![]() |
Çekim yasası thumbsanim evet bende arkadaşlara katılıyorum çekim yasası hayatımı değiştiren çok güzel bir kitap ve cd dir. her şeyimi ona borçluyum çekim yasası gerçekten işliyor. tabiki şükretmesini bilirsek. ben 2 sene aradım kitapları okudum ve sonunda 2 sene aradan sonra bir arkadaşım bende böyle birşey var dedi ilgini çekermi diye sordu ve evet dedim bir de baktım ki benim aradığım the scret cd si ve görüntülü olanıydı.işte sonunda bulmuştum.tabiki bu mutluluğu sadece kendim yaşadım.etrafımdaki arkadaşlarıma inabdıramadım. ama ben inanıyorum ve hala hayatımda yaşıyorum. ve de mutluyum.derty |
Ynt: Çekim yasası-somut örnekler benim için çekim yasasıyla ugraşmanın en zor kısmı olan biten herşeyin sorumlulugunu almaktı.temizlenmesi gereken kill bil tadında bir bilinçaltı ve yıkılması gereken bir sürü inanç vardı agl34 bilinç düzeyinde yaratım zordu,ne istedigimi biliyordum ama ne zaman olacak nasıl olacak kaygısıyla hep kendimi sabote ettim.sonunda keşfettim sırrı sırrı korkusuz olmaktan geçiyor. |
Ynt: Çekim yasası-somut örnekler şu çekim yasasını bir türlü uygulayamadım nasıl olduğunuda bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olun bende bir deneyeyim nasıl birşey pratik olsun lütfen okumaya zamanım yok inanın ama denemekte istiyorum belki ders çalışırken faydası olur daha çabuk anlarım y789 siz böyle bahsettikçe merakladım doğrusu |
Cevap: Ynt: Çekim yasası-somut örnekler Alıntı:
Öncelikle Merhaba, Bu yazıyı okuyan herkese mutlu ve refah dolu bir hayat diliyorum. Unutmayın ki Çekim yasası sadece size bahşedilmiş bir hediye değildir nefes alıp veren her canlı bu yasayı ister istemez yerine getirmektedir. Tek taraflı düşünce yapısı ile bu yasayı kullanmanıza rağmen başınıza gelen bu ufak tatlı olayları yorumlamanız biraz zor olabilir. Hülya hanımın başına gelen bu olayla ilgili yapacağım yorum bu; Kocanız iş günü esnasında yaşadığı ufak tefek stresleri üzerinde biriktirip üstüne eve gelince bir de eşini bilgisayar başında hiç inanmadığı bir konuya kafa yorarken bulma korkusuyla aslında kendi çekim yasasını size karşı kullanmış ve onun negatifliğinden kaynaklanan bu enerji size rahatsızlık vermiş olabilir sonuçta bu yasa herkes için geçerli. Aklınızdan istediğiniz ya da istemediğiniz birşey geçsin yasa onun sizin için iyi veya kötü olacağını düşünmeksizin bunu yerine getirecektir anlatılan bu olayda aslında çekim yasasını uygulayan kişi hülya hanım değil , Hülya hanımın eşidir. Yoğun bir gün içerisinde eve geldiğinde karısından güzel bir karşılama beklemek yerine onu yine kendi inancına göre boş şeylere kafa yorarken bulacağını aklına getirmiş ve bunu istemeden yasaya uyarlamıştır. hülya hanım ise negatif olan bu duyguları kendine bir sünger gibi çekmesine rağmen içgüdülerini dinlememeyi seçtiği için kıl payı kurtulabilmiştir. Çekim yasası sizin iyiliğinizi ya da kötülüğünüzü düşünmez aklınızdaki düşünceleri duygularınız yoluyla enerjiye çevirir ve evrende dolaşarak yine size dönmesine sağlar. Mutluluk göz kapaklarınızı kapattığınızda başlar. Meditasyon önemli. Sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:27 PM. |