Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Çekim Yasası Hikâyelerimiz... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/14652-cekim-yasasi-hikayelerimiz.html)

spestnaz 20-01-2010 02:31 PM

Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz...

vayy bee, valla ben niye yapamıyorum, diyeceğim ama bende yapacaaaamm khkh56khkh56 acaba samimi mi değilim hy789 hımm, yo kyaa, ben birşey dileyemiyoprum, iyimi khkh56 gelmiyor içimden. Napacağımı bilmiyorum. Herşey boşmuş gibi geliyor bana. .

Elektra 20-01-2010 02:33 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580367)
Biz küçük şeylerle mutlu oldukça büyükleri de gelecek, ben inanıyorumsevincli Ben de bununla ilgili çok şey yaşıyorum, okulda ağzıma mantı tadı geliyor, eve bir geliyorum annem mantı yapmışy789 En son bir dergide yararlı yiyecek&içeceklerin arasında "domates suyu" görmüştüm şişe içindeki hali gözümün önüne geldi içiyormuşum gibi hissettim, bilerek veya isteyerek yapmamıştım canım çekmişti sadece ama çok iyi imgelemişimgirlhaha Bizim eve de uzun zamandır alınmıyordu, ertesi gün eve bir geldim annem domates suyu almış. Halbuki annem ne o dergiyi okumuştu ne de aramızda bir konuşma geçmişti, markette gözüne takılmış, almış. Annelerle kesinlikle telepatik bir iletişimimiz de var.

Bende de aynı şey oldu Zeynep'çim. Dağcılık klübüyle dağda sporumuzu icra ettiğimiz bir gün, o kadar çok yorulmuşuz ki oturup dinleniyoruz, ben bir acıkmışım sorma aklıma 3 ayrı yemek türü geldi ben onları düşünürken benim önümde sadece börek ve meyve suyu vardı :D Akşam eve gittiğimde bir de ne göreyim annem sofrayı hazırlamış ve masa da bugün düşündüğüm 3 yemek. Tarif edilmez yaşanır bir duygu, hele ki yorgun ve acıkmış oluncay789

YESHAPPY 23-01-2010 10:22 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580367)
Biz küçük şeylerle mutlu oldukça büyükleri de gelecek, ben inanıyorumsevincli Ben de bununla ilgili çok şey yaşıyorum, okulda ağzıma mantı tadı geliyor, eve bir geliyorum annem mantı yapmışy789 En son bir dergide yararlı yiyecek&içeceklerin arasında "domates suyu" görmüştüm şişe içindeki hali gözümün önüne geldi içiyormuşum gibi hissettim, bilerek veya isteyerek yapmamıştım canım çekmişti sadece ama çok iyi imgelemişimgirlhaha Bizim eve de uzun zamandır alınmıyordu, ertesi gün eve bir geldim annem domates suyu almış. Halbuki annem ne o dergiyi okumuştu ne de aramızda bir konuşma geçmişti, markette gözüne takılmış, almış. Annelerle kesinlikle telepatik bir iletişimimiz de var.

maviş.cadı süpermiş seninkide mm mmm :)

çok güzel şeyler bunlar. İnşallah zamanla dediğin gibi çoğalır güzel çekimlerimiz :)

teoman_ 14-02-2010 06:40 PM

geçtiğimiz aralık ayında yapılan memur atamaları sonrasında
osym'nin aday bilgi formunda karşıma çıkan "herhangi bir kuruma yerleştirilemediniz" ifadesinden sonra moralim epey bozulmuştu.
memurlar net gibi tr'nin en büyük forumlarında da 2008 sınavına göre başka alım olup olmayacağı tartışılıyor, üyelerden birçoğu bundan sonra memur alımı olmayacağına inanıyordu.

ben de o gün, mayısta bir alım daha olacakmış diye ortaya bir laf attım. aynı düşünceyi işyerindeki benim gibi dertli arkadaşlarla da paylaştım. ve sonuç, osym'nin 2010 yerleştirme takvimine göre 2010 mayısında bir alım daha yapılacak...

vitamin61 14-02-2010 06:56 PM

yalandan mı dediniz öyle.

teoman_ 14-02-2010 07:25 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584662)
yalandan mı dediniz öyle.

atamaların netleşmesinin hemen ardından (8 aralık) memurler net forumlarında 2010 öncesi bir alım daha olur mu olmaz mı tartışması yapılıyordu. eğer olursa da hangi ay olacağı tartışılıyordu.
yani herşeyin bulanık olduğu bir atmosferde mayısta alım olacağı fikri bana ait :)
ve tamamen kafadan sallamıştım...

vitamin61 14-02-2010 07:27 PM

beyaz yalan olmuş:)

cent 15-02-2010 06:10 PM

bir ablamızın çocuğu birden rahatsızlandı öyle kötü zamanlar geçirdiki bırakın destek olmak için güzel sözleri bağırmak zorunda bile kaldığımı biliyorum telefonda evet bağırdım sen güçlüsün bırakamazsın kendini topla naptını sanıyorsun dedim gün ümitler kesilmişti çocuktan doktorların dedikleri yıkmıştı anne ve babayı
gidemiyordum hastaneye gelme demişti ablacım seninde çocukların var demişti domuz gıribinden şüpelenilmekteydi
ama ablama deiklerim kendini topla herşey düzelecek yiğenim kendine gelir güçlüdür daunı eksik etme kendini bırakma bu sözlerimden 6 gününde domuz gıribi olmadını ve ölümden kıl payı döndünü bilmek allahıma şükrettirdi evet çocuğu kaybetmişler gözüyle görüyolardı kolay değil yapılacaklar yapıldı herşeyi bekleyin en kötüsünü bile sözü yıkılmalarına yetmişti

sonuçta
ç
ocuk kurtuldu şükür ama 3 aydır sinir sistemlerinden kaynaklanan kitlenmeyle felç oldu
konuşmakta zorlanan kuuzmuz için her gün dualar ettik yürketen gözlerimde konuştunu teyze dedini canlandırdım
ii olacak ii olmak zorunda yaradın herşeye gücü yeter kendime ve ailesine söylediklerim bunlardı tabi sözlerin bir kısmı
eski canlı sesini duymak isteğiyle kullaklarımda sesini işitimi hayal ettim evet kanının değişmesiyle konuşması düzeldi15 günün sonunda elelri hareket kabiliyetine kavuştu bu bir mucizeydi
allahım senin güzelliklerin saymakla bitmez ne diyim
şükür sadece şükür
şimdi yiğenin dediğim oğlumun arkadaşını düşündüğümde yürümesi için duala ve düşüncelerimle her fırsatta en ii en güzeline yönelmekteyim
yürüyor geliyor ah bire ah hadi diyorum yürüde bir kahve yap bize içeyim senin yaptığın kahveden hayallerinde bu var yürüyecek güzek yiğenim kahvesini içeceğim inşallah
birgün yürürse bu sitede paylaşmayı istiyorum
hatta msn yazışmalarımda yaptığım gibi şöyle yazim şimdiden istedimde afiyetteliklerle oldu şükür alllahıma
SEVGİYLE KALINIZ

cent 15-02-2010 06:16 PM

SEVGİLİ SİTE DOSTLARI bu yazdıklarım çeki mi dersiniz ne derseniz diyin bir mucize var bu mucizeyi yaradan güce ALLAHIMA sonsuz şükürler olsun

beni çok etkilediği için paylaştım

SEVGİYLE KALINIZ

phantomm 15-02-2010 06:29 PM

Bugün canım krep istedi ama kalkıp yapmaya üşendim.Sonra unutmuşum bunu.Akşama doğru kapı çaldı.Yan komşumuz krep yapmış bize de getirmiş:) Hemen bitanesini yedim ben de:) Teşekkür ederimm:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 PM.