Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dalgalanma Hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/)
-   -   Dalgalanma Hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/538-dalgalanma-hissi.html)

gelenbeli 14-06-2009 03:17 AM

Cevap: Dalgalanma Hissi

bu gece ile birlikte SUÇLULUK ve EGO telkinlerinini sadece 3 günden beri dinliyorum... beynim olduğunu hissetmeye başladım..y789 tuhaf bir ruh hali içerisindeyim.. kafamda böyle sevincli bi titreşim var sanki.. olaylara daha net bakıyorum. inatla 21 gün dinleyecem! diğer telkinleri de indirdim.. tüm telkinleri dinledikten sonra ben ne olurum bilemiyorum...y789 arkadaşlar size işin püf noktasını söyleyeyim:
önce suçluluk ve egoyu günde en az 10 saat olmak üzere 21 gün dinleyin.. dinledikçe insanda bir kimlik kaybı yaşanıyo ve depresif bi ruh haline kısmen geçiliyor.. (burada bilinçaltına göre tanımlanamayan yabancı madde girişi oluyo..::) kimlik kaybı veya dalgalanma denen durumun ortaya çıkışı bu şekilde oluyo..) işte burada kesinlikle vazgeçmeyin... inatla devam edin.. işte TAMAM yada DEVAM kararını bu aşamada DEVAM olarak alın! (Atakan bey kişi dinlemek istemezse yapılacak pek fazla bişey yok diyor!!!)

inanın bana bu söylediklerimi ancak yaşayarak anlayabilirsiniz... en azından 21 gün önyargılarınızı kenara bırakın.. ben yorumlara bakıyorum da bazı arkadaşlar bende işe yaramadı diyo... bence ısrarlı dinlerseniz %100 etkisini görürsünüz.. bu tür yorum yazan arkadaşlar ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZLİK durumunun ne olduğunu araştırsınlar...

mirage24 28-07-2009 12:32 PM

müzikleri dinledikten sonra bende de dalgalanma hissi oldu içime kapandım kendimi mutsuz hissettim ve de çok tahammülsüz oldum. ama size bi önerim var bunların hepsi aynanın karşısına geçip kendime sesli olarak güven mutluluk huzur telkinlerinde bulunmamla geçti.k8908 sürekli tekrar ettim kenime güveniyorum mutluyum başkalarının düşüncelerini umursamıyorum diye.. İlaç gibi geldi tekrar ettikçe gülümsediğimi farkettim hemn etkisini gösterdi bence siz de deneyin..t678

sudemsu 28-07-2009 12:38 PM

selamlar...
ilk basta ego güclendiriciye daha cok yer vermistim... iki gundur sucluluk duygusuna agirlik veriyorum dalgalanmak bir kenara sankim kafamin icinde su var zonk zonk ediyo:) ha bugun 7 gun devam birakmak yok insaallah hep birlikte basaricazs45apk

dodotanya 15-10-2009 08:27 PM

bende bir ayı geçti dinliyorum telkinleri inanılmaz mutsuzum şu ara...suçluluk telkinini çıkardım listemden şu anda mutluluk,ego,kendine güven telkinlerini dinlemeye başladım..ama çok büyük bir boşluk hissediyorum hayatımda öyle böyle değil hayatta hiç bişey beni mutlu edemiyo monoton bir hayat olmaya başladı....atakan beye sorum bu yaşadığımda dalgalanmaya giriyo mu çünkü genelde arkadaşlar mutsuzluk şeklinde genellemiş.yoksa bende ki daha kötü depresif bir halin belirtileri mi korkmaya başladım açıkçası :( ATAKAN bey cvp yazarsanız çok sevinirim bu halden kurtulmak istiyorum

salim_k 27-10-2009 04:47 PM

bu durum ben de de var sanırım daha kötü oldum yasama isteğim kalmadı kendimden nefret ediyorum her gün bu kabusun bitmesi için dua ediyorum....

menis 30-01-2010 04:59 PM

atakan bey dalgalanma sürecine normal demişsiniz peki bu süreyi antidepresan ile beraber sürdürsem daha kalıcı olur mu en azından şu anki ruh halimden çabuk çıkabilirim diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

trkyldz 02-12-2010 09:50 PM

Evet sonunda olmayacak dediğim dalgalanma bende de oldu:)Aşırı sinir hali,başakalarının benim hakkımda olumsuz söylemlerine tahammül edemez oldum.İlla karşı cevap verecem yoksa acayip canım sıkılıyor bunalıyorum.Hele Hele beni umursamaz tavırlar takınan insanlar rahatsız etmeye başladı.Unutkanlık başladı.Listemde ilk haftalar sadece ego vardı daha sonra iki hafat ego+suçluluk sonra bi telkin yüklenmesi allah ne verdiyse bunlar oldu işte.bi yanım mutluluktan uçuyo bunlar basit şeyler atlatılır cinsden diyo biryanım ise baya zorlanıyor bu dalgalanma dedilen hali yaşamakta listeyi hafiflettim.ego+koruma kalkanı+kendine güven +başkalarının düşüncelerini önemsememe inanıyorum ki düzelecek.sevgiyle kalın:))

trkyldz 02-12-2010 10:20 PM

Alıntı:

Perpetuals Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781278)
Başlangıç olarak suçluluk duyguları ve ego güçlendirici telkinlerini öneriyoruz .Dalgalanma süreçleri geçicidir.

Dalgalanmalarda suçluluk telkinlerine ara veriyoruz değil mi?

smoth17 04-12-2010 07:17 PM

Bende yine dalgalanma oldu. Her telkin eklediğimde oluyor ama çabuk atlatıyorum. Enerjimi kıramazlar. Telkin dinlemek istememe noktasına kadar gidebiliyor. Hatta 2-3gün dinlemediğimi bilirim. Acayip dalgalanıyorum yani. İlk dalgalanma kendine güvende olmuştu daha sonra sf telkininde oldu. Şimdi de topluluk karşısında konuşma...bunlar benim için hassas telkinler. Ama dalgalanma bittiğinde kendimi çok iyi hissediyorum. Sevgiyle kalın.

serdengeçti 14-12-2010 11:12 PM

ilk olarak ego-suçluluk duyg. yeterince dinledim.sonra sosy.arttır -toplum önünde konş. şimdi
ise mutluluk + sosyal fobi dinliyorum fakat son ikisini önce istenilen süre devamlı dinledim son bir aydır 2 -3 günde bir dinliyorum..Bekliyoz bakalım ne zaman etkisini görcez

cixili 08-02-2011 12:45 AM

ben de ilk başladığım zamanlar oldu. acayip şekilde daraltı geliyordu. o zaman 2 gün bırakıp tekrar başlıyodum.
ayrıca ilk dinlediğim 2 hafta kafam kazan gibi oluyordu dinlerken. sonra bu kafamdaki ağırlık kazan gibi olma durumu geçti.
tamam dedim kendine güveni ekleyim. sonra tekrar daralma geldi. 2-3 sayfa önce okudum sanırım bazılarında kendine güven telkini dalgalanma yaratabiliyormuş. şimdilik çıkardım yerine topluluk telkinini ekledim. bakalım kendimi toparlayınca tekrar kendine güveni ekleyeceğim. hayırlısı bakalım.

ac_milan_ac 10-02-2011 02:00 AM

bendede özellikle bugün olmak üzere şöyle bir durum var.

bi an geliyo acayip mutlu oluyorum.mutluluktan havalara uçuyorum ama nedensiz.10 dk sonra .içimi umutsuzluk ve hüzün sarıyor daha sonra yine mutlu oluyorum.

mesela yarın sabah kalkıp yürüyüş yapmayı planlıyorum.mutluyken bu fikrime çok olumlu bakıyordum.ama 15 dk.sonra amaan saçma sapan işlerle niye uğraşıyorum gibi bi düşünce geliyo ama 15 dk sonra yine içime mutluluk doluyo.umarım telkinlerin etkisi başlamıştır sizce bunlar etki midir?

ac_milan_ac 11-02-2011 12:43 AM

biri cevaplarsa sevinirm.çok merak ettim

emy 18-03-2011 05:07 PM

Biri sosyal fobi mi dedi ? Bende fazlasıyla mevcut.Baş ve el titremesiyle beraber beni bir hayli günlük hayattan uzaklaştırmaya yetiyor.Bilmiyorum aranızda başı titreyen var mı ? Psikoloğa da gttim yaptığı tek şey elime reçete tutuşturmak.Pek bir faydasını görmedim anlayacağınız.Telkinlerin 13.günündeyim bir kaç gün önce gayet hafiflemiştim,titreme de öyle nadiren oluyordu çok umutluydum atlatıcam bunu diye ama 2 gündür eskiye dönme hali var.Sizde söylemişsiniz olabilir diye ama konu titreme olunca belki ilave edicek bişeyleriniz vardır diye düşündüm.Umudumu yitirmek istemiyorum..

ebru korkmaz 08-07-2011 09:41 PM

bende daha 3 gün oldu siteyle tanışalı 3 günden beri telkinleri dinliyorum bütün evi temizledim, tütsüler yaktım salonda bir kasede tuz var :)) kendimi arınmış hissediyorum galiba işe yaramaya başladı sanki zihnim olumsuzluklara kapadı kendini kendim bilinçli olarak olumsuz düşünmeye çalışıyorum,ama bir anda bilinçaltım yok ediyor fırssat vermiyor kötü düşünceye. bu ilk 2 gün kendimi berbat ve yorgun hissettim ama bugün içim ürpermeye başladı...mutlu ve enerjik hissediyorum kendimi saki enerji yükleniyorummm.evet yaa iyiyki burayı buldum çok şanslıyım ben sizleri tanıdığım için sizlerle tanıştığım için iyiyki varsınız.çokkkkk teşekkürler emeği geçenlere en kısa sürede çekirdekinanç testide yaptırıcam ....:))))

pinky9 23-09-2011 05:11 PM

telkinlerde 3.haftama girdim,ego-suçluluk ve kendine güven telkinlerini dinliyorum gündüzleri,geceleri de buna ek olarak erken uyanmayı dinliyorum:)

dalgalanmayı pek yaşamadım ben,hatta telkinlerin olumsuz etkilerinden hiçbirini yaşamadım. girlhahaçok mutluyum ve günden güne daha da mutlu oluyorum,gelişiyorumpartysmiley

fakat bazen sabahları ilk uyandığımda çok suratsız oluyorum:D genelde sinirli bi yapım vardı evde anneme karşı(telkinlerden önce), şimdi çok mutluyum ama işte bazı sabahlar kendime zor geliyorum annemin her dediğini öf pöf yapamam fln diyorum,inşallah düzelicem ama:)

azraist_24 10-11-2011 04:30 PM

Neden telkinler ilk zaman ki o muhteşem etkisini şu an göremiyorUM, Sadece sıradan ve görev gibi dinliyorum...

Tecrübeli arkadaşlardan düşüncelerini paylaşmalarını rica ediyorum..ooo67

juger 10-11-2011 06:02 PM

Çünkü dalgalanma süresi hala devam ediyor. Bu 1 günde ya da 1 ayda olabilecek bir şey değil azraist_24 sen bunu çok iyi biliyorsun. Daha önce de bunu yaşadın ve tekrar eskisi gibi canlı, istekli oldun. Sanırım yeniden 1 hafta ara vermenin vakti geldi :D

Dediğim gibi bu iş 1 günde olacak bir iş değil. Biz zannediyoruz ki telkinleri 21 gün dinleyeceğiz ve her şey toz pembe olacak, mükemmel ve kusursuz bir insan olacağız. Böyle bir şey yok! Bizler yeni uyandık. Kendimizi geliştirmeye başladık. Ama bu yolun sonu yok. Bu yol sonsuz. Ömrümüzün yettiğince kendimizi geliştireceğiz. Geliştirdikçe anlayacağız ki dünyalar kadar bilgi bilsek bile; aslında hiçbir şey bilmiyormuşuz.

Dalgalanma süresinde dikkat etmen gereken tek şey, her şeyi bir anda bırakmamandır. Öncesinde de böyle yapmıştın sen; bir anda her şeyi kafanda bitirmiştin. Bu his geldiği anda otur ve sakinleş. Geçtiği anda kaldığı yerden devam edebilirsin. Ama böyle yanar-dönerli olmaya devam edersen, bu dalgalanmalar hiç bitmez. Bu süreyi en iyi şekilde atlatacağını umuyorum :)

azraist_24 10-11-2011 08:07 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810628)
Çünkü dalgalanma süresi hala devam ediyor. Bu 1 günde ya da 1 ayda olabilecek bir şey değil azraist_24 sen bunu çok iyi biliyorsun. Daha önce de bunu yaşadın ve tekrar eskisi gibi canlı, istekli oldun. Sanırım yeniden 1 hafta ara vermenin vakti geldi :D

Dediğim gibi bu iş 1 günde olacak bir iş değil. Biz zannediyoruz ki telkinleri 21 gün dinleyeceğiz ve her şey toz pembe olacak, mükemmel ve kusursuz bir insan olacağız. Böyle bir şey yok! Bizler yeni uyandık. Kendimizi geliştirmeye başladık. Ama bu yolun sonu yok. Bu yol sonsuz. Ömrümüzün yettiğince kendimizi geliştireceğiz. Geliştirdikçe anlayacağız ki dünyalar kadar bilgi bilsek bile; aslında hiçbir şey bilmiyormuşuz.

Dalgalanma süresinde dikkat etmen gereken tek şey, her şeyi bir anda bırakmamandır. Öncesinde de böyle yapmıştın sen; bir anda her şeyi kafanda bitirmiştin. Bu his geldiği anda otur ve sakinleş. Geçtiği anda kaldığı yerden devam edebilirsin. Ama böyle yanar-dönerli olmaya devam edersen, bu dalgalanmalar hiç bitmez. Bu süreyi en iyi şekilde atlatacağını umuyorum :)

Sevgili juger,

Bu yanar dönerli durum benim elimde olan bişey değil.. bunu zamanla sen de yaşayacaksın ve bana hakvereceksinnn.. Bu tamamen baklenti ike orantılı tabi şahaserler beklemiyorum ama bu dalgalanmadan ağlama krizlerinden kurtulmam gerek..ağla2

juger 10-11-2011 08:16 PM

dur bakimmm!! "bunu zamanla sen de yaşayacaksın ve bana hakvereceksinnn" mi dedin bana? :D ben bunları çoktan yaşadım da aştım bile :) bu ağlama krizlerini iyiye yor. nasıl ki telkinleri ilk dinlediğimiz zamanlar vücudumuzda kötü reaksiyonlar oluyor? ama bunları iyiye yoruyoruz, aynen öyle yap. çünkü temizleniyorsun. bedeninle beraber zihnin ve duygularında açılıyor.

kesinlikle farkındalık konusunda büyük adımlarla ilerliyorsun. sadece devam et. yapman gereken tek şey bu. son derece mükemmel gidiyorsun :)

kutayhun 11-11-2011 01:30 AM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810651)
dur bakimmm!! "bunu zamanla sen de yaşayacaksın ve bana hakvereceksinnn" mi dedin bana? :D ben bunları çoktan yaşadım da aştım bile :) bu ağlama krizlerini iyiye yor. nasıl ki telkinleri ilk dinlediğimiz zamanlar vücudumuzda kötü reaksiyonlar oluyor? ama bunları iyiye yoruyoruz, aynen öyle yap. çünkü temizleniyorsun. bedeninle beraber zihnin ve duygularında açılıyor.

kesinlikle farkındalık konusunda büyük adımlarla ilerliyorsun. sadece devam et. yapman gereken tek şey bu. son derece mükemmel gidiyorsun :)

juger merak ettiğim şey.. bu tür olumsuz gibi gözüken etkiler bir kaç ay sonra yeniden ortaya çıkıyor mu... bunu merak ediyorum.. yani ne biliyim bir kaç ay sonra yeniden dalgalanma hissidir.. asabiyettir falan... kib juger.. bu arada herşeyin hayırlısı demek lazımm :)

kuzeygüney 11-11-2011 10:54 AM

Ben suçluluk ve ego güveni 2-3 hafta kadar düzenli dinlemedim.
Çekirdek inanç cdlerim gelince direkt dinlemeye başladım.
Dalgalanma hissi bende de var.
Acaba suçluluk ve ego güveni vakitlice dinleyip sonra mı çekirdek inanç cdlerine geçsem? Sebep bu olabilir mi?

İlk günler kendimi çok iyi hissediyordum ama bir süredir acaba boşuna mı uğraş veriyorum,
senelerin olumsuz kalıpları birkaç ayda mı değişecek bak ego direnç gösterdi ve kazanıyor diyorum..
Bir de telkin dinlemeye başladıktan bir süre sonra deyim yerindeyse "bir kaşı havada" geziyorum.
Mazeretim var asabiyim ben bu aralar diyemiyorum, normalde de her şeye olmasa da asabi bir yapım var ama lafı olayı tartar biçerim sonra...
amaaa şimdi ciddi ciddi her lafa sinirleniyorum.
Telkinlere birkaç gün ara verdim ama devam edeceğim elbet..
Geçici olduğunu düşünmek istiyorum.

sweeet 11-11-2011 01:53 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810674)
juger merak ettiğim şey.. bu tür olumsuz gibi gözüken etkiler bir kaç ay sonra yeniden ortaya çıkıyor mu... bunu merak ediyorum.. yani ne biliyim bir kaç ay sonra yeniden dalgalanma hissidir.. asabiyettir falan... kib juger.. bu arada herşeyin hayırlısı demek lazımm :)

Benim yaşadığım dalgalanma süreçlerimi düşüncelerimin kontrolünün benden gitmesi şeklinde yaşadım. Yani düşündüklerimin yanlış olduğunu o düşüncelerin bana fayda sağlamayacağını biliyordum. Aynı zaman da ö denemlerimin her zaman geçici olduğunu da biliyorum. İstediğiniz düşüncelere odaklanmanızı tavsiye ederim. Bir de bu his insanı en zayıf anında yakalar. Güçlü olmalıyız. İnançlarımız ve olumlu düşüncelerimizle karşımıza çıkan engellere karşı ayakta güçlü durmayı öğrenmeliyiz. He duramadık dalgalanma hissi aldı bizi kucağına yine. Olabilir çok doğal. Herkes yaşıyor bazıları yaşadığının farkına varmadan yaşıyor. En önemlisi yeniden ayağa kalkmak için çabalamak ve vazgememek. Benim için başarının sırrı budur.

Hayatımın kontrolünün elimde olmasını seçiyorum.
Düşüncelerimi kendim seçiyorum.

Bilge İnan 11-11-2011 01:59 PM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810688)
Ben suçluluk ve ego güveni 2-3 hafta kadar düzenli dinlemedim.
Çekirdek inanç cdlerim gelince direkt dinlemeye başladım.
Dalgalanma hissi bende de var.
Acaba suçluluk ve ego güveni vakitlice dinleyip sonra mı çekirdek inanç cdlerine geçsem? Sebep bu olabilir mi?

Bu, ısınmadan ağır aletlerle spor yapmaya benzer. Evet, suçluluk ve egoyu hiç değilse bir hafta dinleyip sonra diğer cdlerinize geçmenizi öneriyoruz.

kuzeygüney 11-11-2011 02:06 PM

Alıntı:

Bilge İnan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810693)
Bu, ısınmadan ağır aletlerle spor yapmaya benzer. Evet, suçluluk ve egoyu hiç değilse bir hafta dinleyip sonra diğer cdlerinize geçmenizi öneriyoruz.

1 hafta yeterli mi? Birlikte mi dinleyeyim?
Teşekkürler..

kutayhun 11-11-2011 02:38 PM

ben suçluluk ve ego güvenden sonra dalgalanma yaşamadım.. inanılmaz bir cesaret ve başarılı olacağım duygusu sardı beni... sadece küçük kafa ağrıları ve asabiyet oldu... geleceğe direk boyutsal olarak geçme hissi oldu... gelecekte olacak binlerce güzellik oluşmaya başlıyor ve geliyor hissiyle dolmaya başladım.. ve hala da öyle... inanılmaz başarılı olacağımı hissediyorum.. ego suçluluk kendine güvenden sonra sanki herşey benim için yaratılmış hissine kapıldım... hala da öyle...

sweeet 11-11-2011 03:36 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810696)
ben suçluluk ve ego güvenden sonra dalgalanma yaşamadım.. inanılmaz bir cesaret ve başarılı olacağım duygusu sardı beni... sadece küçük kafa ağrıları ve asabiyet oldu... geleceğe direk boyutsal olarak geçme hissi oldu... gelecekte olacak binlerce güzellik oluşmaya başlıyor ve geliyor hissiyle dolmaya başladım.. ve hala da öyle... inanılmaz başarılı olacağımı hissediyorum.. ego suçluluk kendine güvenden sonra sanki herşey benim için yaratılmış hissine kapıldım... hala da öyle...

Sen zaten hayatında bazı başarıları elde etmiş birisin hocam o yüzden diğer istediklerini elde edeceğine inancın sağlam kanıtlara sahip. Senin için başarılarının artarak çoğalmasını diliyorum.
actionsmile

azraist_24 11-11-2011 05:20 PM

Sanirim yavas yavs atlatiyorum:)

kutayhun 11-11-2011 09:41 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810702)
Sen zaten hayatında bazı başarıları elde etmiş birisin hocam o yüzden diğer istediklerini elde edeceğine inancın sağlam kanıtlara sahip. Senin için başarılarının artarak çoğalmasını diliyorum.
actionsmile

teşekkür ederim sweet hep birlikte hep güzele.. eksik olmayın hep var olun

kutayhun 11-11-2011 09:43 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810692)
Benim yaşadığım dalgalanma süreçlerimi düşüncelerimin kontrolünün benden gitmesi şeklinde yaşadım. Yani düşündüklerimin yanlış olduğunu o düşüncelerin bana fayda sağlamayacağını biliyordum. Aynı zaman da ö denemlerimin her zaman geçici olduğunu da biliyorum. İstediğiniz düşüncelere odaklanmanızı tavsiye ederim. Bir de bu his insanı en zayıf anında yakalar. Güçlü olmalıyız. İnançlarımız ve olumlu düşüncelerimizle karşımıza çıkan engellere karşı ayakta güçlü durmayı öğrenmeliyiz. He duramadık dalgalanma hissi aldı bizi kucağına yine. Olabilir çok doğal. Herkes yaşıyor bazıları yaşadığının farkına varmadan yaşıyor. En önemlisi yeniden ayağa kalkmak için çabalamak ve vazgememek. Benim için başarının sırrı budur.

Hayatımın kontrolünün elimde olmasını seçiyorum.
Düşüncelerimi kendim seçiyorum.

bir tanesin sweet.. güzelliğinle bizi de olumlu etkiliyorsun teşekkür ederiz..

azraist_24 12-11-2011 02:45 PM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810694)
1 hafta yeterli mi? Birlikte mi dinleyeyim?
Teşekkürler..

Evet canim, her ikisini de birlikte dinlemelisin ve 2 hafta sonra diger telkinleri eklemen yeterli olacaktir,
SEVGIYLE KAL

azraist_24 25-11-2012 05:10 PM

Sevgili Arkadaslar,

Ozellikle foruma yeni uye olan arkadaslarim icin ``Dalgalanma`` hissi basligini guncelliyorum... Sakin pes etmeyin ve devam edin, bakiniz hepimiz bu hisse bir zamanlar kapilmisiz, normal bir surec yani...

Kalin saglicakla...

Zakoreus 30-08-2013 05:49 PM

valla hep mutsuz olmaktansa dalgalanma daha iyi böyle düşünün en azından iyi hissettiğiniz zamanda oluyo demektir ki beyinde buna er ya da geç alışıcak daha çok mutlu olucaz :)

marea476 22-08-2017 09:14 PM

bu bölümü okumak cok iyi geldi.
10 yıl önce oldugu gibi keske Atakan bey foruma katılsa :)

güncelliyorum.. dalgalanmalar bende de var..telkinlerden oldugunu bilmek iyi oldu.

speechless 23-08-2017 03:08 PM

dalgalanma değil de dibe doğru inme olursa ne yapacağız

Şule25 20-07-2023 08:57 PM

Çok kötü bir his ya genelse herkeste ne kadar sürüyor merak ettim.

Şule25 20-07-2023 11:44 PM

Alıntı:

smoth17 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781579)
Bende yine dalgalanma oldu. Her telkin eklediğimde oluyor ama çabuk atlatıyorum. Enerjimi kıramazlar. Telkin dinlemek istememe noktasına kadar gidebiliyor. Hatta 2-3gün dinlemediğimi bilirim. Acayip dalgalanıyorum yani. İlk dalgalanma kendine güvende olmuştu daha sonra sf telkininde oldu. Şimdi de topluluk karşısında konuşma...bunlar benim için hassas telkinler. Ama dalgalanma bittiğinde kendimi çok iyi hissediyorum. Sevgiyle kalın.

Ne kadar sürüyor peki

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 AM.