![]() |
Cevap: Dalgalanma Hissi bu gece ile birlikte SUÇLULUK ve EGO telkinlerinini sadece 3 günden beri dinliyorum... beynim olduğunu hissetmeye başladım..y789 tuhaf bir ruh hali içerisindeyim.. kafamda böyle sevincli bi titreşim var sanki.. olaylara daha net bakıyorum. inatla 21 gün dinleyecem! diğer telkinleri de indirdim.. tüm telkinleri dinledikten sonra ben ne olurum bilemiyorum...y789 arkadaşlar size işin püf noktasını söyleyeyim: önce suçluluk ve egoyu günde en az 10 saat olmak üzere 21 gün dinleyin.. dinledikçe insanda bir kimlik kaybı yaşanıyo ve depresif bi ruh haline kısmen geçiliyor.. (burada bilinçaltına göre tanımlanamayan yabancı madde girişi oluyo..::) kimlik kaybı veya dalgalanma denen durumun ortaya çıkışı bu şekilde oluyo..) işte burada kesinlikle vazgeçmeyin... inatla devam edin.. işte TAMAM yada DEVAM kararını bu aşamada DEVAM olarak alın! (Atakan bey kişi dinlemek istemezse yapılacak pek fazla bişey yok diyor!!!) inanın bana bu söylediklerimi ancak yaşayarak anlayabilirsiniz... en azından 21 gün önyargılarınızı kenara bırakın.. ben yorumlara bakıyorum da bazı arkadaşlar bende işe yaramadı diyo... bence ısrarlı dinlerseniz %100 etkisini görürsünüz.. bu tür yorum yazan arkadaşlar ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZLİK durumunun ne olduğunu araştırsınlar... |
Cevap: Dalgalanma Hissi müzikleri dinledikten sonra bende de dalgalanma hissi oldu içime kapandım kendimi mutsuz hissettim ve de çok tahammülsüz oldum. ama size bi önerim var bunların hepsi aynanın karşısına geçip kendime sesli olarak güven mutluluk huzur telkinlerinde bulunmamla geçti.k8908 sürekli tekrar ettim kenime güveniyorum mutluyum başkalarının düşüncelerini umursamıyorum diye.. İlaç gibi geldi tekrar ettikçe gülümsediğimi farkettim hemn etkisini gösterdi bence siz de deneyin..t678 |
Cevap: Dalgalanma Hissi selamlar... ilk basta ego güclendiriciye daha cok yer vermistim... iki gundur sucluluk duygusuna agirlik veriyorum dalgalanmak bir kenara sankim kafamin icinde su var zonk zonk ediyo:) ha bugun 7 gun devam birakmak yok insaallah hep birlikte basaricazs45apk |
Cevap: Dalgalanma Hissi bende bir ayı geçti dinliyorum telkinleri inanılmaz mutsuzum şu ara...suçluluk telkinini çıkardım listemden şu anda mutluluk,ego,kendine güven telkinlerini dinlemeye başladım..ama çok büyük bir boşluk hissediyorum hayatımda öyle böyle değil hayatta hiç bişey beni mutlu edemiyo monoton bir hayat olmaya başladı....atakan beye sorum bu yaşadığımda dalgalanmaya giriyo mu çünkü genelde arkadaşlar mutsuzluk şeklinde genellemiş.yoksa bende ki daha kötü depresif bir halin belirtileri mi korkmaya başladım açıkçası :( ATAKAN bey cvp yazarsanız çok sevinirim bu halden kurtulmak istiyorum |
Cevap: Dalgalanma Hissi bu durum ben de de var sanırım daha kötü oldum yasama isteğim kalmadı kendimden nefret ediyorum her gün bu kabusun bitmesi için dua ediyorum.... |
Cevap: Dalgalanma Hissi atakan bey dalgalanma sürecine normal demişsiniz peki bu süreyi antidepresan ile beraber sürdürsem daha kalıcı olur mu en azından şu anki ruh halimden çabuk çıkabilirim diye düşünüyorum siz ne dersiniz? |
Cevap: Dalgalanma Hissi Evet sonunda olmayacak dediğim dalgalanma bende de oldu:)Aşırı sinir hali,başakalarının benim hakkımda olumsuz söylemlerine tahammül edemez oldum.İlla karşı cevap verecem yoksa acayip canım sıkılıyor bunalıyorum.Hele Hele beni umursamaz tavırlar takınan insanlar rahatsız etmeye başladı.Unutkanlık başladı.Listemde ilk haftalar sadece ego vardı daha sonra iki hafat ego+suçluluk sonra bi telkin yüklenmesi allah ne verdiyse bunlar oldu işte.bi yanım mutluluktan uçuyo bunlar basit şeyler atlatılır cinsden diyo biryanım ise baya zorlanıyor bu dalgalanma dedilen hali yaşamakta listeyi hafiflettim.ego+koruma kalkanı+kendine güven +başkalarının düşüncelerini önemsememe inanıyorum ki düzelecek.sevgiyle kalın:)) |
Cevap: Dalgalanma Hissi Alıntı:
|
Cevap: Dalgalanma Hissi Bende yine dalgalanma oldu. Her telkin eklediğimde oluyor ama çabuk atlatıyorum. Enerjimi kıramazlar. Telkin dinlemek istememe noktasına kadar gidebiliyor. Hatta 2-3gün dinlemediğimi bilirim. Acayip dalgalanıyorum yani. İlk dalgalanma kendine güvende olmuştu daha sonra sf telkininde oldu. Şimdi de topluluk karşısında konuşma...bunlar benim için hassas telkinler. Ama dalgalanma bittiğinde kendimi çok iyi hissediyorum. Sevgiyle kalın. |
Cevap: Dalgalanma Hissi ilk olarak ego-suçluluk duyg. yeterince dinledim.sonra sosy.arttır -toplum önünde konş. şimdi ise mutluluk + sosyal fobi dinliyorum fakat son ikisini önce istenilen süre devamlı dinledim son bir aydır 2 -3 günde bir dinliyorum..Bekliyoz bakalım ne zaman etkisini görcez |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:00 AM. |