![]() |
aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! Merhaba arkadaşlar; eğer kabul ederseniz bu bölümde şöyle bir şey yapalım diyorum. Bildiğiniz gibi hayatımızda sürekli tekrar eden olaylar vardır.Ve bizler bunun nedenini bulamaz isek bu olaylar kısırdöngüye girer;ve daha ileriye atılım yapamayız. Hayatımızda sürekli tekrar eden çözemediğmiz olayları paylaşım,ve hep birlikte sorular sorarak,yorumlar yaparak nedenini bulalım diyorum. |
Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! hayatımdan şu an için aklıma gelen ilk örneği vereyim hemen. benim her olayı ciddiye alan bir yapım var;geleceği çok fazla düşünürüm. Hatta bazen olayları gözümde öyle büyütürüm ki kendimi hasta edecek kadar. karşıma,hep benim zıttım insanlar çıkıyor;yani gamsız,olayları ciddiye almayan,sorumsuz... sizce bunun nedeni ne olabilir? |
Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! Sevgili yagmur 7 Kuantum alanında her şey zıttıyla vardır.Bize aynalık yapmaları için ,bu insan neden karşıma çıktı diye sor? Çünkü hiç bir şey nedensiz olmaz.Sana bir şey öğretmek için girmiştir hayatına.Mevlan ve şems gibi, Sevgiyle kal ...... |
Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! misafirliklere giderken yada yakin yerlere, oraya buraya vs., esim ve ben yuruyerek gideriz... ben gayet rahat, sakin yururum, esim ise, kosturan varmis gibi hizli yurumek ister.. gidene kadar ben yavaslaaa, o hadi hizlan yaa der.. 5 yildir bi rayina oturtamadik yaaaa.... |
Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! Alıntı:
|
Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! sagol yagmur7. amaaa nerdeeeee :)) bunu okuyan arkadaslar simdi dusunun, hayal edin.. komsuya gidiceksiniz, 13 dk.lik yol... cevreyi inceleyerek yuruyorsunuz, insanlari gozluyorsunuz, bazisi mutlu, bazisi huzunlu, bazisi tel ile konusuyo, ama inaninki cogunluk, basi onunde, cogunluk agzinda sigara.... hanimlar tiknaz, gobekli, erkekler tiknaz gobekli. ama cok guzel bayanlar ve yakisikli beylerde yok degil yanii.. parkta oturmus insanlar var, hatta uzanmis olanlar.. lisesi ogrenciler, erkekler gomlekler pantolon disinde, kravat sarkik, kizlar gomlekler disarda, saclar daginik... arabalar korna calmadan yol almayi bilmiyor... hafif bati muzigi bitmis, hala ibrahim :P 13 dk yolda bakin neler gordum :))) hizli edenler bence yukaridaki yazdiklarimin icinde gizli :) ben yavas gitmeyi cevreyi incelemeyi,basimi onume eymemeyi seviyorum arkadas :)))) |
|
Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! valla sende haklisin :))) |
o insanları istemeidğini söylemeyi bırakıp neyi istediğini söylemye başla ..belki sana bu kadarda ciddiye alınmadanda yaşanır demek istiyorlardır..belkide kendini sevmen sorumluluk duygunu taktir etmen için zıttın gösteriliyordur..bence kendinle gurur duyman için kendini onaylanman için mesaj olabilir..y789 |
Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! ben hep çok yaklaşıyorum elimle değecek kadar son anda aksilik çıkıyor..en son ki örneği veriyim otelde tatil için yerimiz ayırılmıştı başakası gitti bizim yerimizze..iş başvusu için baktığım yerlerde ya bir yaşla kaçırıyorum ya bir iki puanla..hep ramak kalmışken elimden kayıp gidiyor.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:45 AM. |