Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/615846-aklima-cok-hos-bsr-fikir-geldi-serisi-2-yeni.html)

yagmur7 17-10-2010 10:36 AM

Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni !

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773796)
o insanları istemeidğini söylemeyi bırakıp neyi istediğini söylemye başla ..belki sana bu kadarda ciddiye alınmadanda yaşanır demek istiyorlardır..belkide kendini sevmen sorumluluk duygunu taktir etmen için zıttın gösteriliyordur..bence kendinle gurur duyman için kendini onaylanman için mesaj olabilir..y789

evet,dediğin gibi olabilir.Zaten bu tip insanlar hayatıma girdikçe olayları takmamayı öğreniyorum.Demek ki aşmam gereken ders bu ilk etapta:))

bilgendilo 17-10-2010 10:58 AM

benim de son zamanlardaki takıntım eşimin kendisinden 17 yaş büyük ama genç gösteren dul patronuyla çok fazla samimi olması aslında onu abla olarak seviyo biliyorum ama elimde değil kıskanıyorum işte bu yüzden efalarca kavga ettik boşanma noktasına bile geldik kaç kez, biliyorum ki aralrında bişi yok ama istemiyorum bu kadar samimi olmasını ve gine biliyorum ki ben istemedikçe o daha çok samimi olacak, oluyor da.. şimdi ise msn de profil resmi olarak o kadınla beraber sahilde kolkola çekilmiş resmini koymuş, bunu da ben şifresini bildiğim için girdim ve gördüm, şunu da biliyorum ki ben onu böyle kontrol ettikçe kendime tüm bu olumsuzlukları çekmeye devam ediyorum, ama elimde değil, telkin de dinliyorum, fakat vazgeçemiyorum, çözümün eşimi değiştirmek değil de odağımı değitirmek olduğunu biliyorum ama uygulayamıyorum sizce neyapmalıyım zamana mı bırakmalıyım bi fikri olan var mı

the desert 17-10-2010 10:58 AM

benım ıcın herşeyım tamamken ve hayatımd abırısı olsun ıstersne kımseyle tanışmak ıcın bıle cıkamıorum..buna ne demelısınız?:( hem aşkı arıorum delı gıbı hem de kaçıorum korkuorum deli gibi:) tuhaf bı celışkı..mutlu olmak ıcın yollar ararken hep aynı paradoksta buluyorum ekndımi..sabahalrı bıel ıcımde korku kalbımde carpıntı..yınemı yanlız uyanıorum dıe...tuhaf..peki buna ne dersınız arklar?

yagmur7 17-10-2010 11:47 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773797)
ben hep çok yaklaşıyorum elimle değecek kadar son anda aksilik çıkıyor..en son ki örneği veriyim otelde tatil için yerimiz ayırılmıştı başakası gitti bizim yerimizze..iş başvusu için baktığım yerlerde ya bir yaşla kaçırıyorum ya bir iki puanla..hep ramak kalmışken elimden kayıp gidiyor..

işler yolunda giderken ,hep son anda aksilik çıkacağına karşı yerleşmiş bir inancınız olabilir mi acaba?

yagmur7 17-10-2010 11:49 AM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773817)
benım ıcın herşeyım tamamken ve hayatımd abırısı olsun ıstersne kımseyle tanışmak ıcın bıle cıkamıorum..buna ne demelısınız?:( hem aşkı arıorum delı gıbı hem de kaçıorum korkuorum deli gibi:) tuhaf bı celışkı..mutlu olmak ıcın yollar ararken hep aynı paradoksta buluyorum ekndımi..sabahalrı bıel ıcımde korku kalbımde carpıntı..yınemı yanlız uyanıorum dıe...tuhaf..peki buna ne dersınız arklar?

kuantum teorilerinden bildiğim kadarıyla hangi enerji ağır basıyorsa o durumu yaşıyoruz genelde.Gördüğün kadarıyla da sizde korku enerjsi ağır basıyor.

yagmur7 17-10-2010 11:52 AM

Alıntı:

bilgendilo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773816)
benim de son zamanlardaki takıntım eşimin kendisinden 17 yaş büyük ama genç gösteren dul patronuyla çok fazla samimi olması aslında onu abla olarak seviyo biliyorum ama elimde değil kıskanıyorum işte bu yüzden efalarca kavga ettik boşanma noktasına bile geldik kaç kez, biliyorum ki aralrında bişi yok ama istemiyorum bu kadar samimi olmasını ve gine biliyorum ki ben istemedikçe o daha çok samimi olacak, oluyor da.. şimdi ise msn de profil resmi olarak o kadınla beraber sahilde kolkola çekilmiş resmini koymuş, bunu da ben şifresini bildiğim için girdim ve gördüm, şunu da biliyorum ki ben onu böyle kontrol ettikçe kendime tüm bu olumsuzlukları çekmeye devam ediyorum, ama elimde değil, telkin de dinliyorum, fakat vazgeçemiyorum, çözümün eşimi değiştirmek değil de odağımı değitirmek olduğunu biliyorum ama uygulayamıyorum sizce neyapmalıyım zamana mı bırakmalıyım bi fikri olan var mı

baskı yapmadan duurmdan rahatsız olduğunuzu söyleyin.tepkiisni ölçün bakalım ne olacak.

the desert 17-10-2010 12:10 PM

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773825)
kuantum teorilerinden bildiğim kadarıyla hangi enerji ağır basıyorsa o durumu yaşıyoruz genelde.Gördüğün kadarıyla da sizde korku enerjsi ağır basıyor.

peki nasıl azaltılır o korkular?

bilgendilo 17-10-2010 12:58 PM

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773827)
baskı yapmadan duurmdan rahatsız olduğunuzu söyleyin.tepkiisni ölçün bakalım ne olacak.

çok teşekkür ederim verdiğiniz tavsiye için, ama bunu daha önce çok denedim onun tepkisi 'nasıl böyle bişi düşünürsün, kendini onunla bir mi tutuyosun, o kadından mı kıskanıyosun beni ayıp değil mi ' şeklinde oluyo ve bu konu yüzünden aramız çok bozulduğu için artık konuşamıyorum emb23içten içe kendimi yiyorum giderek..

:angel: 17-10-2010 01:23 PM

arkadaşlar aklıma bşi gldi şşmdi bz olumlu düşnüyrz başrlı mutlu olalım die ama buna inanmyn insnlrda var onlar olmsz düşndklri halde başrlı mutlu oluylr nasıl bu iş anlamadım

yagmur7 17-10-2010 07:27 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773828)
peki nasıl azaltılır o korkular?

nasıl azaltılar korkular derken,korkunuzun sebebi nedir öncelikle?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 PM.