![]() |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Bi cafe de işe ilk girdigimde hareketlerinden hiç hoşlanmadıgım iki kişi çalışıyordu eski olduguKLARI için kendilerini bi halt sanan burnu havalarda tiplerdi patrona çok iyi yalakalık yapıp arkasından küfr ediyorlardı acayip insanlardı agızlarından küfür eksilmezdi ben de bu insanlar la aynı ortamda kalmak istemiyordum kendilerini uyardım degişen bi şe olmadı kimseyi degiştiremezsin mümkün oldugu kadar uzak duruyordum herkese yaka silkitmişler.. her gördügüm de bunlar burda olmazsa ne iyi olur diyodum 15_ 16 gün sonra aşagıdan gül adında bi kız aglayarak yukarı çıktı o çocuklardan biriyle tartışmış ve çocuk buna küfür etmiş ben senin .... demiş kız aglayarak yukarı geldi ne oldu gül dedim niye aglıyorsun küfür etti bana dedi müdürün yanına gitti ve söylemiş böyle böyle bi şe oldu diye müdürde gülü severdi dediki git söyle ona çıkarsın kıyafetlerini defolsun gitsin ayın 5 inde gelsin maaşını alsın gittimedi kız korkmuş döverler diyo aşagıya tel açtı çocugu çagırdı ve kendisi söyledi git 5 inde gel maaşını al diye tabi bu gidip kankasına da söylüyo beni kovdular diye diger pislik arkadaşıda o zaman bende çıkarım diyo müdürün yanına geliyor müdr diyor ikinizinde yolu açık olsun .. Bizde huzurlu huzurlu işimizi yapıyorduk onlar gittikten sonra her şey degişti insanlar rahat nefes aldı ... bu düşünce gücü degilde nedir .. |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Alıntı:
|
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... bir de ben çekebilsem... |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... önce inanmak lazım tüm kalple... bende anlatayım bari zengin olmayı kafaya koydum uzuuun süredir aklımda olan bi icadı gun yuzune cıkardım daha önce kimsenin yapmadıgı ve tüm dünyada kullanılacak bi bulus enerji ile alakalı gecen profla konustum yapabilrsen adın tarihe gecer dedi uzun bi çalısma gerekecek 2 belki 3 yıl ama yapınca turkiyenin sayılı zenginlerinden olucam ... :) |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Bende,bir haftadır düzenli olarak telkinleri dinliyorum ve olumlamalar yapıyorum. İçimden sürekli,bugün beni mutlu eden sürprizlerle karşılaşacağım diyordum.Ama aşırı beklenti içine girmeden.(bu nokta önemli bence.Aşırı beklenti gerginlik yaratıyor çünkü !) 2 gündür sürprizlerle karşılaşıyorum.2 gün önce annem güzel bir kalem hediye etti.(Tam da istediğim bir şeydi.) Dün de,cep telefonumu titreşimde unutmuşum.Yatmadan önce bakayım dedim.Mesaj gelmiş. Bundan 4 ay önce,kişisel gelişim ve eğitim kursuna müracat etmiştim.Kabul edildiniz yazıyordu.Ve bugün başlayacağım bakalım:) |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Arada bebeğimle kedim sanki gerçekten varmışçasına imgeleme yapmıştım. Ve inanılmaz bir şey oldu.Eşim geçen hafta yoldan bulduğu duman renkli muhteşem güzellikleki kediyi evimize getirdi.Bu olay karşısında mesajımı almıştım.Bebeğim benimleydi ve ben anneydim. Çekim yasası gerçekten müthiş bir güç.Lütfen yürekten inanarak kendinize gelmesini istediğiniz herşeyi çekin. Yolumuzdaki varolan ışık giderek çoğalsın. |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. 13 aralık 2009 arkadaşımla buluşmaya karar verdik. birlikte kişisel gelişim yolunda maddeler koymamız ve net bir şekilde sonuçları görerek ilerlememiz gerekiyor kararı almak için polonezköy'de sıcak ve sakin bir kafe&restaurant tarzı taş evlerden birine gittik.. maddelerden biri şu idi ; * eft, sedona , bolluk - bereket yasası üzerine bir eğitim almamız gerekiyor. ama eğitim hem kaliteli, hem detaylı , hem uzun hem de oldukça uygun olmalı diye evrene sipariş verdik 14 aralık 2009 günü hayatım değişti com sitesinden seminer maili geldi. 20 aralık pazar günü eft, sedona , bolluk bereket ile ilgili teknikleri anlatan eğitimde sizi de görmek istiyoruz. yer : taksim ücret : 80.tl üstelik seminerin bonusu da vardı : tüm yöntemleri anlatan cd ve seminer notları da içinde... süper bir çekimdi... karar verdiğimiz pazar gününün 7. günü biz seminerdeydik.. süperdi , harikaydı ve inanılmaz çekim gücümüze bir kez daha parmak basmış olduk sevgiler |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... ıhlamur çayı yapsam mı yapmasam mı diye epeyyyy bi düşündüm, boşver yaparım bi ara;ama yapan olsa fena olmaz diye aklımdan geçirdim. Bir de baktım ki annem odamın kapısını açmış,ıhlamur çayı yaptım mutfakta, iç istersen diyo :):):) küçük müçük;ama çekim işte :) Hamdolsun :) |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:02 PM. |