Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/615846-aklima-cok-hos-bsr-fikir-geldi-serisi-2-yeni.html)

yagmur7 16-10-2010 03:01 PM

aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni !

Merhaba arkadaşlar;

eğer kabul ederseniz bu bölümde şöyle bir şey yapalım diyorum.

Bildiğiniz gibi hayatımızda sürekli tekrar eden olaylar vardır.Ve bizler bunun nedenini bulamaz isek bu olaylar kısırdöngüye girer;ve daha ileriye atılım yapamayız.

Hayatımızda sürekli tekrar eden çözemediğmiz olayları paylaşım,ve hep birlikte sorular sorarak,yorumlar yaparak nedenini bulalım diyorum.

yagmur7 16-10-2010 03:05 PM

Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni !

hayatımdan şu an için aklıma gelen ilk örneği vereyim hemen.

benim her olayı ciddiye alan bir yapım var;geleceği çok fazla düşünürüm. Hatta bazen olayları gözümde öyle büyütürüm ki kendimi hasta edecek kadar.

karşıma,hep benim zıttım insanlar çıkıyor;yani gamsız,olayları ciddiye almayan,sorumsuz... sizce bunun nedeni ne olabilir?

altın saçlı kız 16-10-2010 05:23 PM

Sevgili yagmur 7 Kuantum alanında her şey zıttıyla vardır.Bize aynalık yapmaları için ,bu insan neden karşıma çıktı diye sor? Çünkü hiç bir şey nedensiz olmaz.Sana bir şey öğretmek için girmiştir hayatına.Mevlan ve şems gibi, Sevgiyle kal ......

matri 16-10-2010 06:32 PM

misafirliklere giderken yada yakin yerlere, oraya buraya vs., esim ve ben yuruyerek gideriz... ben gayet rahat, sakin yururum, esim ise, kosturan varmis gibi hizli yurumek ister.. gidene kadar ben yavaslaaa, o hadi hizlan yaa der..
5 yildir bi rayina oturtamadik yaaaa....

yagmur7 16-10-2010 10:24 PM

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773677)
misafirliklere giderken yada yakin yerlere, oraya buraya vs., esim ve ben yuruyerek gideriz... ben gayet rahat, sakin yururum, esim ise, kosturan varmis gibi hizli yurumek ister.. gidene kadar ben yavaslaaa, o hadi hizlan yaa der..
5 yildir bi rayina oturtamadik yaaaa....

sa nırım en güzel birbirinize uyum sağlayarak orta yolu bulmak ne yavaş ne hızlı :)

matri 16-10-2010 10:46 PM

sagol yagmur7. amaaa nerdeeeee :))

bunu okuyan arkadaslar simdi dusunun, hayal edin..
komsuya gidiceksiniz, 13 dk.lik yol...
cevreyi inceleyerek yuruyorsunuz, insanlari gozluyorsunuz, bazisi mutlu, bazisi huzunlu, bazisi tel ile konusuyo, ama inaninki cogunluk, basi onunde, cogunluk agzinda sigara.... hanimlar tiknaz, gobekli, erkekler tiknaz gobekli. ama cok guzel bayanlar ve yakisikli beylerde yok degil yanii.. parkta oturmus insanlar var, hatta uzanmis olanlar.. lisesi ogrenciler, erkekler gomlekler pantolon disinde, kravat sarkik, kizlar gomlekler disarda, saclar daginik... arabalar korna calmadan yol almayi bilmiyor... hafif bati muzigi bitmis, hala ibrahim :P
13 dk yolda bakin neler gordum :))) hizli edenler bence yukaridaki yazdiklarimin icinde gizli :) ben yavas gitmeyi cevreyi incelemeyi,basimi onume eymemeyi seviyorum arkadas :))))

kediseverim 17-10-2010 12:03 AM

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773764)
sagol yagmur7. amaaa nerdeeeee :))

bunu okuyan arkadaslar simdi dusunun, hayal edin..
komsuya gidiceksiniz, 13 dk.lik yol...
cevreyi inceleyerek yuruyorsunuz, insanlari gozluyorsunuz, bazisi mutlu, bazisi huzunlu, bazisi tel ile konusuyo, ama inaninki cogunluk, basi onunde, cogunluk agzinda sigara.... hanimlar tiknaz, gobekli, erkekler tiknaz gobekli. ama cok guzel bayanlar ve yakisikli beylerde yok degil yanii.. parkta oturmus insanlar var, hatta uzanmis olanlar.. lisesi ogrenciler, erkekler gomlekler pantolon disinde, kravat sarkik, kizlar gomlekler disarda, saclar daginik... arabalar korna calmadan yol almayi bilmiyor... hafif bati muzigi bitmis, hala ibrahim :P
13 dk yolda bakin neler gordum :))) hizli edenler bence yukaridaki yazdiklarimin icinde gizli :) ben yavas gitmeyi cevreyi incelemeyi,basimi onume eymemeyi seviyorum arkadas :))))

sevgili matri bence hanımların yapması gereken daha fazla işleri olduğu için(çoçuk varsa yattı-kalktı uyudu-uyandı derdi yemek derdi ütü çamaşır asma v.s sorumlulukları olduğu için hep bir telaş bir koşuşturma modundalarsevinclitabii sizin etrafa bakma sorumluğunuz daha ağır dimi beylery789bu açıdan baksan eşinde haklı görürsün8977hele ben daha vahimim bu konuda çok hızlı hareket eden bir yapım var geçenlerde eczacımız şöyle dedi--kızım sen koşmadan da yürüyebiliyor musun?gerçekten merak ediyorum--dedi...bende gülümsedim ve içimden---tabii bey amca evde hasta annem varken babam kardeşlerim kedim evde yemek için beni beklerken uçmadığıma dua etooo67dedim içimdennnnactionsmile

matri 17-10-2010 12:32 AM

valla sende haklisin :)))

bluegirlx 17-10-2010 12:37 AM

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773638)
hayatımdan şu an için aklıma gelen ilk örneği vereyim hemen.

benim her olayı ciddiye alan bir yapım var;geleceği çok fazla düşünürüm. Hatta bazen olayları gözümde öyle büyütürüm ki kendimi hasta edecek kadar.

karşıma,hep benim zıttım insanlar çıkıyor;yani gamsız,olayları ciddiye almayan,sorumsuz... sizce bunun nedeni ne olabilir?

o insanları istemeidğini söylemeyi bırakıp neyi istediğini söylemye başla ..belki sana bu kadarda ciddiye alınmadanda yaşanır demek istiyorlardır..belkide kendini sevmen sorumluluk duygunu taktir etmen için zıttın gösteriliyordur..bence kendinle gurur duyman için kendini onaylanman için mesaj olabilir..y789

bluegirlx 17-10-2010 12:40 AM

ben hep çok yaklaşıyorum elimle değecek kadar son anda aksilik çıkıyor..en son ki örneği veriyim otelde tatil için yerimiz ayırılmıştı başakası gitti bizim yerimizze..iş başvusu için baktığım yerlerde ya bir yaşla kaçırıyorum ya bir iki puanla..hep ramak kalmışken elimden kayıp gidiyor..

yagmur7 17-10-2010 10:36 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773796)
o insanları istemeidğini söylemeyi bırakıp neyi istediğini söylemye başla ..belki sana bu kadarda ciddiye alınmadanda yaşanır demek istiyorlardır..belkide kendini sevmen sorumluluk duygunu taktir etmen için zıttın gösteriliyordur..bence kendinle gurur duyman için kendini onaylanman için mesaj olabilir..y789

evet,dediğin gibi olabilir.Zaten bu tip insanlar hayatıma girdikçe olayları takmamayı öğreniyorum.Demek ki aşmam gereken ders bu ilk etapta:))

bilgendilo 17-10-2010 10:58 AM

benim de son zamanlardaki takıntım eşimin kendisinden 17 yaş büyük ama genç gösteren dul patronuyla çok fazla samimi olması aslında onu abla olarak seviyo biliyorum ama elimde değil kıskanıyorum işte bu yüzden efalarca kavga ettik boşanma noktasına bile geldik kaç kez, biliyorum ki aralrında bişi yok ama istemiyorum bu kadar samimi olmasını ve gine biliyorum ki ben istemedikçe o daha çok samimi olacak, oluyor da.. şimdi ise msn de profil resmi olarak o kadınla beraber sahilde kolkola çekilmiş resmini koymuş, bunu da ben şifresini bildiğim için girdim ve gördüm, şunu da biliyorum ki ben onu böyle kontrol ettikçe kendime tüm bu olumsuzlukları çekmeye devam ediyorum, ama elimde değil, telkin de dinliyorum, fakat vazgeçemiyorum, çözümün eşimi değiştirmek değil de odağımı değitirmek olduğunu biliyorum ama uygulayamıyorum sizce neyapmalıyım zamana mı bırakmalıyım bi fikri olan var mı

the desert 17-10-2010 10:58 AM

benım ıcın herşeyım tamamken ve hayatımd abırısı olsun ıstersne kımseyle tanışmak ıcın bıle cıkamıorum..buna ne demelısınız?:( hem aşkı arıorum delı gıbı hem de kaçıorum korkuorum deli gibi:) tuhaf bı celışkı..mutlu olmak ıcın yollar ararken hep aynı paradoksta buluyorum ekndımi..sabahalrı bıel ıcımde korku kalbımde carpıntı..yınemı yanlız uyanıorum dıe...tuhaf..peki buna ne dersınız arklar?

yagmur7 17-10-2010 11:47 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773797)
ben hep çok yaklaşıyorum elimle değecek kadar son anda aksilik çıkıyor..en son ki örneği veriyim otelde tatil için yerimiz ayırılmıştı başakası gitti bizim yerimizze..iş başvusu için baktığım yerlerde ya bir yaşla kaçırıyorum ya bir iki puanla..hep ramak kalmışken elimden kayıp gidiyor..

işler yolunda giderken ,hep son anda aksilik çıkacağına karşı yerleşmiş bir inancınız olabilir mi acaba?

yagmur7 17-10-2010 11:49 AM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773817)
benım ıcın herşeyım tamamken ve hayatımd abırısı olsun ıstersne kımseyle tanışmak ıcın bıle cıkamıorum..buna ne demelısınız?:( hem aşkı arıorum delı gıbı hem de kaçıorum korkuorum deli gibi:) tuhaf bı celışkı..mutlu olmak ıcın yollar ararken hep aynı paradoksta buluyorum ekndımi..sabahalrı bıel ıcımde korku kalbımde carpıntı..yınemı yanlız uyanıorum dıe...tuhaf..peki buna ne dersınız arklar?

kuantum teorilerinden bildiğim kadarıyla hangi enerji ağır basıyorsa o durumu yaşıyoruz genelde.Gördüğün kadarıyla da sizde korku enerjsi ağır basıyor.

yagmur7 17-10-2010 11:52 AM

Alıntı:

bilgendilo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773816)
benim de son zamanlardaki takıntım eşimin kendisinden 17 yaş büyük ama genç gösteren dul patronuyla çok fazla samimi olması aslında onu abla olarak seviyo biliyorum ama elimde değil kıskanıyorum işte bu yüzden efalarca kavga ettik boşanma noktasına bile geldik kaç kez, biliyorum ki aralrında bişi yok ama istemiyorum bu kadar samimi olmasını ve gine biliyorum ki ben istemedikçe o daha çok samimi olacak, oluyor da.. şimdi ise msn de profil resmi olarak o kadınla beraber sahilde kolkola çekilmiş resmini koymuş, bunu da ben şifresini bildiğim için girdim ve gördüm, şunu da biliyorum ki ben onu böyle kontrol ettikçe kendime tüm bu olumsuzlukları çekmeye devam ediyorum, ama elimde değil, telkin de dinliyorum, fakat vazgeçemiyorum, çözümün eşimi değiştirmek değil de odağımı değitirmek olduğunu biliyorum ama uygulayamıyorum sizce neyapmalıyım zamana mı bırakmalıyım bi fikri olan var mı

baskı yapmadan duurmdan rahatsız olduğunuzu söyleyin.tepkiisni ölçün bakalım ne olacak.

the desert 17-10-2010 12:10 PM

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773825)
kuantum teorilerinden bildiğim kadarıyla hangi enerji ağır basıyorsa o durumu yaşıyoruz genelde.Gördüğün kadarıyla da sizde korku enerjsi ağır basıyor.

peki nasıl azaltılır o korkular?

bilgendilo 17-10-2010 12:58 PM

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773827)
baskı yapmadan duurmdan rahatsız olduğunuzu söyleyin.tepkiisni ölçün bakalım ne olacak.

çok teşekkür ederim verdiğiniz tavsiye için, ama bunu daha önce çok denedim onun tepkisi 'nasıl böyle bişi düşünürsün, kendini onunla bir mi tutuyosun, o kadından mı kıskanıyosun beni ayıp değil mi ' şeklinde oluyo ve bu konu yüzünden aramız çok bozulduğu için artık konuşamıyorum emb23içten içe kendimi yiyorum giderek..

:angel: 17-10-2010 01:23 PM

arkadaşlar aklıma bşi gldi şşmdi bz olumlu düşnüyrz başrlı mutlu olalım die ama buna inanmyn insnlrda var onlar olmsz düşndklri halde başrlı mutlu oluylr nasıl bu iş anlamadım

yagmur7 17-10-2010 07:27 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773828)
peki nasıl azaltılır o korkular?

nasıl azaltılar korkular derken,korkunuzun sebebi nedir öncelikle?

frezya 17-10-2010 08:17 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773797)

Aynı dertten ben de muzdaribim,herşey çok iyi çok güzel derken son anda hep bişeyler çıkıyor o güzel dediğim şeylerden eser kalmıyor.Meğer hep korkuyomuşum ben iyi giden şeylerin bozulacağından,ya bişey olursa ya öyle olursa ya böyle olursa diye..Ben kendi içimde korkularımla uğraşırken,bi bakıyorum ohoo yerinde yeller esiyor...En azından artık istemediğim değil istediğim şeyleri düşünmeyi öğrenmeye devam ediyorum daha umutluyum8977Sen de dene...Tavsiye ederim...

the desert 17-10-2010 11:29 PM

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773871)
nasıl azaltılar korkular derken,korkunuzun sebebi nedir öncelikle?

mutsuz olmak...yıen bışılere başlayıp tekrar yıkılması...

yagmur7 18-10-2010 05:50 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773902)
mutsuz olmak...yıen bışılere başlayıp tekrar yıkılması...

Ama bunu terside olabilir.İnsan bir şeyleri denemeden bilemez ki.Sonuçta yaşadığımız her şey yeni bir deneyim ve hayat dersi...

Örneğin ben güzel bulunan ,beğenilen bir bayanım;Fakat hiç uzun süreli bir flörtüm olmadı,olamadı !

mesela beni beğenen birini ben de beğeniyorum.Bu sefer olacak diyorum.
Bırakın flüörtü ,flörte başlamak bile kısmet olmuyor.Bende bu olayı anlamadım gibi.Hayallerim,arzularım hayallerde kalıyor:(

ben de anlamıyorm nede böyle oluyor varsa fikri olan ,önerisi olan sevinirim.

kediseverim 18-10-2010 06:11 PM

samimi olmak doğal olmakla laubali olmak arasındaki çizgiyi çizemeyenlere takıntılıyım mesela çok sık görüşmediğiniz bir tanıdığınıza rastladığınızda ben---merhaba nasılsınız---derim gülümseyerek karşı taraf---iyilik senden naber---demesinden hoşlanmıyorum hele karşı cins ise hoş olmuyor benceactionsmilea birde şu aralar çok takıntı olduğum biri var büfenin çırağı kapıyı açıyorum paspasın tam üstünde yüzyüze oluyorsunuz mesafe bırakmıyor ben geri çekiliyorum kaç kez de uyardım>:( bişey olmaz apla diyor birde dl78yaa sinir

yagmur7 19-10-2010 06:06 PM

Merak ettiğim bir soru var.

Acaba neden genelde bir şeyi önemsemediğimizde daha iyi sonuçlar oluyor?

örnek vermek gerekirse;aceleyle önemsenmeden yapılan bir yemek daha güzel oluyor.

ya da sınava çok anlam yüklemeden çalışanlar daha başarılı oluyor.

kısacası bir şeyi ne kadar kafaya takmazsan o kadar başarılı oluyorsun;ama bu dediğim yanlış anlaşılmasın !

hiçbir çaba göstermeden ,oturduğun yerden başarıdan bahsetmiyorum ! kafaya takmadan,sorun etmeden vs...çaba göstermekten bahsediyorum ! bu nokta önemli !

Neptün 19-10-2010 06:16 PM

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774237)

Merak ettiğim bir soru var.

Acaba neden genelde bir şeyi önemsemediğimizde daha iyi sonuçlar oluyor?

örnek vermek gerekirse;aceleyle önemsenmeden yapılan bir yemek daha güzel oluyor.

ya da sınava çok anlam yüklemeden çalışanlar daha başarılı oluyor.

kısacası bir şeyi ne kadar kafaya takmazsan o kadar başarılı oluyorsun;ama bu dediğim yanlış anlaşılmasın !

hiçbir çaba göstermeden ,oturduğun yerden başarıdan bahsetmiyorum ! kafaya takmadan,sorun etmeden vs...çaba göstermekten bahsediyorum ! bu nokta önemli !

Sorun etmeden yaptığın için işte. Kendin söylemişsin zaten. Herhangi bir durumda kaygı taşımazsan bu seni daha rahat kılar ve başarı daha kolay elde edilir. Çünkü bilinçaltına 'ya yapamazsam', 'yapamıycam' gibi sinyaller gitmeyecek. Yapamama fikri en başından hiç olmayacak zihninde. Bu yüzden sade bir biçimde başarı gelecek. Çünkü doğanın esas kuralı yani normal olanı zaten başarmak. Başarısızlık bizim anormalliğimizin göstergesi.

altın saçlı kız 20-10-2010 12:04 AM

Sevgili Cliviaf,tam teslim olmadan yapıyorsan bir işi enerji blokaj oluşturuyor.Kendinden emin olduğun da acabalar olmuyor.Buda enerjinin doğru oluşumuna neden oluyor..Çok mu bilimsel oldu?.:))

aylıno 20-10-2010 01:02 AM

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774058)
Ama bunu terside olabilir.İnsan bir şeyleri denemeden bilemez ki.Sonuçta yaşadığımız her şey yeni bir deneyim ve hayat dersi...

Örneğin ben güzel bulunan ,beğenilen bir bayanım;Fakat hiç uzun süreli bir flörtüm olmadı,olamadı !

mesela beni beğenen birini ben de beğeniyorum.Bu sefer olacak diyorum.
Bırakın flüörtü ,flörte başlamak bile kısmet olmuyor.Bende bu olayı anlamadım gibi.Hayallerim,arzularım hayallerde kalıyor:(

ben de anlamıyorm nede böyle oluyor varsa fikri olan ,önerisi olan sevinirim.

çok basit! sen istemediğin için :))

tnuhlar 20-10-2010 10:43 AM

istemediği için mi?ama yagmur "benı beğenen birini bende beğeniyorum" demiş...burada istememek söz konusu değil...

KHaRoN 20-10-2010 10:57 AM

Yaklaşık 5 sene önce hayatımda ciddi yer tutan bir insanın beni başka biriyle aldatışını gözlerimle görmüştüm ve bundan 5 sene sonra hayatıma ilk defa biri girdi,gerçekten çok sevebileceğim biri ama nedense hiçbirşey olmayacagını bile bile ona güvenemiyorum..En ufak tartışmamızda ayrılsak ne olur acı çekicem ama ilerde daha büyük acı çekmeden ayrılsam mı diye düşünür oldum.Tabiki o bunların hiçbirini bilmiyor çok uyumlu olarak gözukuyoruz..Bazen ona haksızlık ettigimi düsünuyorum bazen onun bana..Ama bir türlü güven duygusunu asamıyorum..

tnuhlar 20-10-2010 11:00 AM

sevgılı kharon,guvensılık bır ılıskıde en kotu olgulardandır...bunu aşamazsanız hem karıs tarafa hem kendınıze ezıyet çektırırsınız..

KHaRoN 20-10-2010 11:06 AM

Alıntı:

tnuhlar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774359)
sevgılı kharon,guvensılık bır ılıskıde en kotu olgulardandır...bunu aşamazsanız hem karıs tarafa hem kendınıze ezıyet çektırırsınız..

Evet kesinlikle haklısınız ama bilinçaltınızın biyerlerinde ama bak üzlebilirsin her ihtimali değerlendir sesi sürekli şüpheciliye itiyor yanındayken mutlu olup sonra her hareketini sorgulamak gibi sanırım tek çözümü zaman olarak gözukuyor yada gözardı etmem gerekicek..

tnuhlar 20-10-2010 11:12 AM

sızın durumunuzu bende yasadıgım için soyluyorum,aynı hatayı yaptım ve guvensızlıkten belkıde çok mutlu olacagım bır kadını kaybettım...eğer bir olumsuzlukluk görmüyorsanız,güvenip ilişkinizi yaşayın...nacizane önerim...sevgiyle kalın

kime_ne 20-10-2010 04:05 PM

mali müşavirlik stajım başladıgımdan beri işlerim hep aksi gitmeye başladı ,olumlu düşünmeye çalışıyorum ama eksiklerimi göremiyorum sanırım düşünce gücümde :S

yagmur7 20-10-2010 06:04 PM

Alıntı:

kime_ne Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774435)
mali müşavirlik stajım başladıgımdan beri işlerim hep aksi gitmeye başladı ,olumlu düşünmeye çalışıyorum ama eksiklerimi göremiyorum sanırım düşünce gücümde :S

işlerinizin aksi gitmesi ile stajınız arasında sizce ne gibi bir bağlantı olabilir?

kime_ne 08-11-2010 02:10 PM

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774464)
işlerinizin aksi gitmesi ile stajınız arasında sizce ne gibi bir bağlantı olabilir?

işte bağlantı kuramadıgımdan dolayı sonuca ulasamıyorum :)

iyiniyet 22-12-2010 01:11 PM

biz ailecek 3 veya 4 senedir mali açıdan sürekli iflas ederiz. çocukluğumdan beri böyledir.bunun nedenini artık 40 yaşına gelince araştırmaya başladım .nedenlerini sizde bana yazarsanız sevinirim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:07 AM.