Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Çekim yasası-somut örnekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/1513-cekim-yasasi-somut-ornekler.html)

pakguc 30-10-2007 11:44 AM

Ynt: Çekim yasası-somut örnekler

gerçekten çok istediğim şeylerin eninde sonunda benim olduğunu biliyorum evrende zaman kavramı yok ki..
ben zaten gönülden istedğim herşeye sahibim..
o ev zaten benim... şimdi geçici olarak üzerinde kim oturursa otursun farketmez ki... sadanim
endişelenmeye gerek yok, sabırsızlanmaya...
"niye olmadı", "bu haftada kazanamadım şu sayısalı"
zaman kavramını unutalım, o zaman bu hafta, haftaya diye beklememize de gerek yok...

üç_gömlek 03-12-2007 04:19 PM

Ynt: çekim yasası-somut örnekler

Alıntı:

üç_gömlek Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar çekim yasası çalışmamla ilgili son dakika haberimi paylaşmak istiyorum.
arkadaşlar;dün akşam telekinezi ile çekim yasasının işleyişi arasında ciddi bir bağ olduğu hissi geldi bana.
ve de hislerime sezgilerime çok güvenirim.Allaha şükür bu aralar radarlarım cidden çok açıldı. y789

işte dün akşam tekrardan telekineziye başladım.ve çekim yasası ile arasında ne gibi bir bağ var? çekimi hızlandırıyor mu? diye düşünmeye ve kendim üzerinde testlere başladım.bugün bu konuda çekimle ilgili bir ipucu farkettim.ve yazmaya karar verdim.gelişmeleri hemen sizlerle paylaşacağım inşallah.ve hayırlısıyla arada bir bağ olup olmadığını keşfedecem inşallah.eğer çekimi hızlandırıyorsa telekinezi, hepimizin işi çok çok kolaylaşacak çekim konusunda.en azından benim için öyle.

hayatım değişti bağımlısından
Sevgiler. kiss3

anladığım kadarıyla telekinezi de çekim yasasıdır.aslında herşey çekim yasası.

en basit olan iğne ucunda kağıt döndürme çalışmasında kağıdın döndüğünü isteyince dönüyor.o zaman düşüncelerimiz kağıt kadar somuttur.ya da kağıt (her madde) düşünce kadar soyut.her ikisi de aynı kapıya çıkıyo işte.ne istersek odur.
yeter ki biz yüksek frekanslı düşünelim.gerisi kuantum alanına kalmış.kucak dolu sevgiler.

pozitif 01-02-2008 01:10 AM

bütün sohbetler bir yerde kesiliyo bisiklet

shamanic 01-02-2008 01:58 AM

genelde deneyimlerimizi .. öğrendiklerimizi paylaşıyoruz..

diğer arkadaşlarda aynı yollardan geçerken yararlansın ve
deneyimlerini bizlere aktarabilsin diye...

dolayısıyla yaşadıkça.. öğrendikçe.. paylaşımlarımız bu sayfalara doğru akıyor..

sohpetlerimizin bazen kesilip bazen hızla devam etmesi bındandır bence..

sizleride sohpetlerimizde görebilmek dileğiyle..

sevgiler..

pozitif 12-02-2008 02:16 AM

fred alan wolfun kitabını aldım en son kuantuma ilgim var.. bu adam 1 numara art56art56

inci kurt 23-02-2008 12:24 PM

dusunhmm peki başkalarının çekimlerine kapılıyosak ..yani diyoya kitapta aslında başınıza gelenlerin hepsini siz kendiniz yaptınız çektiniz..vallahi bazen o kadar garip şeylerle karşılaşabiliyoruzki dudak uçuklatabiliyo aklınızın ucundan dahi geçmemiş oluyo...
sanırım buda başkalarının çekim yasasına kapılarakmın olmuş oluyo.:))mesela bi insan sizin hakkınızda böyle olmasını ndevamlı istemiş ve siz böyle yaşamış olabiliniyomu...mesela yukarda bi örnek var devamlı platoniğimi düşünüyordum sonra bi baktım birisi bizi tanıştırdı filan peki karşı tarafın suçu ne...o öyle bişey istemiyosa nolcak pekii. ne bileyim okudum ama bana çok mantıklı gelmedi...
ya bide hayatta çaba sarfetmeden sadece oturup düşünmekle ben hayatta hiçbişey elde edemedim..kazanımlarım başarılarım içim o kadarda emek ve çaba harcadım..bana göre bu sadece hayal kurma...çaba olmadan ter akıtmadan bişey olmuyo.... terli345

YAZGÜLÜ_81 23-02-2008 07:49 PM

Alıntı:

inci kurt Nickli Üyeden Alıntı
dusunhmm peki başkalarının çekimlerine kapılıyosak ..yani diyoya kitapta aslında başınıza gelenlerin hepsini siz kendiniz yaptınız çektiniz..vallahi bazen o kadar garip şeylerle karşılaşabiliyoruzki dudak uçuklatabiliyo aklınızın ucundan dahi geçmemiş oluyo...
sanırım buda başkalarının çekim yasasına kapılarakmın olmuş oluyo.:))mesela bi insan sizin hakkınızda böyle olmasını ndevamlı istemiş ve siz böyle yaşamış olabiliniyomu...mesela yukarda bi örnek var devamlı platoniğimi düşünüyordum sonra bi baktım birisi bizi tanıştırdı filan peki karşı tarafın suçu ne...o öyle bişey istemiyosa nolcak pekii. ne bileyim okudum ama bana çok mantıklı gelmedi...
ya bide hayatta çaba sarfetmeden sadece oturup düşünmekle ben hayatta hiçbişey elde edemedim..kazanımlarım başarılarım içim o kadarda emek ve çaba harcadım..bana göre bu sadece hayal kurma...çaba olmadan ter akıtmadan bişey olmuyo.... terli345

Elbette sadece oturup düşünmekle değil, fakat herşey düşüncede başlar, belirli olaylara yoğunlaşıp düşündüğümüzde aklımıza gelen parlak fikirler, hisler , hareketler, eylemler ve bilinçaltımızın bizi yönlendirmesi ve dileğimize doğru çekilmemiz gerçekleşir hismiley

YAZGÜLÜ_81 23-02-2008 07:51 PM

Alıntı:

sertstyle Nickli Üyeden Alıntı
fred alan wolfun kitabını aldım en son kuantuma ilgim var.. bu adam 1 numara art56art56

Ben de kuantum düşünceyle ilgileniyorum bir süredir ve bu bilgiler bu güne kadar öğrendiklerimin hepsinin doğruluğunu kanıtlıyor ve destekliyor hismiley

ikizruh 14-03-2008 01:27 PM

inci kurtun yazısına istinaden verim bu cevabı sen istiyorsun ama karşı taraf ya istemiyorsa diyordun ya.Çekim yasası her zaman olumluya çalışır.O şahıs istemiyorum dersede senle tanışıcaktı istiyorum desede çünkü birşeye ne kadar odaklanırsan onu çekersin.Örneklerden bahsedeyim savaş hayır demek yerine barış için çalışın diyor.Çekim yasasında olumsuzluk eki kullanılmaz.Savaş-ma gel-me mesela bilinç bunu savaş,gel diye tanımlıyormuş.O kadar okuduğum kitaptan anladığım budur.
bu arada bende gerçekleşmiş bir kaç olayı yazım.Sayısal lotodan hep kazandığımı imgeliyodum ama o aralarda çok mutlu ve olumluydum.3 kere üst üste her hafta oynadım 3 de de 3 tutturdum.hele son oynadığım da bunun tesadüf olmadığını anladım.çünkü rakamlar oldukça gelişigüzeldi 3,4,5 diye devam ediyordu ve ben bunu tutturmuştum.Sonrasında hasta oldum sevgilimden ayrıldım falan denemedim bir daha.Bir tanede geçen yaz için var bir sevgilim olsun istiyordum uzun süredir yalnızdım kişiliği hakkında pek bir şey düşünmedim sadece arabasıyla beni işten alırken imgeledim onu.1 ay sonra çıktı karşıma 1 hafta sonra beni işten arabayla almaya başladı tam da imgelediğim gibi oldukça şaşırtıcıydı.

yaprakk 25-06-2008 10:51 AM

sınava girmiştim,fakat sınav sonucunun belli olduğu internet adresine bir türlü ulaşamıyordum.Nette her türlü yolu denedim.Adresi bulamayınca da demek ki açıklanmamış diye düşündüm.Aradan 3 gün geçti.

Msn de bir arkadaşla konuşurken,Gittiğim kursa ait olan bir adres verdi.(eylül dönemi ön kayıtları) istersen sen de form doldur ben doldurdum dedi.

Tamam dedim aldım adresi.Bir baktım ki verdiği adreste sınav sonuçları bölümü var...

Şaşırdım,çekim yasası bir kez daha işlemişti...Bu arada 80 almışım 44

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:30 PM.