Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dalgalanma Hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/)
-   -   Dalgalanma Hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/538-dalgalanma-hissi.html)

justagirl 12-03-2009 01:04 AM

bu dalgalanma hissi benim inanılmaz enerjimi alıyor. baş ağrılarım cabası. bazen otistik çocuklar gibi bakakalıyorum ekrana yada herhangi bir yere.

gel-gitler arasında sakinim. ama bri başladımı muhakkak ağlama krizine giriyorum. hıçkıra hıçkıra nefessiz kalarak. burası olmasa ne yapardım bilmiyorum?! nereye yazar kimden cevap beklerdim? bayram sabahı kırmızı ayakkabılarını giymek için sabırsızlanan küçük kız gibi birilerinin bir şeyler söylemesini bekliyorum.

yeter artık geçmesini istiyorum...

hayatimdegisti 12-03-2009 01:09 AM

Alıntı:

justagirl Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311887)
bu dalgalanma hissi benim inanılmaz enerjimi alıyor. baş ağrılarım cabası. bazen otistik çocuklar gibi bakakalıyorum ekrana yada herhangi bir yere.

gel-gitler arasında sakinim. ama bri başladımı muhakkak ağlama krizine giriyorum. hıçkıra hıçkıra nefessiz kalarak. burası olmasa ne yapardım bilmiyorum?! nereye yazar kimden cevap beklerdim? bayram sabahı kırmızı ayakkabılarını giymek için sabırsızlanan küçük kız gibi birilerinin bir şeyler söylemesini bekliyorum.

yeter artık geçmesini istiyorum...

Kişiden kişiye değişmekle birlikte aslında ağlamayı dalgalanmadan saymıyoruz.Ağlamak değişimin gelişimin habercisidir.
Kimisi telkinleri ilk dinleyişinde ağlar.Kimisi bir ay sonra kimisi bir hafta sonra.
Ağlarken içinizde boğazınıza kadar gelen düğümlenmiş hisden kurtulursunuz.
Ağlamak kendimi affediyorum ben suçlu değilim demektir bir bakıma..
Bana haksızlık yapıldı suçlamaları kabul etmiyorum kendimi seviyorum demektir.Kendini affetmenin en güzel belirtisidir..

Tabii ki çevrede başkaları varken ağlamak rahatsız edici olabilir.Ancak yanlız başına bir köşeye çekilip ağlamak güzeldir.

Birde olayın mizahi yönüne bakalım.Ağlamak büyükler söz konusu olduğunda arınmadır.Ancak bu videoda ki bebek soz konusu olduğunda nedir siz karar verin.s456
[ame="http://www.metacafe.com/watch/34006/crybaby/"]Crybaby - Video[/ame]

Su_Duru 12-03-2009 10:22 AM

Atakan bey video icin tesekkur gulmekten cenem agridi sevincli
ne zeki bu cocuklar vallahi, ilgi cekmek icin ne numaralar yapiliyor, anne olunca yutmiycam sevincli

semkur 30-03-2009 08:26 AM

Cevap: Dalgalanma Hissi

bu dalgalanma hissime bilmiyorum. ama yaklaşık 3 aydan fazla dinliyorum telkinleri hemde sürekli gündüz ve gece suçluluk+ego+güven son olarakta 1 haftadır koruma ve başkalarının görüşleri ekledim. ama Cumartesiden bu güne kendimi çok kötü hissediyorum. Hiç bir şey yapmadım. Ne telkinleri dinledim nede meditasyon. ne olumlamalar hiç bir şey yapmadımmmmm. İçimde bir sıkıntı geldi çöktü yüreğimin üstüne. Kendime sorular soruyum diyorum içime döneyim konuşayım amannn sende ne olacak işte gene aynı sıkıntıyı yaşıyorsun diyorum. suçluluk telkini çıkar öyle devam et dedim kendime. onu yapacak enerji ve isteğim bile yok.

duygu460 20-04-2009 08:21 PM

Ya ne zaman bitecek bu lanet olasıca dalgalanma...Çok kötüyüm cidden yemin ediorum bunları yazarken bile ağlıorum...Bide nickime bakmayın erkeğim ben arkiler soruyo noluo olum sana die...16 yaşındaım üstelik aşık oldum...Bir türlü söyleyemiorum...Bide dalgalanmalar gelio..İntihar etmeyi bile düşünmeye başladım...Lütfen yardım edin....

duygu460 22-04-2009 08:29 PM

Alıntı:

duygu460 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418075)
Ya ne zaman bitecek bu lanet olasıca dalgalanma...Çok kötüyüm cidden yemin ediorum bunları yazarken bile ağlıorum...Bide nickime bakmayın erkeğim ben arkiler soruyo noluo olum sana die...16 yaşındaım üstelik aşık oldum...Bir türlü söyleyemiorum...Bide dalgalanmalar gelio..İntihar etmeyi bile düşünmeye başladım...Lütfen yardım edin....

Ya arkadaşlar ben şu an dalgalanma hislerini mi yaşıorum yoksa aşk acısı mı cekiorum anlayamıorum.Bu güne kadar gördüğüm etkileri sıralamak istiyorum.
+ İlk bir hafta bir rahatlık ve mutluluk hissini yaşadım ama bitti.(Etkileri bittimi die hiç düşünmedim çünkü forumu okumuştum)
+Dik yürümeyi yaşadım oda 1 hafta sürdü ve bitti.
+Gözlerimin içi parlıodu o hala daha devam edior.
+Son 1 haftadır yaman baş ağrıları gelio gelip geçen.
+Son üç gündür dalgalanma yaşıorum sanırım arada sırada ağlıorum.Mesela az önce ağlıodum.

Acaba hangi aşamadayım...Yani ne zaman bitecek bu seviye.Bu arada telkinleri 1 aydır dinliorum....

Saygılar

cemboli 26-04-2009 03:00 PM

duygu emin ol senin gibi o kadar çok insan var ki ben de onlardan biriyim.bu konuya yazılan yorumları iyice bi oku bak bakalım kim mutlu.bikaç kişi sadece.bunun sebebi de telkinlerden çok fazla şey bekliyoruz.bunları dinleyince herşey mükemmel olacak diyoruz mükemmelliyetcilik yapıyoruz ve birşeyler kötü gidince de dibe vurmuş gibi hissediyoruz.en önemli şey istikrar kesinlikle.atakan bey galiba 4 senedir dinliyor bu telkinleri ve dalgalanmaları bitmiş.ben şuan doktorum bırak demeseydi dinlicektim.çünkü kendimle fazla ilgilenmemem gerekiyormuş.şu dalgalanmalar geçsin dinlemeye başlıcam inşallah.intahar da ne yaw.intahar ettiğinde eline geçer ki nasılsa ölmeyecek miyiz bırak ecelimizle ölelim.ben 19 yaşındayım bundan önce bisürü sorunlarım vardı yavaş yavaş atlatıyorum.ama hala çok üzüntüler yaşıyorum.hayatı üzüntüleriyle kabul edelim derim ben.senden kötüleri de vardır unutma bunu.

dejaa 27-05-2009 10:29 AM

ara sıra aklıma kötü şeyler gelip moralim bozulduğunda , sanki beynimde başka biri o kötü düşünceyle dalga geçiyor resmen alay ediyor bir süre sonra kendi kendime gülmeye başlıyorum...

gülpor 28-05-2009 12:51 AM

Dalganan arkadaşlar slmwink77,hepimiz bazen dalgalanıpsigrt56 bazen durulup,bazen hiç ağlamamış gibi ağlayarak buralara geldik kardeşler...ama sonuç çok güzelsevinclisanki bir fırtınayı atlatıp sakin güzel bir adaya varmak gibiwink77,ben adayı keşfettim sanırımsmil56super

saime1 28-05-2009 10:37 AM

Ben bir yılı aşkındır dinliyorum ,dalgalanmalar bayağı azaldı.Ağlama istegi bitti, bende artık Atakan gibi üzüntüyü %80 bıraktım .Sabır diyorum.Sabır ve istikrar .Olumsuz birikimlerimiz ne kadar çok ise arınmakta okadar zaman alıyıor.Yaşımız ailemizin yapısı DNA mız nelerle dolu tam bilemiyoruz.Yaslı bir aileden geliyorsak arınmamız uzun zaman alıyor.DNA mızın aktife olması okadar kolay değil.Sabırla dinlemek ,okumak ve meditasyon yapmak. süreyi kısaltabilir.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:18 PM.