Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dalgalanma Hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/)
-   -   Dalgalanma Hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/538-dalgalanma-hissi.html)

kutayhun 11-11-2011 01:30 AM

Cevap: Dalgalanma Hissi

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810651)
dur bakimmm!! "bunu zamanla sen de yaşayacaksın ve bana hakvereceksinnn" mi dedin bana? :D ben bunları çoktan yaşadım da aştım bile :) bu ağlama krizlerini iyiye yor. nasıl ki telkinleri ilk dinlediğimiz zamanlar vücudumuzda kötü reaksiyonlar oluyor? ama bunları iyiye yoruyoruz, aynen öyle yap. çünkü temizleniyorsun. bedeninle beraber zihnin ve duygularında açılıyor.

kesinlikle farkındalık konusunda büyük adımlarla ilerliyorsun. sadece devam et. yapman gereken tek şey bu. son derece mükemmel gidiyorsun :)

juger merak ettiğim şey.. bu tür olumsuz gibi gözüken etkiler bir kaç ay sonra yeniden ortaya çıkıyor mu... bunu merak ediyorum.. yani ne biliyim bir kaç ay sonra yeniden dalgalanma hissidir.. asabiyettir falan... kib juger.. bu arada herşeyin hayırlısı demek lazımm :)

kuzeygüney 11-11-2011 10:54 AM

Ben suçluluk ve ego güveni 2-3 hafta kadar düzenli dinlemedim.
Çekirdek inanç cdlerim gelince direkt dinlemeye başladım.
Dalgalanma hissi bende de var.
Acaba suçluluk ve ego güveni vakitlice dinleyip sonra mı çekirdek inanç cdlerine geçsem? Sebep bu olabilir mi?

İlk günler kendimi çok iyi hissediyordum ama bir süredir acaba boşuna mı uğraş veriyorum,
senelerin olumsuz kalıpları birkaç ayda mı değişecek bak ego direnç gösterdi ve kazanıyor diyorum..
Bir de telkin dinlemeye başladıktan bir süre sonra deyim yerindeyse "bir kaşı havada" geziyorum.
Mazeretim var asabiyim ben bu aralar diyemiyorum, normalde de her şeye olmasa da asabi bir yapım var ama lafı olayı tartar biçerim sonra...
amaaa şimdi ciddi ciddi her lafa sinirleniyorum.
Telkinlere birkaç gün ara verdim ama devam edeceğim elbet..
Geçici olduğunu düşünmek istiyorum.

sweeet 11-11-2011 01:53 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810674)
juger merak ettiğim şey.. bu tür olumsuz gibi gözüken etkiler bir kaç ay sonra yeniden ortaya çıkıyor mu... bunu merak ediyorum.. yani ne biliyim bir kaç ay sonra yeniden dalgalanma hissidir.. asabiyettir falan... kib juger.. bu arada herşeyin hayırlısı demek lazımm :)

Benim yaşadığım dalgalanma süreçlerimi düşüncelerimin kontrolünün benden gitmesi şeklinde yaşadım. Yani düşündüklerimin yanlış olduğunu o düşüncelerin bana fayda sağlamayacağını biliyordum. Aynı zaman da ö denemlerimin her zaman geçici olduğunu da biliyorum. İstediğiniz düşüncelere odaklanmanızı tavsiye ederim. Bir de bu his insanı en zayıf anında yakalar. Güçlü olmalıyız. İnançlarımız ve olumlu düşüncelerimizle karşımıza çıkan engellere karşı ayakta güçlü durmayı öğrenmeliyiz. He duramadık dalgalanma hissi aldı bizi kucağına yine. Olabilir çok doğal. Herkes yaşıyor bazıları yaşadığının farkına varmadan yaşıyor. En önemlisi yeniden ayağa kalkmak için çabalamak ve vazgememek. Benim için başarının sırrı budur.

Hayatımın kontrolünün elimde olmasını seçiyorum.
Düşüncelerimi kendim seçiyorum.

Bilge İnan 11-11-2011 01:59 PM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810688)
Ben suçluluk ve ego güveni 2-3 hafta kadar düzenli dinlemedim.
Çekirdek inanç cdlerim gelince direkt dinlemeye başladım.
Dalgalanma hissi bende de var.
Acaba suçluluk ve ego güveni vakitlice dinleyip sonra mı çekirdek inanç cdlerine geçsem? Sebep bu olabilir mi?

Bu, ısınmadan ağır aletlerle spor yapmaya benzer. Evet, suçluluk ve egoyu hiç değilse bir hafta dinleyip sonra diğer cdlerinize geçmenizi öneriyoruz.

kuzeygüney 11-11-2011 02:06 PM

Alıntı:

Bilge İnan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810693)
Bu, ısınmadan ağır aletlerle spor yapmaya benzer. Evet, suçluluk ve egoyu hiç değilse bir hafta dinleyip sonra diğer cdlerinize geçmenizi öneriyoruz.

1 hafta yeterli mi? Birlikte mi dinleyeyim?
Teşekkürler..

kutayhun 11-11-2011 02:38 PM

ben suçluluk ve ego güvenden sonra dalgalanma yaşamadım.. inanılmaz bir cesaret ve başarılı olacağım duygusu sardı beni... sadece küçük kafa ağrıları ve asabiyet oldu... geleceğe direk boyutsal olarak geçme hissi oldu... gelecekte olacak binlerce güzellik oluşmaya başlıyor ve geliyor hissiyle dolmaya başladım.. ve hala da öyle... inanılmaz başarılı olacağımı hissediyorum.. ego suçluluk kendine güvenden sonra sanki herşey benim için yaratılmış hissine kapıldım... hala da öyle...

sweeet 11-11-2011 03:36 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810696)
ben suçluluk ve ego güvenden sonra dalgalanma yaşamadım.. inanılmaz bir cesaret ve başarılı olacağım duygusu sardı beni... sadece küçük kafa ağrıları ve asabiyet oldu... geleceğe direk boyutsal olarak geçme hissi oldu... gelecekte olacak binlerce güzellik oluşmaya başlıyor ve geliyor hissiyle dolmaya başladım.. ve hala da öyle... inanılmaz başarılı olacağımı hissediyorum.. ego suçluluk kendine güvenden sonra sanki herşey benim için yaratılmış hissine kapıldım... hala da öyle...

Sen zaten hayatında bazı başarıları elde etmiş birisin hocam o yüzden diğer istediklerini elde edeceğine inancın sağlam kanıtlara sahip. Senin için başarılarının artarak çoğalmasını diliyorum.
actionsmile

azraist_24 11-11-2011 05:20 PM

Sanirim yavas yavs atlatiyorum:)

kutayhun 11-11-2011 09:41 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810702)
Sen zaten hayatında bazı başarıları elde etmiş birisin hocam o yüzden diğer istediklerini elde edeceğine inancın sağlam kanıtlara sahip. Senin için başarılarının artarak çoğalmasını diliyorum.
actionsmile

teşekkür ederim sweet hep birlikte hep güzele.. eksik olmayın hep var olun

kutayhun 11-11-2011 09:43 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810692)
Benim yaşadığım dalgalanma süreçlerimi düşüncelerimin kontrolünün benden gitmesi şeklinde yaşadım. Yani düşündüklerimin yanlış olduğunu o düşüncelerin bana fayda sağlamayacağını biliyordum. Aynı zaman da ö denemlerimin her zaman geçici olduğunu da biliyorum. İstediğiniz düşüncelere odaklanmanızı tavsiye ederim. Bir de bu his insanı en zayıf anında yakalar. Güçlü olmalıyız. İnançlarımız ve olumlu düşüncelerimizle karşımıza çıkan engellere karşı ayakta güçlü durmayı öğrenmeliyiz. He duramadık dalgalanma hissi aldı bizi kucağına yine. Olabilir çok doğal. Herkes yaşıyor bazıları yaşadığının farkına varmadan yaşıyor. En önemlisi yeniden ayağa kalkmak için çabalamak ve vazgememek. Benim için başarının sırrı budur.

Hayatımın kontrolünün elimde olmasını seçiyorum.
Düşüncelerimi kendim seçiyorum.

bir tanesin sweet.. güzelliğinle bizi de olumlu etkiliyorsun teşekkür ederiz..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:14 AM.