![]() |
Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! Alıntı:
|
mutsuz olmak...yıen bışılere başlayıp tekrar yıkılması... |
Örneğin ben güzel bulunan ,beğenilen bir bayanım;Fakat hiç uzun süreli bir flörtüm olmadı,olamadı ! mesela beni beğenen birini ben de beğeniyorum.Bu sefer olacak diyorum. Bırakın flüörtü ,flörte başlamak bile kısmet olmuyor.Bende bu olayı anlamadım gibi.Hayallerim,arzularım hayallerde kalıyor:( ben de anlamıyorm nede böyle oluyor varsa fikri olan ,önerisi olan sevinirim. |
Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! samimi olmak doğal olmakla laubali olmak arasındaki çizgiyi çizemeyenlere takıntılıyım mesela çok sık görüşmediğiniz bir tanıdığınıza rastladığınızda ben---merhaba nasılsınız---derim gülümseyerek karşı taraf---iyilik senden naber---demesinden hoşlanmıyorum hele karşı cins ise hoş olmuyor benceactionsmilea birde şu aralar çok takıntı olduğum biri var büfenin çırağı kapıyı açıyorum paspasın tam üstünde yüzyüze oluyorsunuz mesafe bırakmıyor ben geri çekiliyorum kaç kez de uyardım>:( bişey olmaz apla diyor birde dl78yaa sinir |
Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! Merak ettiğim bir soru var. |
|
Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! Sevgili Cliviaf,tam teslim olmadan yapıyorsan bir işi enerji blokaj oluşturuyor.Kendinden emin olduğun da acabalar olmuyor.Buda enerjinin doğru oluşumuna neden oluyor..Çok mu bilimsel oldu?.:)) |
|
Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! istemediği için mi?ama yagmur "benı beğenen birini bende beğeniyorum" demiş...burada istememek söz konusu değil... |
Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! Yaklaşık 5 sene önce hayatımda ciddi yer tutan bir insanın beni başka biriyle aldatışını gözlerimle görmüştüm ve bundan 5 sene sonra hayatıma ilk defa biri girdi,gerçekten çok sevebileceğim biri ama nedense hiçbirşey olmayacagını bile bile ona güvenemiyorum..En ufak tartışmamızda ayrılsak ne olur acı çekicem ama ilerde daha büyük acı çekmeden ayrılsam mı diye düşünür oldum.Tabiki o bunların hiçbirini bilmiyor çok uyumlu olarak gözukuyoruz..Bazen ona haksızlık ettigimi düsünuyorum bazen onun bana..Ama bir türlü güven duygusunu asamıyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 PM. |