![]() |
Ynt: Dalgalanma Hissi bende 6 gündür dinliyorum telkinleri,ilk 3 gün ego güclendirici dinledim sabah akşam ve kendimi biraz daha pozitif hissetmeye başladım.3.üncü günün sonunda suçluluk ve kendine güven telkininide listeme aldım hepsini birarada dinlemeye başladım aman tanrım bilmiyorum neoldu cok yorgunum sinirliyim uyku uyuyamıyorum.bunun normal olduğunu okudum ama bende biraz fazla kendini gösterdi.ne yapabilirim acaba sonrdan eklediklerimi cıkarsammı şimdilik yada bu yakın zamanda gecermi.lütfen beni bilgilendirirmisiniz.acil. mutlu günler kiss3 |
Ynt: Dalgalanma Hissi Alıntı:
|
Ynt: Dalgalanma Hissi shamanic verdiğin linkteki yazını okudum gerçekten orda bahsettiğin gibi psikopat tanımlaması son zamanlarda öyleyim son zamanlarda dediğimde 4 gün çok iyiyim .5. gün orta 6.7 gün çok sinirli.bide önceden çok uyurdum şimdi uyumuyorum fazla en fazla 6 saat dinşediğim telkinler ise sırasına göre ego/k.güven/erteleme/zinde uyanma/sosyallik/başkalarının düşünceleri/koruma kalkanı belki tavsiye ediceğin birşeyler olur ben gene tam bilgi veriyim 3 bucuk ay olucak dinlemeye başlıyalı dediğim gibi baya dalgalandım ve son 2 aydır suçluluğu çok çok az dinliyorum ona rağmen dalgalanma ve sinir oluyor.ama sululuk dinleyincede ilk gün iyi soradan durgunluk böyle bi garip oluyorum.daha önce 6 ay ilaç kullanmıştım bide telkinleri günde toplam 8-10 saat dinliyorum ama gece 5 saat gündüzde 4-5 saat belki tecrübelerine dayanarak tavsiyede bulunursun |
Ynt: Dalgalanma Hissi merhabalar markrenton.. çok güzel devam ediyorsun tebrik ederim seni.. ark5 topluluk karşısında konuşma telkininin içeriği çok güzel ve yapıcıdır.. listende yer almasını tavsiye ederim.. ego.. kendine güven.. sosyallik duygularının pekişerek kalıcı olmasını sağlayacaktır.. super sevgiler... |
Ynt: Dalgalanma Hissi teşekkür ederim şimdi daha iyiyim topluluk k.k telkini bi süre önce almıştım listeme ama yordu beni çıkartttım ego k.guven sosyallik biraz daha yerleşsin sonra alıcam listeme t.k.k yı.sanırım benim dalgalanma olayım fazla uzun süre dinlemekte kafamda hep 10-12 saat die şartlamışım kendimi şimdi dinleme zamanımı azalttım daha iyiyim.teşekkürler tekrar |
Ynt: Dalgalanma Hissi merhaba benimde yardıma ihtiyacım var sanırım benim listemde suçluluk duygusu ego güçlendirici erken zinde uyanma var ve iki gündürde rahatsızım gerçi ama canım sıkkın hiç bir şey yapmak istemiyom bir yerden çabuk kalkmak gitmek istiyom bayramda gezecektim büyüklerimi içimden dahi dışarı çıkıp gezmek gelmedi şu anda telkinleri dahi dinlemek istemiyom uyumak istiyom fakat uyuyamıyom yatınca tekrar kalkmak istiyom canım hiç bir şey yapmak istemiyor telkinleri dinlemeye başlayalı 8. günüm buğün ve yardıma ihtiyacım var ne yapmam gerekiyor günde 15 saatten fazla dinliyordum işte yolda yatakta hep mp3 kulağımda takılı bi pillerini şarj ettirmek için çıkıyorıyorum 88a |
Ynt: Dalgalanma Hissi merhaba perilice bu geçici, zaman zaman olan bir durum, sakın bu durum seni umutsuzluğa düşürmesin. istersen bir-iki gün suçluluk duygularını çıkar, dalgalanman geçince de tekrar eklersin, dinleme zamanın da belki aşırı yükleme olmuş olabilir, istersen bir müddet 10 saat falan dinle, zamanla tekrar yükseltirsin, sevgiler. smiliyface |
agl34 inşallah çabuk geçer ego güçlendirici ile erken zinde uyanmayı bırakıyom mp3 te güvenide eklemelimiyim yoksa ona henüz zaman varmı ? Atakan bey yardımlarınız için teşekkürederim |
kendine güveni istersen bir hafta sonra ekle, sindire sindire daha iyi olur bence, kendini de üzme böyle olur mu ark5 kıyamayız sana, sabret geçecek nasıl olsa smiliyface sevgiler |
|
Ynt: Dalgalanma Hissi bencede üzme kendini gerçi söylemesi kolayda çok ii anlıyorum psikolojini şu an:) uzun zamandır dinlememe ramen bende sık sık dalgalanma yaşıyorum.da işte yüzleşiyorsun içindeki seni sıkan şeylerle.şunu düşünmek iyi geliyor öyle yap o güzel mutlu ve güçlü ruh haline gelince dalgalanmaları fln hatırlamıyorsun kötü olan şeyleride.yani şöyle söyliyim istesende kötü olamıyorsun çoğu zaman.yağmurun dinmesini bekle.güneş çıkıcaktır. 12389 |
Ynt: Dalgalanma Hissi merhaba, bugün 25. günüm. 8 gün ego ve suçluluk dinledim. sonra kilo telkinini ekleyip 8 gün dinledim. ama önce kendine güven dinlemek gerektiğini görünce kilo telkinini çıkarttım. ego, suçluluk ve kendine güven dinledim 3 gün. ve 6 gündür de ego, kendine güven ve kilo güven telkinlerini dinliyorum. önceleri kendimi çok iyi hissediyordum kendimde hatta ben dinlerken bilinçsizce dinleyen ailemde ilginç gelişmeler görmüştüm. ama özellikle son 2-3 gündür kendimi hiç hissetmediğim kadar kötü ve çaresiz hissediyorum. geceleri açık bırakıyorum bilgisayarı ve telkinleri. Gündüz de genelde açık. ne önerirsiniz bu durumu daha kolay atlatabilmem için? teşekkür ederim şimdiden... |
Ynt: Dalgalanma Hissi merhabalar azizeg.. benzer durumları pek çok arkadaşımız yaşadı.. bu bir geçiş dönemi.. eskinin yıkımı ve yerine yeninin inşaa edilmesi sürecinde elbette sancılı dönemlerimizde olacak.. karşımızda duran ulaşmak istediğimiz değerli bir hedefimiz var ve biz bu süreçte kendimize değerli yatırımlar yapıyoruz.. öncelikle hedefimize sadık kalmalıyız.. karşımıza çıkan engeller yüzünden yolumuzu değiştirmemeliyiz.. sıkıntılı durumundan kurtulmak için kendini pozitife yönlendirecek çalışmalar yapabilirsin.. sevdiğin hareketli müzikler dinleyebilir.. meditasyon vb. çalışmalarla ruhunu besleyebilir.. secret ve what the bleep do we know gibi amaçlarını besleyecek filmeleri seyredip kitapları okuyabilirsin.. bol su içip açık hava yürüyüşleri yapmanda iyi gelecektir.. sevgiler.. |
Ynt: Dalgalanma Hissi teşekkür ederim shamanic. zaman zaman umutsuzluğa düşsem de telkinlerin gücüne inanıyorum ve sizlerin de desteğiyle bunları çok daha kolay atlatacağımdan eminim. bugün çok daha iyiyim. önerilerini mutlaka uygulayacağım. uy897 |
Ynt: Dalgalanma Hissi suan kendimi berbat hissediyorum tam dibe vurmus vaziyetteyim.bu kadar kotu olmamin sebebini anlayamiyorum iyi olan bisey olmadigi gibi hani kotu biseyde yok hep ayni amabi kac gun once bayagi iyiydim dusunsimdi sadece aglamak istiyorum 88a |
Ynt: Dalgalanma Hissi Sevgili smukke; Suçluluk duyguları telkininin etkilerini yaşıyorsun şu an..Bende de aynı şeyler olmuştu..Ortada birşey yokken de ağlama hissi olabiliyor..Sevgili shamanicin bu konudaki mesajları okumanda fayda var.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...50279#msg50279 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...54876#msg54876 |
|
Ynt: Dalgalanma Hissi Bu dalgalanma hissi tam olarak nedir Atakan Bey?şöyle birşey var bende, özellikle gece uykuya dalmadan önce, gözlerimi kapattığımda sanki herşey dönüyor.Yani anlatması zor bir durum, gözlerimi kapıyorumve bir geminin içinde gibi herşey sallanıyor.Rahatsızlık veriyor bu durum.Anlatmak istediğiniz bu mu? |
|
Ben artık telkinlerim birinci ayımı bitirmis biriyim :) Bu dalgalanma hissini cok kotu gecirenlerden biriymm ..Bir saat iyiysem digr iki saat sureklı aglamalarla geciriyordu..Hepsinin sebebi bendim bunuda biliyorum.Hala bazı seyler devam ediyor ama zamanla bunlarda gecicek biliyorum.Gecmisimde yasadigim en kotu olaylar devamlı aklıma geldii.Kendimi ve karsimdakileri uzdum.Bazen cok mutlu bazen herkese mutsuzluk veren biri oldum.Gecmisimle olanlarla yuzlesmek zorunda kaldım ki en acısı bu oldu.Aama bununla beraber cok buyuk dersler almamı saglıcak seylerde yaşadım bu bir ayda ve hatalarımı gordum.Aama kendimi iyi hissediyorum.Vazgecmemiz gerekli asla bırakmamalıyız cunku hersey cok iyi olucak :) Her zaman daha iyisi vardır ve bu yasadıklarımız bizi cok daha iyi seylere goturucek inaniyoorum.. |
bende 1 ay aştım telkinleri dinleme konusunda artık sıklığını azalttım. fakat ağlama , karamasarlık ve iç sıkıntısı gibi duygular yaşıyorum.bunların geçeceğini biliyorum.bu arada pozitif düşünce kitabını okuyorum ve müzikler dinleyerek bu süreci rahat bir şekilde geçirmeye çalışıyorum. |
Merhaba Atakan bey eger degerli vaktinizi cok almayacaksa bana cevap yazmanizi cok isterim.. Ben 6-7 ay evvel sitenizi kesfettim ve hemen sucluluk duygusu ve ego scriptlerini dinlemeye basladim ilk günler bir sey farketmedim desem yeridir ama sonra bir sabah mp3 playerimle beraber ormanda yürüyüse ciktim üzerimde bir hafiflik olustu ilik rüzgari ve günesi hissedebiliyordum cicekleri,otlari,suyu hayatimda daha evvel hic görmemis gibi görmeye basladim ve icimden birseyler kopmaya caglamaya basladi hayatimin en mutlu ve huzurlu anlarini hicbir neden yokken yasamaya basladim mutluluktan delirecek gibiydim sanki gökyüzünden bir güc bana bir seyler hediye ediyordu bu kadar kuvvetli bir duygu hic yasamamistim ve artik yasayacagimida sanmiyorum , bu olayi takib eden haftalar giderek enerjim düsmeye basladi ve sonra müzikler bana etki etmemeye basladi günde 10 saat dinlesemde bir sikinti ve huzursuzluk durumu oluyor ilk günlerdeki mutlulugu bulamiyorum sizce ne yapmaliyim bir kac ay ara vermeyi denedim oda fazla ise yaramadi sizden ve tecrübeli üyelerden yardim istiyorum lütfen o cenneti bir daha yasamak istiyorum bana yardim edin... |
mp3 playerla dinlemek yerine ufak basit bi hoparlörle gece yatmadan önce dinle uykuya daldığındada devam etsin bide mp3 playerdan dinlerken ses seviyesini fazla yükseltme oda rahatsız etmiş olabilir.bende bi ara mp3 playerla dinliodum bu tarz bişeyler oluyordu.bir iyi bi kötü depresif gibi oluyorsan yada böyle nötr gibi oluyorsan suçluluğu listenden çıkar.atakan bey daha detaylı bilgi vericektir.dalgalanma kolu başkanı olarak bunları söyleyebiliyorum :) |
Alıntı:
|
Dalgalanma süreci benim de yaşadığım bir süreçti...Konunun başında da belirttiğim üzere aslında bu normal bir süreç.. Ben neredeyse son 1 senedir iyi hissediyorum ve dalgalanma sürecini yaşamadım.. Mutluluk hissine bir süre sonra alışılıyor ancak yine de mutluluk hali farkedilir derecede devam ediyor. Tabii ki dış etkenler kendi içsel konuşmalarınız da çok önemli...Bunlardan ne kadar etkileniyorsunuz.İçsel konuşmalar ve çevreden gelen etkiler çok mu olumsuz?Bunları azaltmak gerekiyor... Telkinlerden ego güçlendirici topluluk konuşma ve sosyallik telkinlerinin yanırısa başkalarının düşüncelerini önemsememe ve koruma kalkanı olarak bir liste yapmanızı önerebilirim... Alıntı:
Alıntı:
Benzer şekilde ben de ilk aylarda daha tepkiliydim sonra bu tepkilerim dengeye oturdu... |
bugün 5.günüm ego ile suçluluk bir dinliyorum ilk 2 günde belirtiler oldu fakat 3-4 ve bugünde hiç bişey yok sizce bu normal mi ? |
dalgalanmaların etki süreci ve çeşidi kişiye göre değişiyor sevgili yetonyali.. bu yaşadıklarınız normal Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri vaktiniz olduğunda dalgalanma ile ilgili diğer paylaşımları okumanızı öneririm. sevgileractionsmile |
slm,yaklaşık 3 aydır dinliyorum 1. 2.günü telkinleri indirmekle geçti forma giremedimden o dönemler server yenileme varmış yazıları yeterince inceleyemedim,haftam dolmadan iş için evden ayrıldım internet olduğu söylendiği için laptopu götürdüm ama maalesef yoktu,bu yüzden yaklaşık 3 haftaya yakın sadece elimde suçluluk ve ego telkinleriyle geçirdim,ancak yanlış dinleyerek,birgün biri ertesi gün diğeri,pamukkalede yapamıycamı anladım işten istifa ettim evime geldim baktım yine sorun yaşıyorum belkide benim eksikliğimdi atakan beye imdat yazısı yazdım hızır gibi yetişti sağolsun formu okudukça boşa geçen 3 haftama üzüldüm,sora önerildiği gibi dinlemeye başladım herşey çok güzeldi yavaş yavaş ilerlediğimi düşünüyordum daha düzenli olmaya başladım bazen huzursuz hissetsemde,ben bu işe inanarak girdim ilk bakışta aşk gibi hiçde pes etmiycem,etkilerini fark edebilmem için tabiki insanlarlada görüşmem gerekiodu ama ben kış dönemi ayılar gibiyim kış uykusuna yatarım çöp bile dökmeye gitmek istemem çok ağır ve insanlarla işim belkide o yüzden insan içine çıktıkça bunlar daha belirgin olcaktır inanıyorum,ama ben beni tanıyordum bu bana bir şanstı evimde istediğim kadar dinleyebilmek bikaç ay,ben beni keşfe çıkmıştımya o bile mutlu ediyordu,günler ilerledikçe sabah kalkmalar evi düzeltmeler kızım şaşırmaya başladı"anne senin kuşlar işemi yarıo galiba değiştin sen"dedi çok hoşuma git. maalesef 1 ayı geçti sanırım çok acı bir haber aldım,günlerce kendime gelemedim,insanın kötüde olsa babasının aylardır kayıp olması öldünden şüphelenilmesi iz yok kimse bulamıo görülmüş olabileceği heryere bakıldı kimliği bile yanında yok önce öldürülmüş,dendi sorada belli değil hala bi haber yok umarım yaşıyordu sokaktaki köpekler gibi ölmüş olabileceği fikri beni deliye çeviriyor herkesin bir mezarı olmalı,ben sıcak yerdeyim o nere,açmı,hadi öldü cenaze yok biyerde çürüdüyse,arkadaşlar allah kimseye bu şekilde bir üzüntü yaşatmasın,babam serseri ve alkoliktir ama onu kalbimde hep sevdim içmediği zamanlar melek gibiydi,amacım sizleri üzmek değil farkı farketmem uzun sürmedi eski aysun,yeni aysun,acımı içime gömdüm sesiz çektim kızım beni ağlarken görmesin diye daha dingindim ama kalbim sanki sıkıca bantlanmış gibiydi eskiden olsa etrafımdakilerin vay haline gazabımdan,bu olaydan 2 hafta kadar sora en çok ihtiyacım olduğu anda bana en yakın olan evlilik düşündüğüm kişi 10 15 dak. da sen değiştin eski aysun değilsin korkutuyosun seni seviyorum ama sana güvenmiyorum dedi,biz çok zor şartlarda beraber olarak 1 seneyi aşmıştık tam herşey rayına oturdu bazı kararlar aldık sadece ihtiyacımız olan süreydi benim sorumluluklarımdan,işte bu kopma noktasına getirdi, bugün yüküm biraz hafifledi gönül olayımı hallettim,bu başarımı bu siteye emeği geçen üstadlara tabiki başta atakan beye borçluyum bi yerde okumuştum telkinlerle farkındalığınız arttıkça zararlı zararsız herkes ayıklancak hayatınızdan kendiliğinden gidecek,iyi niyetlilerse dönecektir bunlar çok etkili oldu eksik yazmış olabilirim özür,dün akşam karar aldım neden kaçmak çok emek verdim bu ilişkiye bu adam seni seviyor sadece herzamanki gibi pasif ve korkak dedim ama biz dengeleniyoruz karakter olarak bitecekse adam gibi bitir şu işi dedim,ufak bir not yazdım sevgili shamanın bir yazısından hatırladım kadarıyle"mucizelere inanırmısın ? bilerek veya bilmeyerek seni kırdım,özür dilerim,seni seviyorum,senide kendimide affediyorum,hoşçakal"bugün sabaha kadar bu ilşki tazelendi yenilendi güven çok şey halledildi,bunları yazıyorum bu tarz bir yazı okumadım,çok üzüntüler yaşadım herkesin hayatı romandır ama bunların altında ezilmedim hiç psikoloğa gitmedim ağır konularda bile 3 gün kendimle başbaşa kalıp zirladım yenilendim tekrar ayaklandım,buna hep mecburdum güçlü olmalıydım zayıflıklarım olsada ve bu yaşam tarzım oldu,bende dalgalanma çöküş oldu,dengem bozuldu sırt omur L 6,7 civarı şiddetli batarcasına ağrılar çektim ben kendimi tedavi edebilen biriyim kas konusunda lastik gibiyim,masaja bile gerek duymam veya belki arada kas gevşeticiye bu farklı bir ağrıydı şuanda var ama şiddetli değil artık, doyasıya huzurla uyumayı özledim çok ihtiyacım var sabırlıyım umrumda bile değil buralara yazı yazmazdım kolay kolay uyku yok zombi oldum o yüzden,yinede herşey için teşekkürler,hiçbir şikayetim yok,yazılar bir birine karıştıysa özür dilerim atakan bey beni siteden kovamayın nooluuurrr uzattıysam sizden ayrıca özür cidden yorgunum umrumdada değil,bende çoookk köklü değişimler olacak bunlarıda siz roman gibi yazcamherşey dündü etkileri devam etse acıda verse hoşçakalın |
merhabalar:) bende sanırım dalgalanma denilen şeyi yaşıyorum.1.5 aydır dinliyorum son bir haftadır sanki etkiler azaldı gibi ama şu var iyilik hissi var evt hala ama durgunluk var içimde sebepsiz.gelişen bu olaylara takılmamaya çalışıyorum.telkinleri dinlemeye devam ediyorum pes etmiyorum.sevgiler... |
Atakan bey size bir sorum olacak.ben telkinleri iki haftadır hergün dinlemeye çalışıyorum.bu iş için vakit ayırıyorum.vaydalarınıda kısmen görüyorum.dinlemem 1-2 sati aşınca midem bulanıyor ama geçici olduğunu biliyorum.Bende herşeyin kötü yanlarını görüp abartıp bunalıma girme duygusu çok baskındı ama şimdi öyle değil hatta iki gün önce sabah kalkar kalkmaz kahvaltımı yapmadan sonses müzik açıp evin içinde oynadım:)ama ilginçtir dün gece sabah 4 e kadar uyuyamadım birtürlü için sıkıldı:( çok dengesiz durumlar sergiliyorum şu sıralar bu durum geçici inanıyorum ama korkum var ya başaramazsam diye |
bu dalgalanma hissi benim inanılmaz enerjimi alıyor. baş ağrılarım cabası. bazen otistik çocuklar gibi bakakalıyorum ekrana yada herhangi bir yere. gel-gitler arasında sakinim. ama bri başladımı muhakkak ağlama krizine giriyorum. hıçkıra hıçkıra nefessiz kalarak. burası olmasa ne yapardım bilmiyorum?! nereye yazar kimden cevap beklerdim? bayram sabahı kırmızı ayakkabılarını giymek için sabırsızlanan küçük kız gibi birilerinin bir şeyler söylemesini bekliyorum. yeter artık geçmesini istiyorum... |
Alıntı:
Kimisi telkinleri ilk dinleyişinde ağlar.Kimisi bir ay sonra kimisi bir hafta sonra. Ağlarken içinizde boğazınıza kadar gelen düğümlenmiş hisden kurtulursunuz. Ağlamak kendimi affediyorum ben suçlu değilim demektir bir bakıma.. Bana haksızlık yapıldı suçlamaları kabul etmiyorum kendimi seviyorum demektir.Kendini affetmenin en güzel belirtisidir.. Tabii ki çevrede başkaları varken ağlamak rahatsız edici olabilir.Ancak yanlız başına bir köşeye çekilip ağlamak güzeldir. Birde olayın mizahi yönüne bakalım.Ağlamak büyükler söz konusu olduğunda arınmadır.Ancak bu videoda ki bebek soz konusu olduğunda nedir siz karar verin.s456 [ame="http://www.metacafe.com/watch/34006/crybaby/"]Crybaby - Video[/ame] |
Atakan bey video icin tesekkur gulmekten cenem agridi sevincli ne zeki bu cocuklar vallahi, ilgi cekmek icin ne numaralar yapiliyor, anne olunca yutmiycam sevincli |
Cevap: Dalgalanma Hissi bu dalgalanma hissime bilmiyorum. ama yaklaşık 3 aydan fazla dinliyorum telkinleri hemde sürekli gündüz ve gece suçluluk+ego+güven son olarakta 1 haftadır koruma ve başkalarının görüşleri ekledim. ama Cumartesiden bu güne kendimi çok kötü hissediyorum. Hiç bir şey yapmadım. Ne telkinleri dinledim nede meditasyon. ne olumlamalar hiç bir şey yapmadımmmmm. İçimde bir sıkıntı geldi çöktü yüreğimin üstüne. Kendime sorular soruyum diyorum içime döneyim konuşayım amannn sende ne olacak işte gene aynı sıkıntıyı yaşıyorsun diyorum. suçluluk telkini çıkar öyle devam et dedim kendime. onu yapacak enerji ve isteğim bile yok. |
Cevap: Dalgalanma Hissi Ya ne zaman bitecek bu lanet olasıca dalgalanma...Çok kötüyüm cidden yemin ediorum bunları yazarken bile ağlıorum...Bide nickime bakmayın erkeğim ben arkiler soruyo noluo olum sana die...16 yaşındaım üstelik aşık oldum...Bir türlü söyleyemiorum...Bide dalgalanmalar gelio..İntihar etmeyi bile düşünmeye başladım...Lütfen yardım edin.... |
Cevap: Dalgalanma Hissi Alıntı:
+ İlk bir hafta bir rahatlık ve mutluluk hissini yaşadım ama bitti.(Etkileri bittimi die hiç düşünmedim çünkü forumu okumuştum) +Dik yürümeyi yaşadım oda 1 hafta sürdü ve bitti. +Gözlerimin içi parlıodu o hala daha devam edior. +Son 1 haftadır yaman baş ağrıları gelio gelip geçen. +Son üç gündür dalgalanma yaşıorum sanırım arada sırada ağlıorum.Mesela az önce ağlıodum. Acaba hangi aşamadayım...Yani ne zaman bitecek bu seviye.Bu arada telkinleri 1 aydır dinliorum.... Saygılar |
Cevap: Dalgalanma Hissi duygu emin ol senin gibi o kadar çok insan var ki ben de onlardan biriyim.bu konuya yazılan yorumları iyice bi oku bak bakalım kim mutlu.bikaç kişi sadece.bunun sebebi de telkinlerden çok fazla şey bekliyoruz.bunları dinleyince herşey mükemmel olacak diyoruz mükemmelliyetcilik yapıyoruz ve birşeyler kötü gidince de dibe vurmuş gibi hissediyoruz.en önemli şey istikrar kesinlikle.atakan bey galiba 4 senedir dinliyor bu telkinleri ve dalgalanmaları bitmiş.ben şuan doktorum bırak demeseydi dinlicektim.çünkü kendimle fazla ilgilenmemem gerekiyormuş.şu dalgalanmalar geçsin dinlemeye başlıcam inşallah.intahar da ne yaw.intahar ettiğinde eline geçer ki nasılsa ölmeyecek miyiz bırak ecelimizle ölelim.ben 19 yaşındayım bundan önce bisürü sorunlarım vardı yavaş yavaş atlatıyorum.ama hala çok üzüntüler yaşıyorum.hayatı üzüntüleriyle kabul edelim derim ben.senden kötüleri de vardır unutma bunu. |
Cevap: Dalgalanma Hissi ara sıra aklıma kötü şeyler gelip moralim bozulduğunda , sanki beynimde başka biri o kötü düşünceyle dalga geçiyor resmen alay ediyor bir süre sonra kendi kendime gülmeye başlıyorum... |
Cevap: Dalgalanma Hissi Dalganan arkadaşlar slmwink77,hepimiz bazen dalgalanıpsigrt56 bazen durulup,bazen hiç ağlamamış gibi ağlayarak buralara geldik kardeşler...ama sonuç çok güzelsevinclisanki bir fırtınayı atlatıp sakin güzel bir adaya varmak gibiwink77,ben adayı keşfettim sanırımsmil56super |
Cevap: Dalgalanma Hissi Ben bir yılı aşkındır dinliyorum ,dalgalanmalar bayağı azaldı.Ağlama istegi bitti, bende artık Atakan gibi üzüntüyü %80 bıraktım .Sabır diyorum.Sabır ve istikrar .Olumsuz birikimlerimiz ne kadar çok ise arınmakta okadar zaman alıyıor.Yaşımız ailemizin yapısı DNA mız nelerle dolu tam bilemiyoruz.Yaslı bir aileden geliyorsak arınmamız uzun zaman alıyor.DNA mızın aktife olması okadar kolay değil.Sabırla dinlemek ,okumak ve meditasyon yapmak. süreyi kısaltabilir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:30 AM. |