| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası -Çekim Yasası- kendini göstermeye başladı!!! çok ilginç bir olay yaşadım!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız süper bir haber bu yaprak inşallah devamı gelir wave...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() süper bir haber bu yaprak inşallah devamı gelir wave
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tesekkür: 31
12 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Hayırlı olsun...Tebrikler... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() muhtemelen şu an çalışıyorsun ![]() tebrik ediyorum ve mutluluklarının daim olmasını diliyorum ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 2
60 Mesajinıza toplam 268 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Geçen hafta işten ayrıldım. Aslında çekim yasası egzersizlerime uygun bir işti (08.00-17.30 mesai ,hafta sonu tatil...yemek iş yerine ait) Ama tam anlamıyla değil. Neden ayrıldğıma gelince,işe başladığımdan beri fazla mesai yaptık.çıkışım 20.00'ı buluyordu...sadece 15 dk yemek arası oluyordu...(hiç dinlenme diye bir şey yok!) Akşam eve bi geliyırdum gözlerim mosmor! Bir de işlre çok ağırdı...Noter olduğu için sürekli hukuk terimleri falan...(sanki mahkeme...) İş yerindeki insanları hiç sevmedim...kıskanç,fesat...insanlar vardı.Alışmaya çalıştım ama olmadı.İşe bi şekilde alışmaya kalksam,çalışma arkadaşlarımdan nefret ettim... Öyle bir olay oldu ki acayip sinirlerim bozuldu.Kız vezneden açık vermiş sanırım,hesap tutmamıştı bir akşam.Ve benim hazırladığım postalardan bildi.Sonra gerçekler ortaya çıktı.kız yanlışlık yapmış.Ama beni azarladığıyla kaldı. İşten ayrılınca resmen kandimi ceza evinden çıkmış gibi hissettim... Siz nedersiniz iyi yapmış mıyım ayrılmakla? Şunu farkettim,çekim yasasında hala eksik uyguladığım bir şeyler var dusun |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b> ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Earth
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() öncelikle hayırlı olsun... ![]() sizin ve sağlığınız açısından güzel bir karar diye düşünüyorum. o zaman bu negatiflikleri çevirip, pozitif bişekilde listene eklemeye ne dersin? bi dene istersen... sağlıcakla ve ışıkla...
__________________ Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler< Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 2
60 Mesajinıza toplam 268 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 1
40 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sevgili Yaprakk, isten ayrilman eminim hayirli olmustur, kendimiz icin en iyisini yine kendi hislerimizi dinleyerek buluruz. Ayrica cekim yasasini ya uygularsin yada uygulayamazsin, eksik uygulama diye bir durum sozkonusu olamaz cunku evren ne istersen sana onu verir eksik yada fazla vermez, o andaki ihtiyacin olan derslerini ogrenmeni en iyi saglayacak deneyimleri yasatir, sen isinden ayrilmakla, orada ogrenmen gerekeni ogrendin veya ogrenecegin derslerini baska bir sekilde ve yerde ogrenmeyi sectin . Onemli olan kendini iyi hissetmen. Sevgi ve isikla kal
__________________ Yolcu |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 76
45 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() umarım yeni deneyimlerinle herşeyi kafanda daha net oturtur ve evrene daha net mesajlar verirsin... herşey gönlünce olsun ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sevgili Yaprak, Yaşadığımız olaylar, atacağımız bir sonraki adım için bize bilgi ve deneyim yüklerler. Sende bu deneyiminden muhakkak bir artı ile çıktın, oturup bunun üzerinde düşünürsen, bir sonraki uygulamanda nelere dikkat etmen gerektiğini buluacaksın. Yazında dikkatimi çeken bir şey oldu. Son derece neşeli bir ruh hali ile yazmışsın ancak, yazıda bir kelime var ki, onun çekim yasasında yeri yok. "Bakalım uyguladığım çekim yasası inşallah işe yarar " demişsin. Çekim yasası ile "inşallah" kelimesi birbiri ile bağdaşmaz. Bir şeyi ya isteriz ya da istemeyiz. Kesin ve net tavır önemlidir. Tekrar denemekten asla vazgeçme. Sevgiler
__________________ Yurdahal sol lucet omnibus Güneş herkes için parlar www.astroistanbul.com www.astroistanbul.blogspot.com www.oldubil.blogspot.com |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası -Çekim Yasası- kendini göstermeye başladı!!! çok ilginç bir olay yaşadım!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız süper bir haber bu yaprak inşallah devamı gelir wave...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi