2008 11:00 PM

burcu tkn meryemi sizlerede çok teşekkür ediyorum ttli3 kiss3 kiss3

birmutluluk 09-06-2008 01:25 PM

benim durumum hala aynı malesef bir haftadır böyleyim eskisi gibi anksiyete yaşıyorum sadece eskiye nazaran biraz daha iyiyim kendimi bırakmamaya çalışıyorum iyiy olma halini de deneyimlediğim için onları aklıma getiriyorum psikolojimi bozan onsene önceki beynime yerleşmş olayı atamıyorum silemiyorum mantığım kabul etmiyor tabi doğal olarak ama kendimede söz geçiremyorum hazza ulaşmak için acıyı yaşamak gerekiyor ama bundan kaçıyorum sosyal fobililer beni çok iyi anlar bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan yüz yüze daha iyi olur paylaşmak üstüne gitmek istiyorum ama telkiinlerin faydasını da tabiki gördüm bur da hiç kimseyi olumsuz etkilemek istemem sonuçta etki ler herkese göre değişyor emb23 koskoca bir bireyim kendimi zayıf hissediyorum napıcam bilemiyorum utananadam 4897

MuminOKAN 09-06-2008 01:35 PM

sn asalett.
bu durumun geçici olduğunu bilmen gerçekten çok güzel.
belki tan vaktindesin, güneşin doğması yakın??? birde böyle düşün ??

MuminOKAN 09-06-2008 01:48 PM

+ herkes kendini bir parça zayıf hissediyor. kendini güçlü hissedenlerde bile zayıflık var.

İnsanoğlu doğumuyla beraber bir yaşam kavgasıyla karşı karşıyadır. Kimi insan bu hususta ilahi güç tarafından lütuflandırılmış olup, doğaya ve diğer insanlara karşı daha güçlü ve mukavemetlidir. Kimi insan ise ilahi bir takdirdir ki daha zayıf ve mukavemetsizdir. Bu güç ve zayıflık insanın kendi cinsi arasında değişik şekilde tezahür edebilir. Mesela ilahi güç kimi erkeğe bedeni bir güç verip, akli güç vermezken, kimi erkeğe bedeni güç vermeyip, akli bir güç vermektedir. Yine aynı ilahi güç kimi kadına güzellik ve akıl verip güçlü kılarken, kimi kadına ise akıl verip güzellik vermeyerek başka bir güçlülük ve zayıflık durumları yaratabilmektedir.

-alıntıdır.-

güzellik çirkinlik kısmına asla girmiyorum. çünkü bakımsız bayan vardır.
bize verilen aklı iyi kullanıyoruz ki burada paylaşım içindeyiz. o kadar güçlüsün ki buraya bu satırları yazıyorsun. ve bundan da nasıl çıkılacağı sana bir şekilde bi yerlerden iletilecektir. eğer kendini kötü hissediyorsan biraz dinlen. belki yorulmuşsundur. kötü düşünürsen daha fazlası gelir üzerine. super

birmutluluk 09-06-2008 02:16 PM

teşekkürler mümin okan geçicidir inş.bilemiorum gel gitler yaşıyorum işte olumsuz düşüncelre esir olmamaya çalışıyorum beyin gevezeliği bende çok var biraz tecrübelendim o yüzden normalde aklıma kötüler gelsede hemen sıyrılmaya çalışıyorum ama çok sinirlenir kızarsam bir şeye gece gündüz beyin gevezeliğim durmuyor sabah uyandığımda da yatakta bir bakıyorum hala aynı şeyleri düşünüyorum yorumluyorum atmaya çalışıyorum bir müddet sonra tekrar başlayıp bir kaç gün böylr devam ediyor ozamanda iyi olma hali bozuluyor dengem alt üst oluyor tetikleyen bir şey olunca yani bir olay böylr oluyorum son bir haftadır o yüzden böyleyim sinirlendiğim olaya bağlıyorum olay etkisini kaybetti ama benim eski halim biraz geri geldi bu sefer çok sinirlenmeye kızmaya gelmiyorum beynim olayları üretmeye başlıyor bu sefer çünkü kendime hakim olamıyorm neticede de böyle oluyorum bilemiyorum panik atak değildir umarım benim heyecandan sf den oluyor diye düşünüyorum burda yazarak rahatlıyorum iyi oluyor 4897

mücevher 09-06-2008 02:30 PM

sevgili asalett,
baştan beri yazdığım mesajlara bir göz atınca nerden nereye dedim kendi kendime...
evet nereden nereye hem de çok kısa bir süre, 1 ay kadar...
Öyle gelgitler yaşadım ki... çok zaman kendimi acımasızca eleştirdiğim de oldu
bir mp4 den medet umduğum için. ama yolumun burasında vardığım bu noktada
diyorum ki iyi ki devam demişim. tabii ki bu devam buradaki dostların sayesinde oldu.
yoksa bana kalsa çoktan 180 derecelki bir dönüş yapmıştım. vazgeçmedim.
sen de vazgeçmeyeceksin eminim. bunun için çabalıyosun zaten. birlikte çabalıyoruz.
hiç bir çaba karşılıksız kalmıyor. Kofiçyus un çok sevdiğim bir sözü vardır: İşler her zaman iyi gitmez, her zaman kötü de gitmez. kötü hissettiğimde hep bu sözü getiririm aklıma. gerçekte de öyle değil midir.
hayat akar. en güzeli içinden geçmek hayatın. hiçbirşeyin aynı kalmayacağını bilerek akmak hayatla birlikte...
sevgiler, hepimize... kiss3

birmutluluk 09-06-2008 02:56 PM

inş.mücevher inş.destekleriniz için çok teşekkür edrim çok iyi geliyor yoksa dediğin gibi insan vazgeçmeyi bile düşünebilir karamsarlıklar artar kötü hal ağır basabilir inancını kaybedebilir...

birmutluluk 10-06-2008 11:34 AM

dün geceden bu yana kendimi biraz iyi hissetmeye başladım enerjim biraz arttı sanki
birden bire başlayan bir durum bu aniden kendimi iyi hissetmeye iyi hal almaya başladım bu akşam insanlar arasında da deneyimlicem tam bir dalgalanma yani gel git durumlar sanki şu an bile içimde dalgalanmalar bir savaş var bunu hissediyorum bir tarafım kötüyü olumsuzu çağırıyor diğer tarafım iyiyi olumluyu söyleyerek yer kapmaca oynuyor sanki bu hep böyle oluyor ama dün geceden bu yana iyi hal biraz güç kazandı galiba ama daha çok yolum var bunuda biliyorum değişik ortamlarda deneyimlemeler yapmak lazım ama bu herzaman mümkün olmuyor olduğu kadar napalım şu anksiyetwyi aşırı heyecanlanmayı yensem başk.düşünc.herşey iyi olacak ozaman kim tutar benii b456

birmutluluk 11-06-2008 02:22 PM

bugünde dünkü gibiyim yani iyi hadi bakalım b456

MuminOKAN 11-06-2008 02:28 PM

iyisin iyisin super
daha da iyi olacaksın.

super super super super super

birmutluluk 11-06-2008 02:38 PM

teşkr.mumin okan dua et bana olurmu
bilnç altımdaki olumsuz kalıplardan kurtulmam için
ttli3

MuminOKAN 11-06-2008 02:59 PM

ederiz tabi hepimiz ederiz. blissy

hayal abla nın meditasyonunu dinlemeni öneririm. mümkünse sık sık.

birmutluluk 11-06-2008 03:04 PM

teşekkür ederim evet onu çok duydum ama bir türlü nasip olmadı nasıl dinlicem nerde meditasyon yazan bölümdemi acaba

MuminOKAN 11-06-2008 03:12 PM

Alıntı:

Asalett Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim evet onu çok duydum ama bir türlü nasip olmadı nasıl dinlicem nerde meditasyon yazan bölümdemi acaba

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...t2152.165.html

şuan radyo da yayında. link ise şu:

YARATICI İMGELEME MEDİSİ RAPİDDEEEEEEEE

http://rapidshare.com/files/11067193..._COMP.mp3.html

mümin arkadaşımızın yüklediği linkide alternatif link olarak koyuyorum buraya kolay gelsin..

http://depositfiles.com/files/5073874

birmutluluk 11-06-2008 03:57 PM

tşkürler mumin dinlediğimde bahsedeceğim merak ettim doğrusu

berk22 11-06-2008 04:50 PM

Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
+ herkes kendini bir parça zayıf hissediyor. kendini güçlü hissedenlerde bile zayıflık var.

İnsanoğlu doğumuyla beraber bir yaşam kavgasıyla karşı karşıyadır. Kimi insan bu hususta ilahi güç tarafından lütuflandırılmış olup, doğaya ve diğer insanlara karşı daha güçlü ve mukavemetlidir. Kimi insan ise ilahi bir takdirdir ki daha zayıf ve mukavemetsizdir. Bu güç ve zayıflık insanın kendi cinsi arasında değişik şekilde tezahür edebilir. Mesela ilahi güç kimi erkeğe bedeni bir güç verip, akli güç vermezken, kimi erkeğe bedeni güç vermeyip, akli bir güç vermektedir. Yine aynı ilahi güç kimi kadına güzellik ve akıl verip güçlü kılarken, kimi kadına ise akıl verip güzellik vermeyerek başka bir güçlülük ve zayıflık durumları yaratabilmektedir.

-alıntıdır.-

bu tip mantik kurgulari insanoglunun mutsuzlugunun en baslica nedenidir bence ilahi guc bazi insani guclu ama akilsiz bazisini akilli ama gucsuz bazisini guzel ama aptal gibi genellemeler cok yanlistir.guzellik cirkinlik insanin kendini nasil hissettigiyle ilgili.insan kendini cirkin bulursa ne kadar guzelde olsacevresindekilere o mesaji verir cevrsindekilerde ayni sekilde dusunur.

bi cok insanda hem cirkindir hem aptaldir hem fakirdir hem saglik sorunu vardir yada bicok insa ncok guzeldir cok zengindir cok mutludur bu nasil bir adalet anlayisi oluyor o zaman?

insanin siniflara ayrilmasini dogru bulmuyorum insanin zayifligi guclulugu guzelligi cirkinligi tamamen hayata bakis acisiyla ilgilidir ve insan hayata bakis acisinin en onemli kisimlarini ailesinden aliyor.kotu egitilmis caresiz guvensiz bir ailenin cocuklarinin supermen olmasi durumu pek fazla olasi degil maalesef .iste bu sebepten kisisel gelisim diye bir bilim dali ortaya cikti.

insanlarin bu sekilde oluslarinin sebebi ilahi takdir diye dusunursek insanin gelismesine degismesine ogrenmesine hic gerek yok gibi yanlis bir mesaj veriliyor insanlara ozellilede ulkemizde bu boyle.

MuminOKAN 11-06-2008 05:03 PM

Alıntı:

berk22 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı

-alıntıdır.-

bu tip mantik kurgulari insanoglunun mutsuzlugunun en baslica nedenidir bence ilahi guc bazi insani guclu ama akilsiz bazisini akilli ama gucsuz bazisini guzel ama aptal gibi genellemeler cok yanlistir.guzellik cirkinlik insanin kendini nasil hissettigiyle ilgili.insan kendini cirkin bulursa ne kadar guzelde olsacevresindekilere o mesaji verir cevrsindekilerde ayni sekilde dusunur.

bi cok insanda hem cirkindir hem aptaldir hem fakirdir hem saglik sorunu vardir yada bicok insa ncok guzeldir cok zengindir cok mutludur bu nasil bir adalet anlayisi oluyor o zaman?

insanin siniflara ayrilmasini dogru bulmuyorum insanin zayifligi guclulugu guzelligi cirkinligi tamamen hayata bakis acisiyla ilgilidir ve insan hayata bakis acisinin en onemli kisimlarini ailesinden aliyor.kotu egitilmis caresiz guvensiz bir ailenin cocuklarinin supermen olmasi durumu pek fazla olasi degil maalesef .iste bu sebepten kisisel gelisim diye bir bilim dali ortaya cikti.

insanlarin bu sekilde oluslarinin sebebi ilahi takdir diye dusunursek insanin gelismesine degismesine ogrenmesine hic gerek yok gibi yanlis bir mesaj veriliyor insanlara ozellilede ulkemizde bu boyle.

sanırım anlatılmak istenen mesaj ile bağdaştırılamadı. fakat emin olun mesaj yerine çoktan ulaştı.

tartışmasını gelin günlük sohbet kısmında yapalım.

birmutluluk 11-06-2008 08:24 PM

allah dert verirse dermenını da mutlaka veriyor insan sınıflandırması diye bieşey söz konusu bile oamaz böyle birşeyi kabul etmediğim gibi olduğunuda sanmıyorum herkeste bir potansşyel vardır zaten ama fıtrattan gelen bazı özelliklerde vardır herkes aynı değildir bu potansiyelli ortaya çıkarmak lazım kişi kendi bünyesinde sorunlarına elinden geldiğince çözümler getirmeye çalışması gerekir yaradana gereği gibi sığınınca o zaten yol gösterir

McDaniel 21-06-2008 09:43 PM

Arkadaşlar merhaba.. Öncelikle bu çalışmaları için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim benim dalgalanmaya dair ya da dalgalanma olduğunu düşündüğüm ruh haline dair şöyle bir sorum var..

Mp3'leri 2 gün önce dinlemeye başladım herhalde total olarak iki günde 12 saat kadar dinlemişimdir en azından fakat bende şöyle bi durum ileri gitmeye başladı. Hani bi antidepresan kullandığınızda ilk bir kaç gün daha bir panik daha bir heyecan yaşarsınız ya sanki onun gibi bir şey.. İnsanlarla ya da en basiti ailemle bile diyalog kurarken kendimi negatif anlamda bi tuhaf hissediyorum.. Bu durum normal midir ? Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

balamcan 21-07-2009 05:41 PM

Cevap: gel git durumlar

olumlamaları tekrar etmeyi denesen ben ne zaman sıkkınlık yaşasam veya birine kızar gibi olsam hemen içsel olumlama yapıyorum bide bakıyorum sakin ve huzurluyum çevremdekilerde şaşırıyo nerde o eski sen ne oldu sana diyolar şaşkın şaşkın ben yeni halimden memnunum sende olumlamaları hergün sabahakşam canın sıkılınca bi şeye kızınca üzülünce okumayı dene lütfen herşey yolunda

salim_k 10-10-2009 02:22 PM

bende de var bugün dalgalanma eskiye dönüyorum gibi hissettim değişim var mı yok mu dıye süphe duyarken bugün eski yanlarımın ortaya çıkmaya baslaması beni sinirlendirdi önce çıkınca değişimimi farkettim ama bi de şu açıdan yaklaştım demekki değişiyorum değişimin bir süreci bu da ve olumlu o yüzden takmaya gerek yok dedim ama bir sabırsızlıkta yarattı bende...

salim_k 12-10-2009 12:26 PM

samanıc çok tesekkurler dalgalanma hissi yasayan biri olarak yazın çok iyi bir rahatlama oldu sağol..

mustrel 05-03-2010 12:22 AM

atakan bey merhaba..ben yüz kızarması ve sosyal fobi sorunu yaşıyorum.. yaklasık 2 aydır telkinlerinizi dinliyorum.. başlarda gayet güzel ii başladı hatta sabırlı bi şekilde telkinleri sizin dediğiniz gibi dinlemeye başladım.. ilk iki hafta ego+sucluluk, 2 hafta sonra kendine güveni ekledim.. 2 hafta sonrada başkalarının düşüncelerini önemsememe yi ekledim.. fakat ilk başlardaki rahatlığım biraz azaldı.. hatta 3-4 gündürtopluluk karsısında konusmayıda ekledim..yine eski halime dönmeye başladım gibime geliyo.. hatta yine birisiyle konusurken yüzüm kızarırmı acaba die düşünmeye basladım.. acaba telkinleri dinlemede yanlıs bi yol mu izliyorum? cevap verirseniz sevinirim.. saygılarımla..

mine2408 14-03-2010 07:06 PM

şimdi arkadaşlar benimde bir iki sorum var.. yaklaşık olarak 2 haftadır hergün ortalama 8-10 saat mp3leri dinliyorum.. ilk zamanlarda başımda ağırlık hissi oluyodu şimdi yok.. ama olumlu düşünme işi çok zor ... okadar çok olumsuz şey var ki.. şey diyosunuz mesela.. çok mutlu olduğunuz bir anınızı imgeleyin.. ne farkettim biliyomusunuz.. benim yok denecek kadar azmış.. neredeyse yok.. inanın.. okadar stresin içinde hiç iyi anı biriktirememişim.. bu çok acı

blbck 21-05-2010 01:13 PM

sanırım son 3 gündür dalgalanma denen durumu yaşıyorum. çok gergin sinirli ve güvensiz hissediyorum.

frezya 26-10-2010 12:01 AM

Arkadaşlarr,ben 2 haftadır ego güven güçlendirici ve suçluluk duygularını dinliyorum.İlk bir kaç gün baş ağrısı sonra bir kaç gün de sinirlilik hali yapmıştı.Bugüne kadar çok iyi hissediyordum kendimi(ara ara sinirlilik olsa da,eskisi kadar yok)Bugün nüfus cüzdanımı kaybettim ve çok büyütülecek bişey olmamasına rağmen(sonuçta bi çözümü var)kaybettiğimi anladığım andan itibaren acayip bi moral bozukluğu yaşadım.Aradım her yeri,bulamayınca oturup sinirden ağlamaya,kendimi suçlayıp,söylenmeye başladım ve eskiden yaşamış olduğum yapmış olduğum hatalar geldi aklıma(zaten onlardan kurtulmaya çalışıyorum)Oturdum bi güzelde onlar için ağladım.Sanki bu olay beni tetikledi ağlamam için.Bu şimdi telkinlerle alakalı olabilir mi?Dalgalanma bu mudur???Ben kurtulucam di mi bu suçluluk halinden,sinirim çok bozuldu...

Neptün 26-10-2010 12:10 AM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775497)
Arkadaşlarr,ben 2 haftadır ego güven güçlendirici ve suçluluk duygularını dinliyorum.İlk bir kaç gün baş ağrısı sonra bir kaç gün de sinirlilik hali yapmıştı.Bugüne kadar çok iyi hissediyordum kendimi(ara ara sinirlilik olsa da,eskisi kadar yok)Bugün nüfus cüzdanımı kaybettim ve çok büyütülecek bişey olmamasına rağmen(sonuçta bi çözümü var)kaybettiğimi anladığım andan itibaren acayip bi moral bozukluğu yaşadım.Aradım her yeri,bulamayınca oturup sinirden ağlamaya,kendimi suçlayıp,söylenmeye başladım ve eskiden yaşamış olduğum yapmış olduğum hatalar geldi aklıma(zaten onlardan kurtulmaya çalışıyorum)Oturdum bi güzelde onlar için ağladım.Sanki bu olay beni tetikledi ağlamam için.Bu şimdi telkinlerle alakalı olabilir mi?Dalgalanma bu mudur???Ben kurtulucam di mi bu suçluluk halinden,sinirim çok bozuldu...

dalgalandım da duruldum koştum ardından yoruldum
frezyacım endişe edicek bir durum yok. suçluluk telkini çağırmış olabilr geçmişte yaşadıklarını. şimdi onları affetme süreci içindesin o yüzdendir. bu durum geçici, güzel günler geliyooooor sabret

frezya 26-10-2010 12:23 PM

Ayy inşallah arkadaşım,gece de rüyamda boğazımda kalan bişeyler vardı,kumaş parçası gibi,sanki çekip çıkarsam rahatlayacak gibiydim ama kaldı orda.O rüyadan sonra iyice emin oldum telkinlerle alakalı olduğunu aynen söylediğin gibi sanırım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:05 AM.