Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dalgalanma Hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/)
-   -   Dalgalanma Hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/538-dalgalanma-hissi.html)

unintendedxp 10-03-2008 05:08 PM

Ynt: Dalgalanma Hissi

Bugun bu dalgalanma hissi bana da oldu arkadaslar. Inanilmaz bir cumartesi pazar gecirdim (bende hemen etkisini gosterdi diyebilirim, asil telkin bu sayfadaki yazilar ve kendine inanmayla basliyor... hizli asama kaydetmek isteyen arkadaslara tavsiyemdir).
Bu sabah kalktigimda sanki bir seyler farkliydi ve bi anda garip aksilikler olmaya basladi ogleye kadar cok kotu hissettim kendimi. sonra cok buyuk bir aksilik daha oldu, bir hata yaptim. Tam bana hata yaptigimdan dolayi yuklenilmeye basladi ki, o da ne eski tepkilerimi vermedim, sinirlenmedim, uzulmedim, hallederiz merak etmeyin dedim, nasil dagildiysa oyle toplanir, ben neden burdayim dedim... Ve bi anda her sey yine eki halini aldi.
Garip hissettigimde dahi inancimi bir sekilde kaybetmeme bagliyorum. Su an mutlu ve huzurlu bir sekilde bu yaziyi yaziyorum, ve yarinin tekrar dalgalanmasindan korkmuyorum.

hayalayaz 10-03-2008 07:23 PM

sevgili unintendedxp
sana bir şey tavsiye edeyimmi..hemen kendine bir günlük aç, gelişimini sistemli bir şekilde takip etmen bu şekilde daha kolay oluyor..ve tabii adresin belli olduğu içinde, biz seninle daha kolay iletişim kurabiliyoruz..bilinçaltın sana durumlarla nasıl kolayca başa çıkabileceğini göstermiş..dur baka daha bu başlangıç ..ne güzel durumlar yaşayacaksın allahın izniyle..saygılı sevgiler sapkal89 sapkal89 sapkal89

unintendedxp 11-03-2008 04:39 PM

teklifin icin tesekkurler hayalayaz. ama simdilik buna gerek oldugunu dusunmuyorum.
Gunluk yazarak kendi icimde olan biten seyleri detayi ile isimlendirmek istemiyorum. Her sey sanki zaten varmis gibi olsun istiyorum.
aaa boyleydim, vay be 1 hafta sonra ne olmusun, aaa 1 sene sonra ne hale geldim, bak iste 2 sene oncesine ayni yazildigi halime geri dondum gibi durumlarla karsilasmak istemiyorum.
Diyebilirsin ki burda yaptiginda buna benzer bir sey... Ben geriye donuk mesajlarima bakmamayi tercih ederim her zaman. Ayrica gelisim gosterdigim su dakikalarda sitenin takdirimi toplamis olmasi bende soyle bir misyon uyandirmadi da degil, bir sekilde inanc eksikligine ugramis, sorunlu olan arkadaslara yardimci olabilmek... bunun icinde once kendimin butun evrelerden gecmesi lazim.

Bu kadar ilgili ve alakali insanlar oldugunuza seviniyor ve tesekkur ediyorum.

jaunty 14-03-2008 02:44 PM

music45 dalgalandımda duruldum koştum ardından yoruldum binlerce güzel gördüm ahhh en son buraya vuruldum en son buraya vuruldum uy897 uy897 uy897 diyesim geldi. pardon yani.. y789
dalgalanma insan hayatının her döneminde olan birşey değilmidir?
hayat bu tek düze olmaz..
burada önemli olan o dalgaların üzerinden nasıl hooooppp diye aştığındır..minimum stresle hatta bir de üstüne zevk alarak.. sapkal89

Pamukk 28-03-2008 06:48 PM

bugun 5.gunum,galiba bir dalgalanma yaşıyorum,sabah çok zor uyandım hala uykuluyum ,perdeler çekili dışarıda gunes var ama gormek istemiyorum.Ağlama hissim var hep ağlamaklıyım..Telkinlere devam ediyorum,bırakmayacağım ne olursaolsun kendime söz verdim sad456

shamanic 28-03-2008 11:27 PM

pamukcum .. elbette dalgalanmalarımız olacak ama ...
(şu an cevap vermekte geç kalmış olsamda ) yarın ki güneşi davet et tüm güzellikleriyle odandan içeriye..

keyif verici bir şeyler yapmaya çalış..
sevdiğin bir filmi izle mesela..
içsel olumlu konuşmalarına ağırlık ver .. çünkü içinde ki sesin en çok şimdi konuşacak seninle..
tavırlarınla konuşmalarınla olumlu kelimeler kullanarak kararlığını göster ve
değişimin sevgi dolu olacağını gör..

bol su ve bitki çayları içmeye çalış..
lütfen odana kapanmak yerine hayatla birlikte olduğunu göster ve zamanla elele ak yaşamına..

sevgiler..http://img407.imageshack.us/img407/9739/pndl10yi1.gif

Pamukk 29-03-2008 11:38 AM

kiss3 kiss3 kiss3

The-OrjiN 29-03-2008 12:22 PM

Su sigara telkininde benimde basımdan gecen bisey var.... super

Günde 1/1bck paket sigara içen bi insan olarak,Sigaradan kurtulmak için mp3ü indirdim...Gece dinlemeye basladım ve bende farkında olmadan 2/3 saat kadar dinledim...(sigarabırak new age) versionunu....

Sabah kalkar kalkmaz hemen sigaraya uzanan elim,sigaraya gitmedi...Dedim ne oluyo içimden sigara içmek gelmıyodu,aynı zamanda sabah kalkarken telefonuma alarm olarak onu ayarlamıstım ve onla uyandım...Acaba o yuzdenmi oldu diyorum...Herneyse uyandım sigara içmedim,kahvaltımı yaptım aradan 4/5 saat gecti'ki ben o saate kadar 5/6 sigara içerdim 4897 demekki işe yarıomus ve ben buna hiç inanmıyoken işe yaradıysa sizlerdede işe yarıycaktır...

Emege saygı.... 25889

Pamukk 29-03-2008 12:26 PM

gece su sesli telkinlerimi dinlerken uyuya kalmışım sabah uyandıgıma cok huzurluydum,şimdi de natura sound da kızılderili flut calarken yine telkinlerimi dinliyorum hepinize sevgi göndermek istedim..Buradan Ritmotrans aracılığıyla bağlantı kurduğum tüm arkadaşlarıma..... kiss3 actionsmile hismiley

ttli3

meraley 30-03-2008 09:16 PM

sabredecegim 789569 super 96

meyvemeyve 01-04-2008 03:41 PM

Merhaba arkadaşlar,
bugn benim 3. günüm.bende de insanlarla konuşurken heyecanlanmam ve kızarma huyum var.bu sorunun ismini biliyorum ama etiket vermek istemiorum şuan kendime:) normal hayatta sosyal biriyim, çok dikkat çekici biriyim ama içimi bir ben biliyorum. yersiz yüz kızarma huyumdan korktuğum için hayattan keyif alamaz duruma geldim. sanırım insanlar beni süper tanıdıkları için bu etiketi yıkıcam die deliriyorum.tabi bütün bunların sorunlusu geçmişim.eskiden ne çevre ne dış görünüş ne de kişilik olarak böyle değildim.şimdi değişsemde alışkanlıklar sürüyo malesef.daha kendimde öle bi güç hissedemedim bu telkinlerden.ya işe yaramazsa die çok korkuyorum:( nerdiyse tüm gün dinleyebiliorum. benim gibi durumu olupta cidden ben düzeldim diyenler oldumu aranızda?

shamanic 01-04-2008 03:50 PM

merhablar meyvemeyve.. hoşgeldin yanımıza.. hismiley

ben düzelen 4 -5 kişinin ismini biliyorum.. şu anda forumda da aktif sayılırlar..

kendileri umarım bu sayfada size cevap veririler...
özel den konuştuğum için onların yerine cevaplamış olmak istemem..

sizden tek istediğim telkinler işe yarayacakmı diye düşünmek yerine her gün daha sağlıklı dengeli huzurlu mutlu olduğunuzu düşünmeniz..

içimizdeki tek kelimelilk bir şüphe bile (bu her konuda her niyetimiz ile ilgili geçerli ) hedeflerimizin gerçekleşmesini erteleyeci etki gösterir..

yaşama .. kendimize.. yaptıklarımıza güvenilim.. sevgiyle değişimi kabul edip sonuçlarını mutlulukla yaşayalım..

sevgiler.. actionsmile

meyvemeyve 01-04-2008 04:24 PM

ewet haklısnız.bunu bende biliyorum ama zaman zaman o gücümü kaybediyorum ve birşey düşünemez hale geliyorum.eskiden böyle umutusz değildim hiçbir zaman ama bazen kendi kendime iyileşip tekrar başa döndüğüm için umudumu kaybettim eskiye nazaranla. yani hüsrana uğradıkça küstüm sanırım.ama inş bu sefer herşey düzelir.biliyorumki herşey bizim elimizde.peki bu telkinlerin umutsuzluğuma rağmen düşüncelerimi olumluya çevirme ihtimali nedir?

hayalayaz 01-04-2008 07:19 PM

sevgili meyvemeyve hoşgeldin ablam, eğer telkinleri sistemli bir şekilde dinlersen, aksatmazsan ve sabırlı olursan, etkisi yüzde yüz..telkinlerin etki süresi herkesin bilinçaltı kalıplarına göre değiştiği için bazı insan 1 ayda etkilenirken, diğerleri daha uzun sürede etkilenebiliyorlar..işte bu yüzden sabır dedim..ama mutlaka iyileşirsin, sevgiler

meyvemeyve 01-04-2008 07:28 PM

çok teşekkür ederim hayalayaz.ben zaten kararlıyım en az 2 ayda olsa dinlerim nolck ama yeterki etkisi öle yada böyle olucak die bilim:)çünkü olumlu düşünmek insanın içi sıkkınken kolay olmuyo ondan öncelikle telkinlerden yardıma ihtiyacım olacak.zaten gerisini kendim aşarım.sadece iteklemek lazım ve mutluluk

shamanic 01-04-2008 09:08 PM

tekrar merhabalar..

tüm telkinlerin içerisinde mutluluk telkinide var..

bu telkinlerden daha kısa sürede pozitif etkiler görmemizi sağlamak için...

forum sayfalarımızı inceledikçe bu konular ile ilgili olarak çok daha fazla bilgiye ulaşacaksın..

değişim sürecinde kendini desteklemen çok önemli..
ayna çalışmaları..
olumlu içsel konuşmalar..
yürüyüş yüzme v.b etkinlikler..
yoga veya meditasyon..

mutlaka ilgini çeken bir şeyler olacaktır..
bunları ortaya çıkartıp uygulaman gerekmekte...

konularla ilgili kitaplar..
filmler..

okuman için yüzlerce makale forum sayfalarımızda .. çok daha fazlasıda bir tık uzağında.. internet sayesinde..

değişimi istemek başka bir şeydir.. değişimi yaşamımıza uygulamak çok başka..

değişmek zorunda olduğumuzu görmek farketmek atılması gereken en büyük adımlardan birisi..
ama bu adımdan sonra eylemde bulunmak şart..

beklemek değil eylemde bulunmak..

elbette telkinler sen ne dersen de olumlu olarak sana katkıda bulunmaya devam edecektir..
ama kişi bile bile kendine olumsuz telkinde nasıl bulunur..
kelimelerin sihirli gücünü bildikten sonra tekrar aynı hatayı nasıl yapar..

telkinler bize bu beyazdır derken biz içsel konuşmalarımız ve eylemlerimiz ile
hala bu siyahtır dersek o zaman sıkıntı yaşarız.. o zaman yaptığımıza olan inancımız azalır..

kendimiz ne kadar değerliyiz.. ne kadar özeliz..
yapabileceklerimizin farkındayken umursamadan yola nasıl devam ederiz..

yaşadıklarımız dönüp dolaşıp hedefe ulaşmadan bir kısırdöngü içerisindeyse o zaman hatalı alanlarımızı
keşfetmek zorundayız.. dairesel hareket çiziyorsak o zaman hatalıyız..

hatamızın farkında olupta aynı hatayı tekrarlamak nasıl mümkün olur..

elbette içsel mücadelemiz olacak..
negatif egomuz eski alışkanlıklarımızdan kopmamamız için savaşacaktır..
ama pozitif egomuzu güçlendirerek kendimize güvendikçe bu savaşı kazanacak olan biziz..
kendimizin en büyük dostuda düşmanıda kendimiziz..

hepimizin öncelikle kendimize güvenmeye ihtiyacı var..
ancak kendimize güvenirsek değişim alanlarımızın sınırlarını genişletiriz..

bu sınırların genişlemesi ve değişimin olması içinde suçluluk duygularımızdan özgürleşmeli..
pozitif egomuzu güçlendirmeli..
ve kendimize güvenmeliyiz..

yılların yanlış öğretisi 1-2-3 ay gibi kısa sürede sonsuza kadar değişmez..
elbette iyi anlamda mutluluk verici gelişmeler olur ama
bu değişikliklerin kalıcı hale gelmesi 3 aydan 4 aydan daha uzun zaman dilimlerine yayılır..

yaşadıklarımızın yoğunluklarına..
kişisel gelişimimiz konusunda önce ailemizden aldığımız yatırımın sonrada bu yatırımın üzerine bizim eklediğimiz
pozitif arttırımlara göre bu süre belirlenir..

mucizeleri yaşamakta mucizeleri kalıcı kılmakta kendi elimizde..
kendimize yaptığımız yatırımları bu çerçevede değerlendirip ona göre gerekli özeni göstermeliyiz..

sevgiler..

meyvemeyve 02-04-2008 02:02 PM

tekrar merhaba,

şuanda kendimi inanılmaz mutlu hissediyorum ve kendime güvenim arttı.daha dik duruyorum ve daha güçlüyüm.dünki ağlamaklı halimden beri neler değiştiğini söyliyim:
önce hayalayazın yazdıkları sonra da shamanicin "ama kişi bile bile kendine olumsuz telkinde nasıl bulunur..
kelimelerin sihirli gücünü bildikten sonra tekrar aynı hatayı nasıl yapar.." sözleri kendime gelmemi sağladı.(hatta tekrar tekrar yazılarınızı okuyup kendimi motive ediyorum arada:) dün önce yarım saat yürüyüs yaptım buarada telkinleri 24 saat nerdiyse dinliyorum.erkek arkım askerde zaten pek gezmeme izin vermiyo, o yüzden zamanımı en iyi şekilde değerlendirebiliyorum:) buarada dünkü yazımdan da anlayacağınız üzere çok umutsuzdum ve herkeste işe yarasa bile bende yaramaz die düşünüodum ama şuan çok inançlıyım.artık telkinler mi, sizin sözleriniz mi, olumlu içsel konuşmaları yapabilicek gücü ve güveni bulmam mı bilmiorum ama bunalrın hepsinin birleşimi galiba.aynaya bakıp cümleleri söylerken kendimden o kadar emin ve inançlı söyleyebildim ki anlatamam...tek kelimeyle teşekkürler.inş mutluluklarımız daim olur:)

birmutluluk 29-04-2008 03:18 PM

benim duygularıma tercüman olmuşsun burdayım2006 ben de de sosyal fobi ve takıntılar var ve aynı duygu ve düşünceler içersindeyim şu an da aynı dalgalanmaları yaşıyorum atakan beyin açıklamaları çok güzel ve rahatlatıcı çok mükemmeliyetçiyim bu yüzden hemen yüzüm kızarır konuşurken cvp veremem diye heyecen ve sıkıntı yapıyorum herşeyi telkinlerden sonra biraz faydalandım çok şükür depresif halim azaldı şu an geri geldi gibi biraz ama sanki içmden bir güç ben omuzlarımı indirdiğim anda beni yukarı çekiyor bu da çok hoşuma gidiyor umudumu artırıyor acaba bilinçaltımda eziklik hissettiğim duygu ve düşüncelerden kurtulabilecekmiyim bir ortamda bahsi geçtiğinde heyecan ve sıkıntı yapmadan rahat davranabilecekmiyim kendimi sıkmadan bunu çok istiyorum

sances94 29-04-2008 03:31 PM

Alıntı:

Asalett Nickli Üyeden Alıntı
benim duygularıma tercüman olmuşsun burdayım2006 ben de de sosyal fobi ve takıntılar var ve aynı duygu ve düşünceler içersindeyim şu an da aynı dalgalanmaları yaşıyorum atakan beyin açıklamaları çok güzel ve rahatlatıcı çok mükemmeliyetçiyim bu yüzden hemen yüzüm kızarır konuşurken cvp veremem diye heyecen ve sıkıntı yapıyorum herşeyi telkinlerden sonra biraz faydalandım çok şükür depresif halim azaldı şu an geri geldi gibi biraz ama sanki içmden bir güç ben omuzlarımı indirdiğim anda beni yukarı çekiyor bu da çok hoşuma gidiyor umudumu artırıyor acaba bilinçaltımda eziklik hissettiğim duygu ve düşüncelerden kurtulabilecekmiyim bir ortamda bahsi geçtiğinde heyecan ve sıkıntı yapmadan rahat davranabilecekmiyim kendimi sıkmadan bunu çok istiyorum

aynı şikayetler bende de var ama düzenli de dinlemedimki suç yine bende :(
o kadar siteye girdim dolaştım çözüm yolu çok ama uygulamak bana nedense daha çok zor geliyor.öyle ki ileride inşallah 4 yıl içinde doktor olucam ve diyaloğumun iyi olması şart amaa şu sf nin bana çaktirdikleri aklıma gelince daha çok canım sıkılıyor.
umarım en yakın zaman da çöllerde deli gibi su arayan susamış insanlar gibi biz sf liler de bu sf yi yenmek için büyük gayret sarfeder ve yeneriz.başka yolu yok çünkü yenmenin yenmek isteyeceksiniz aksi takdir de o hep sizinle kalıcak. terli345

comte 29-04-2008 04:17 PM

Merhabalar...

Arkadaşlar sosyal fobi rahatsızlığı bende de vardı. Evet biraz mükemmelliyetçilik duygularından, biraz yapı ve biraz da yetişme tarzından kaynaklanıyor. Ama her ne olursa olsun, bu geçici bir rahatsızlık. Yani üzerine giderseniz tabiki. Aslında bütün rahatsızlıklar geçicidir. Dertler dermanıyla birlikte yaratılıyor. Bizim onu arayıp bulmak görevimiz. Ben bunu nasıl aştım derseniz, sosyallik gerektiren bir işi meslek edinerek.Bunun illaki meslek olması da hgerekmiyor tabi. Değişik insanlarla tanışmak, farklı sosyal çevrelere girmek, yalnız kalmamaya özen göstermek. Adı üstünde zaten sosyal fobi. Sosyalleşmek için elimizden geleni yapmadığımız sürece bundan kurtulmak zor aslında. Elbetteki bunları yapmak kolay değil. Ama bunu neşeli hale getirebiliriz. Alışkanlık haline getirebiliriz. Bi arkadaşıma, Her gün 3 yeni insanla tanışmak gibi bir çalışma önerilmiş gazetecilik okulunda. Zorda olsa bunu uyguluyor ve yapmak zorunda olduğu bir görev olarak görüyordu. İlk başlarda zorlandı biraz ama, bunu kısa bir süre sonra aştı. Böylelikle de rahatsızlığından kurtuldu. Şimdi her yerde rahat ve sakin bi şekilde konuşup hareket edebiliyor. Artık onun için bu alışkanlık haline geldi. Ben de öyle :))) İnsanlarla oturup konuşmadıkça rahat edemiyorum. İnşallah siz de kısa süre için de istediğiniz gibi olacaksınız.

Sağlıcakla.... hismiley

birmutluluk 29-04-2008 08:26 PM

sizler yine benden daha şanslı görünüyorsunuz en azından meslek sahibi olabilmişsiniz benim yapım çok inat galiba gurur da yapıyorum yüzüm kızaracak diye ödüm patlıyor rezil olacam diye sosyal ortamımda yok genelde evde oluyorum hafta sonları dışarı çıkıyoruz bazı yerlere gidiyoruz akraba ve ya açık hava da bir yerler şu işi yüzüm kızarmadan başarabilsrm olmazmı yaa napcam ben farklı ortamlara girmek sosyal olmak istiyorum sad456 sad456 sad456 aklıma bişeyler de gelmiyor çıkmazda gibiyim görünüşte ole değilim içi beni dışı seni yakar hesabı bunaldım yaaa tuh788

comte 29-04-2008 08:37 PM

Merhaba Aasalet... hismiley

Aslında yüzüm kızaracak diye düşünerek bunu kendine çekiyorsun. Çağırıyorsun o duyguyu o da hemen geliyor..

Mesela kurslara katılabilirsin. Yaşadığın yerde diksiyon, drama, sahne dersleri gibi kurslar varsa çok iyi olur. Ya da, ingilizce kursu, bilgisayar kursu vs. Hem sertifika sahibi olursun hem de açılmış olursun biraz.Eğer evden dışarıya çıkma durumun varsa bence hiç düşünme. Bi işe gir veya bu tip şeyleri yap. Hiç olmazsa arkadaşlarına falan git. Yalnız kalmamalısın bence.Üzerine mutlaka gitmelisin.

Sağlıcakla... hismiley

birmutluluk 29-04-2008 08:54 PM

ben 13 yıldır ist dayım burdaki arkadaşlarla görüşmüyorum çok uzun zaman oldu bağlarımızı koparalı ben zaten lise bittikten sonra bu duygular belirginleşti vasıfsızım iş konusunda kurslara gitmeyi çok istedim sf yüzünden açılamadım kendimi hep yetersiz görüyorum sanki hiç yapamıcakmış anlamayacakmış gibi şu an bir oğlum var yapabilsem onunla bişeyler yapmak istiyorum evlenmiş olmam bile allahın bir yardımı bana kalsa zordu

comte 29-04-2008 09:10 PM

Anlıyorum..Ama bu sorun üzerine gitmeden nasıl hallolacak ki. Yapmak zorunda olduğunuz şeyleri düşünün. Bunu da o listeye ekleyin. Ayna çalışmaları da bu konuda yardımcı olabilir. Kendinizle doğal ve samimi konuşmalar yapmanız çok iyi gelebilir. Hayal gücünüzü bilmiyorum ama, canlandırmalar yapın ve herkesle çok rahat konuştuğunuzu hayal ederek bunu hissedin. Birileriyle konuşurken vücudunuzun tepkilerine değil o anki konuya odaklanın bence. Ama ne yaparsanız yapın mutlaka pratik gerekecektir. Kendinizi yetersiz görmenize de gerek yok. Bu rahatsızlık bir çok insanda var. Bende de vardı. Ama aşmak sizin elinizde. Bu güne kadar yapabildiğiniz şeyleri bir düşünün bakalım. Aslında ne kadar yeterlisiniz..Bunu farkedin ve kendinize hata yapma fırsatı ve yetkisi verin. Herkes konuşurken defalarca hata yapar. Ama arkasından düzeltir. Bu çok normaldir. Kusursuz olan bir insan daha yaratılmamıştır...Ayrıca bir uzmandan yardım alın bence. İnşallah en kısa sürede istediğiniz gibi olursunuz...

Sağlıcakla... hismiley

birmutluluk 29-04-2008 09:31 PM

be de bilmiyorum valla nasıl olacak inş olur çıkmaza girmiş elim kolum bağlanmış gibiyim sanki bu sitede en zor kendimi görüyorum her zaman olduğu gibi uzmana gitmiştim valla daha önce ama sonunu getiremedim mali olarak ta şu an biraz aşaşn bir mevzu açıkçası desteğin için teşkürler ii geldi ben böyle yaşalanırım gibi geliyor tuh788

comte 29-04-2008 09:45 PM

İnşallah En Kısa sürede Düzelirsiniz. Ama o şekilde düşünmeyin. Burada çok güzel paylaşımlar ve konuyla ilgili uzman ve bizzat yaşamış çok iyi yürekli insanlar var. Çıkmazda olsaydınız buraya üye olmaz sorunlarınızı paylaşmazdınız. Hala bir ümit var ve kendinize güveniyorsunuz ki konunun üstüne en azından bu şekilde gidiyorsunuz. Burada bunları yazmak bile bi cesarettir. Bence kolaylıkla aşabileceğiniz bir durum bu. Belki önceki olumsuz tecrübeleriniz izin vermiyor olabilir. Yeni bir başlangıç yapmanızı tavsiye ediyorum ben yine de.

Sağlıcakla... hismiley

birmutluluk 29-04-2008 10:31 PM

çok teşkr ediyorum allah razı olsun güzel düşünceleriniz için uzman derken portal psikoloğundan bahsediyorsunuz gliba değilmi üyemi olmak gerekiyor soru sormak için valla ben bilgisayarı kendi çabamla bu kadar öğrenebildiğim için teknik konulardan anlamıyorum söylediklerinizde çok motive edici oluyor aynı zamanda ben sayılardan matemetikten oldum olası hep korkmuşumdur halada ole birini çocuğu ders çalışırken bana sorarlar diye ödüm kopar dedim ya bana soru sorulunca her konu için geçerli sadece yüzüm değil alerjim olduğundan boynum da dahil komple kıpkırmızı oluyorum başarı ya da çalışmak konuları geçse çok rahatsız olurum sıkıntı geliyor konuyu değiştirmek istiyorum kısa bir iş tecrübem olmuştu anladım ki ben matemetikte ii değilim çıkmıştım ve çok rahatlamıştım ondan sonra böle oldu hala etkisindeyim çok çok uzun zaman geçmesine rağmen geçen sene gazetecilik kursuna gittim baktım olmuyor sf yüzünden bıraktım yarıda haber yazıp okumuştum bir cesaretle ondan sonra daha konuşmaya cesaret edemedim hoca beni yanına çağırmıştı sayfa hazırlamayı gösterdsi masada yanında aklım çıkmıştı sanki nasıl sıktım kendimi anlatamam ama renk vermemiştim allahtan sınıfta kalabalık değildi böle uzar gider işte bunları nasıl yazdığıma inanamıyorum biede soru sorulunca oto kontrolüm resmen kaybediyorum ya acayip bir sinir geliyor bi de oanda bloke oluyorum ani bir şok yaşar gibi bir his oluyor çok kötü yaa napcam bilmiyorum allahtan sosyal bir çocuğum var bide onu kafaya takardım vlla yaşına göre çok ii çünkü

suzzy 29-04-2008 11:09 PM

merhaba asalet...bunlar aşılmayacak sorunlar değil bence...lütfen biraz kendine güven aşıla...ve telkinleri düzenli dinlemeye çalış... music45

ben yaklaşık iki yıldır kişisel gelişimle ilgileniyorum... utananadam öncesinde kendimi çok kötü...işe yaramaz berbat hissediyordum...ama şu an ben değerliyim...bunu öğrenmelisin önce..merak etme canım her şeyin bir sırası vardır...zamanla her şey yavaş yavaş önüne gelmeye başlıyacaktır..lütfen biraz sabır ve çaba.. tender45

sevgiler... hismiley

birmutluluk 30-04-2008 08:36 AM

teşekkür ederim suzzy her türlü desteğin içn valla ne yalan söylim ben kendimi doğduğumdan beri bu duygular iiçnde hissediyorum hem yapı hem yetişme tarzı ikiside var ben de duygusal ve hassas yapım olduğu için böleyim kendimden nefret ediyorum bazen yaa niye bu hale geldim diye insanın ömrü bunu düşünmekle geçermi ailemde uzak inş onlarn yanına yerleşiriz çevremde beni anlayacak paylaşım yapabileceğim bana destek olacak önyargısız psikolog edasıyla bana yardımcı ve destek olacak birilerini ne çok isterdim durağan bir hayat bana göre değil aktif yoğun bir tempo çok ii olurdu benim içn

suzzy 30-04-2008 08:44 AM

olmadı bak...niye kendinden nefret ediyorsun... sadanim

lütfen önce sen kendini sev...bu çok önemli gerisi zamanla düzene girer... tender45 unutma bizler her zaman yanındayız...

sevgiler.... 956k

birmutluluk 30-04-2008 10:32 AM

teşekkür ederim suzzy tekrar desteğin için ve herkese ama nasıl olacak bilmiyorum ama benim bunu başarmeam lazım bu duygudan kurtulmam lazım allah ım kimseye yaşatmasın üzerime yapışmış bu sıkıntıdan kurtulmam lazım bu siteyi bulmsaydım çok kıötü olurdu benim için çünkü eskisi kadar aklıma gelmiyorlar gelsede önceki kadar etkilemiyor önceden çok daha berbat hissediyordum kabus gibi dün o duygu tekrar hissettim allah ım nasıl dayanmışım diyorum duygumdan korktum inanamadım inş.çok ii olacak olmasa da buna bile şükrediyorum telkinler iii geldi çünkü ama on saatten aşağı dinlemiyorum asla aksatmıyorum evde olduğum için avantaj ama uygulama alanları çok bulamıyorum o yüzden ne kadar etkili olacak bunu da bilemiyorum dusun sadanim

birmutluluk 04-05-2008 09:48 PM

bugün kemdimi özellikle son dört saattir böyleyim bugün evimiz kalabalıktı çok rahat olduğumu söyleyemem ama eskisi gibi mutsuz depresif ümitsiz olduğumu da söyleyemem ben bir karar aldım inş icraata dökerim ama çok istekli ve azimliyim o kararımda meslek lisesi mezunu oldumdan iki yıllık üniversite okumak yani sınavsız herkez bilir zaten ve yüzmeye başlamak istiyorum şimdilik bunlar bana yeter artar bile benim yapımda biri için çok fazla bile bu değişiklikler çok mutluyum kendime çok güven hissediyorum şu an neşeliyim daha hayat doluyum eski halime bakarak enerjim arttı şimdi böyleysem sonra nasıl olacam bilemiyorum zaten yapım da neşe eğlence olan bir insanım çocuklarla da daha iyi anlaşıyorum sankim ohh bee gulensmiley gulensmiley uy897 956k s456 thumbsanim thumbsanim onayi onayi alk78 alk78 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 25889 25889 25889 u859 u859 u859 partysmiley partysmiley cilgin897 şu an sanki hiç birşey umrumda değil gibi hepinizi seviyorum bata atakan bey ve desteği geçen ve tüm arkadaşlara selam ve sevgiler bana dua edin lütfen şimdi eyleme geçme zamanı hadi bakalım inş. utananadam ve ayrıca ehliyetimide geliştirmek istiyorum inş.tabi tekrar bir arab aldığımızda hismiley hismiley hismiley

ergunelcin 06-05-2008 04:04 PM

öncelikler herkese selam ve bu siteyi hazırlayanlara teşekkür ediorum.

bu dalgalanma hissi konusunda bende bişiyler söyliyim istedim telkinleri bende nerdeyse 2 aydır dinliorum suçluluk ve egoyla başladım sonra suçluluğu çıkardım sadece egoyu dinledim bazen öle anlar oluoduki hiçbişey moralimi bozamıodu bazende mutlu olmak için bi neden göremiodum sonra kendine güveni ekledim listeme dinlemeye başladıktan 2 hafta sonra falan 3 gün boyunca çok sinirliydim. İnanılmaz bi şekilde şiddete eğilimim (halbuki hiç öyle bi yapım yoktur) vardı çünkü içimdeki duygu çok yoğundu bi şekilde dışarı atma ihtiyacı hissediyorsun. Bu günlerde yine arasıra mutsuz olduğum oluyor ama nasıl anlatim böyle mutsuzluğun derecesi düşmüş gibi sanki mutsuzluk değilde daha çok hissizlik gibi bişiy.Mutlu olduğum zamanlar artıyor. ne dersiniz bu iyi bişiy heralde.
Son olarak bişiy eklemek istiyorum beni etkilemio bu telkinler die düşünebilirsiniz bence bu normal bunun nedeni değişimin farkına varmamanızdır. Bunun yollarından biride kendinizi dikkatli bi şekilde gözlemleyin olaylara karşı tavırlarınız , isteklerinizi dile getirmek , insanların size karşı tavırları bunları eskiyle karşılaştırın. bence bunların değiştiğini mutlaka göreceksiniz.

Bana göre beynin en mükemmel tarafıda bu istekleri ve değişimleri sebepler oluşturarak gerçekleştirmek bu sayede değişim çok doğalmış gibi görünüor ve farkına varımıorsun.

Birde çok sevdiğim bi söz var duyduğumda çok hoşuma gitmişti ' Ne zaman içinizdeki ses dışardan gelen seslere oranla daha yüksek çıkmaya başladı işte ozaman hayatınızın efendisi olmuşsunuz demektir ' nasıl durumumuzu çok iyi özetliyor değilmi. herkese teşekkür ediorum. Bu konuda sitenin kurucuların da fikrini almak isterim söylediklerim üyeleri yanlış yönlendirsin istemem sonuçta. yorumlarınızı bekliorum.

berkant16 26-05-2008 05:08 PM

bu konuda günlüğümde bişiler yazmıştım. aslında sitede bu duyguları yaşayanların paylaşımda bulunduklarını yeni fark ettim. etf yede çok güzel ve yararlı bulduğum tavsiye ve bilgilendirmeleri için teşekkürler thumbsanim
dün gece yaşadığım tam bir dalgalanma hissi idi eminim; korkularım, karanlık hislerim, ziyarete geldiler, konuk etmedim onları ama kovamadımda, Atakan beyin de dediği gibi; iyi ile kötü düşüncelerin savaşımında bir karşılaşma yaşanıyor, insanın vicdanında iyiliğin kazanması birazda yaratılışımızda saklı, meyilli olduğumuz duygulara bağlı sanki. ama telkinlerle bu meyillerin kötüye yönelik olmasını dinlemeden, devam etmeli, iyiliği davet etmeliyiz vicdanlarımıza...
sevgiler hepinize smiliyface

imported_Angel 21-06-2008 01:44 PM

birşeyi merak ettim utananadam
ben hayatım boyunca kendimi bildim bileli zaten dalgalı bir kişiliğe sahibim....hatta içimde farklı 2 insan var gibi..ve bu insanlar bazen kendi aralarında tartışma ve çelişki içinde bile kalabiliyorlar...hangi değişik ortamlarda hangi kişiliğimi önplana çıkarmam gerektiği konusunda bile şaşıran biriyim :)
bu telkinler bende dalgalanma yapsa bile o dalgalanmanın pek farkına varamayabilirim..yada mp3lerden mi yoksa kendi kişiliğimden mi onu ayırtetmem güç olacak..zaten kişiliğimde varolan dalgalanmayı daha da arttırmaz umarım... y789

aykizi 15-07-2008 04:46 PM

merhaba! suçluluk ve ego güçlendiriciyi 5 gündür dinliyorum.sinirlilik halim arttı.bazı insanlara çok kızıyorum.sanırım şimdiye kadar içime attıklarım istemeden dışarı çıkıyor.bunlar çıkıp bittikten sonra zamanında tepki vermeyi deneyeceğim.

emeği geçen herkese çok teşekkürler.

melekelif 22-07-2008 12:30 PM

Arkadaşlar ben telkinleri dinledikten sonra bir garip oldum. hiç bir şeye tahammül edemiyorum. hayaller kurmaya başladı beynim korku dolu. acaba telkinlerdemi yoksa benim psikolojimmi bozuldu. 1 haftaya yakın telkinlere ara vereyim dedim. dinlemiyom bir haftadırlı . ben daha neşeli kıpır kıpır konuşkan biri olayım dedimkiii tam tersi oldu.. psikolojim iyice bozuldu. eksiklikler hissediyorum hep. mesela ders çalışayım diyorum erteliyorum. kafayı yiuorum.

umelihad 23-07-2008 12:55 PM

iyi günler atakan bey, ben yaklaşık telkinleri 1,5 2 aydır dinliyorum. bende sürekli bir uyku hali veya uykusuzluk, dokunsalar ağlıyacak durumda oluyorum. Genelde olumluyum ama bazende komple kopuyorum hayattan yaşamaktan.. Kendimden bile nefret ediyorum.Başkalarına karşı genelde olumlu ve neşeliyim ama yalnızken, yalnızlık ve umutsuzluk için de oluyorum. Önceden olumlamaları sabah akaşm okuyordum fırsat yaratıyordum şimdi elim gitmiyor. Biraz garibim galima sizce nasıl bir durumum......
Sevgiyle kalın........

Renton_co 01-09-2008 12:52 AM

bende telkinleri yaklaşık 3 aydır dinliyorum.düşünüyorumda eskisi kadar kötü olmuyorum artık. bu 3 ay içinde iyi olduğum zamanlar daha çok hatta bazen sihirleniyor olay çok hoş bi duygu.bir günde 3-4 isteğimin bi anda gerçekleştiğini biliorum birde şöyle birşey var geçmişte bi şekilde uyuz olduğum yada nasıl söylesem karşılıklı negatif elektrik oluşmuş insanlara rastlıyorum alakasız şekilde.sanırım onlarla hesabı kesiyorum içten içe:)dalgalanmaya gelince 3 ay içinde baya bi dalgalanma yaşadım aslında.bildiğim kadarıyla dalgalanma olunca suçluluğu çıkarıyoruz ama ben suçluluk dinlemediğim zamanlardada bazen dalgalanma yaşıyorum sinirli oluyorum bunun açıklaması nedir acaba? ne yapmak gerekir

shamanic 08-09-2008 04:25 PM

merhabalar markrenton..
suçluluk.. kendine güven.. ego.. bu telkinlerin birbirlerini tamamlayıcı özellikleri vardır..

elbette her şeyin en kolay şekliyle olmasını istiyoruz lakin etki ve tepki doğanın reddedemeyeceğimiz gerçeğidir..

bir şeyler yapıyorsak bunların etkileri de olacaktır..

hedeflerimizin gerçekleşmesine yardımcı olan telkinlerde doğru kalıpları bilinçaltımıza yerleştirirken haklı olarak eskileri oradan çıkartıyor..
bunun etkilerini ruhsal düzeyde dalgalanmalar olarak görürürüz.. bu içsel mücadelememizin yansımasıdır..
bunu farkettiğimizde kazanmasını istediğimiz tarafa yakışır hareket etmemiz süreci daha kolay atlatmamıza yardımcı olacaktır..

dalgalanma olunca suçluluğu çıkarmak biraz kaçak dövüşmektir.. ama buna ihtiyaç varsa eğer elbette uygulanabilir..

suçluluk telkinin ne kadar önemli olduğunu başka bir mesajımda anlatmıştım..
müsait olduğunuzda incelemeniz için;

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...50279#msg50279
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...54876#msg54876

sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 PM.