Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/615846-aklima-cok-hos-bsr-fikir-geldi-serisi-2-yeni.html)

frezya 17-10-2010 08:17 PM

Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni !

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773797)
ben hep çok yaklaşıyorum elimle değecek kadar son anda aksilik çıkıyor..en son ki örneği veriyim otelde tatil için yerimiz ayırılmıştı başakası gitti bizim yerimizze..iş başvusu için baktığım yerlerde ya bir yaşla kaçırıyorum ya bir iki puanla..hep ramak kalmışken elimden kayıp gidiyor..

Aynı dertten ben de muzdaribim,herşey çok iyi çok güzel derken son anda hep bişeyler çıkıyor o güzel dediğim şeylerden eser kalmıyor.Meğer hep korkuyomuşum ben iyi giden şeylerin bozulacağından,ya bişey olursa ya öyle olursa ya böyle olursa diye..Ben kendi içimde korkularımla uğraşırken,bi bakıyorum ohoo yerinde yeller esiyor...En azından artık istemediğim değil istediğim şeyleri düşünmeyi öğrenmeye devam ediyorum daha umutluyum8977Sen de dene...Tavsiye ederim...

the desert 17-10-2010 11:29 PM

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773871)
nasıl azaltılar korkular derken,korkunuzun sebebi nedir öncelikle?

mutsuz olmak...yıen bışılere başlayıp tekrar yıkılması...

yagmur7 18-10-2010 05:50 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773902)
mutsuz olmak...yıen bışılere başlayıp tekrar yıkılması...

Ama bunu terside olabilir.İnsan bir şeyleri denemeden bilemez ki.Sonuçta yaşadığımız her şey yeni bir deneyim ve hayat dersi...

Örneğin ben güzel bulunan ,beğenilen bir bayanım;Fakat hiç uzun süreli bir flörtüm olmadı,olamadı !

mesela beni beğenen birini ben de beğeniyorum.Bu sefer olacak diyorum.
Bırakın flüörtü ,flörte başlamak bile kısmet olmuyor.Bende bu olayı anlamadım gibi.Hayallerim,arzularım hayallerde kalıyor:(

ben de anlamıyorm nede böyle oluyor varsa fikri olan ,önerisi olan sevinirim.

kediseverim 18-10-2010 06:11 PM

samimi olmak doğal olmakla laubali olmak arasındaki çizgiyi çizemeyenlere takıntılıyım mesela çok sık görüşmediğiniz bir tanıdığınıza rastladığınızda ben---merhaba nasılsınız---derim gülümseyerek karşı taraf---iyilik senden naber---demesinden hoşlanmıyorum hele karşı cins ise hoş olmuyor benceactionsmilea birde şu aralar çok takıntı olduğum biri var büfenin çırağı kapıyı açıyorum paspasın tam üstünde yüzyüze oluyorsunuz mesafe bırakmıyor ben geri çekiliyorum kaç kez de uyardım>:( bişey olmaz apla diyor birde dl78yaa sinir

yagmur7 19-10-2010 06:06 PM

Merak ettiğim bir soru var.

Acaba neden genelde bir şeyi önemsemediğimizde daha iyi sonuçlar oluyor?

örnek vermek gerekirse;aceleyle önemsenmeden yapılan bir yemek daha güzel oluyor.

ya da sınava çok anlam yüklemeden çalışanlar daha başarılı oluyor.

kısacası bir şeyi ne kadar kafaya takmazsan o kadar başarılı oluyorsun;ama bu dediğim yanlış anlaşılmasın !

hiçbir çaba göstermeden ,oturduğun yerden başarıdan bahsetmiyorum ! kafaya takmadan,sorun etmeden vs...çaba göstermekten bahsediyorum ! bu nokta önemli !

Neptün 19-10-2010 06:16 PM

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774237)

Merak ettiğim bir soru var.

Acaba neden genelde bir şeyi önemsemediğimizde daha iyi sonuçlar oluyor?

örnek vermek gerekirse;aceleyle önemsenmeden yapılan bir yemek daha güzel oluyor.

ya da sınava çok anlam yüklemeden çalışanlar daha başarılı oluyor.

kısacası bir şeyi ne kadar kafaya takmazsan o kadar başarılı oluyorsun;ama bu dediğim yanlış anlaşılmasın !

hiçbir çaba göstermeden ,oturduğun yerden başarıdan bahsetmiyorum ! kafaya takmadan,sorun etmeden vs...çaba göstermekten bahsediyorum ! bu nokta önemli !

Sorun etmeden yaptığın için işte. Kendin söylemişsin zaten. Herhangi bir durumda kaygı taşımazsan bu seni daha rahat kılar ve başarı daha kolay elde edilir. Çünkü bilinçaltına 'ya yapamazsam', 'yapamıycam' gibi sinyaller gitmeyecek. Yapamama fikri en başından hiç olmayacak zihninde. Bu yüzden sade bir biçimde başarı gelecek. Çünkü doğanın esas kuralı yani normal olanı zaten başarmak. Başarısızlık bizim anormalliğimizin göstergesi.

altın saçlı kız 20-10-2010 12:04 AM

Sevgili Cliviaf,tam teslim olmadan yapıyorsan bir işi enerji blokaj oluşturuyor.Kendinden emin olduğun da acabalar olmuyor.Buda enerjinin doğru oluşumuna neden oluyor..Çok mu bilimsel oldu?.:))

aylıno 20-10-2010 01:02 AM

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774058)
Ama bunu terside olabilir.İnsan bir şeyleri denemeden bilemez ki.Sonuçta yaşadığımız her şey yeni bir deneyim ve hayat dersi...

Örneğin ben güzel bulunan ,beğenilen bir bayanım;Fakat hiç uzun süreli bir flörtüm olmadı,olamadı !

mesela beni beğenen birini ben de beğeniyorum.Bu sefer olacak diyorum.
Bırakın flüörtü ,flörte başlamak bile kısmet olmuyor.Bende bu olayı anlamadım gibi.Hayallerim,arzularım hayallerde kalıyor:(

ben de anlamıyorm nede böyle oluyor varsa fikri olan ,önerisi olan sevinirim.

çok basit! sen istemediğin için :))

tnuhlar 20-10-2010 10:43 AM

istemediği için mi?ama yagmur "benı beğenen birini bende beğeniyorum" demiş...burada istememek söz konusu değil...

KHaRoN 20-10-2010 10:57 AM

Yaklaşık 5 sene önce hayatımda ciddi yer tutan bir insanın beni başka biriyle aldatışını gözlerimle görmüştüm ve bundan 5 sene sonra hayatıma ilk defa biri girdi,gerçekten çok sevebileceğim biri ama nedense hiçbirşey olmayacagını bile bile ona güvenemiyorum..En ufak tartışmamızda ayrılsak ne olur acı çekicem ama ilerde daha büyük acı çekmeden ayrılsam mı diye düşünür oldum.Tabiki o bunların hiçbirini bilmiyor çok uyumlu olarak gözukuyoruz..Bazen ona haksızlık ettigimi düsünuyorum bazen onun bana..Ama bir türlü güven duygusunu asamıyorum..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 PM.