| ||||||||||
|
Bırakmak Gerçekten Zor mu? Bırakmak Gerçekten Zor mu? |
Sigara ve Sağlığnıza Etkileri ve Bırakmak Gerçekten Zor mu? oleey sigarayı bıraktım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba gülpor, cevaplarını okudum ve teşekkür ederim.benim aslında izleyeceğim yol..sizlerinde bu anlamda tecrübelerinizden faydalanarak.. bıraktıktan sonra öngörebildiğim yada karşılaşacağım zorlukları önceden öğrenip(elbetteki kişiye ve durumuna bağlı bazı farklılıklar olacaktır) hazırlıklı olmak ve bu süreci daha kısa zamanda sorunsuz atlatabilmek..bu yüzden ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bırakmak Gerçekten Zor mu? telkin cd indir izle İstanbul Bırakmak Gerçekten Zor mu? nerededir kimdir Bırakmak Gerçekten Zor mu? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bırakmak Gerçekten Zor mu? hipnoz Bırakmak Gerçekten Zor mu? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bırakmak Gerçekten Zor mu? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bırakmak Gerçekten Zor mu? kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #15 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 7
22 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() merhaba gülpor, cevaplarını okudum ve teşekkür ederim.benim aslında izleyeceğim yol..sizlerinde bu anlamda tecrübelerinizden faydalanarak.. bıraktıktan sonra öngörebildiğim yada karşılaşacağım zorlukları önceden öğrenip(elbetteki kişiye ve durumuna bağlı bazı farklılıklar olacaktır) hazırlıklı olmak ve bu süreci daha kısa zamanda sorunsuz atlatabilmek..bu yüzden sizleri sorularımla biraz sıkabilirim:) eminimki bırakıp en az 1 ay içmezsem ondan sonrada pek sorun yaşayacağımı düşünmüyorum..ben aslında yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum....ve bir sahur vakti evde sigara bulamadığım için yaklaşık 2 km..yürüyüp almayı düşünebilecek kadar tiryakiyim..birde küçüklüğümden bu yana çay içmeyi çok severim ve çay bende herzaman sigara isteği uyandırıyor. izninizle ilk yazınızda bahsettiğiniz ''Ama sana tavsiyem tek başına telkinler işe yaramıyo ,beyninden geçen sigarayla ilgili düşüncelerini kontrol altına alman gerek ve onlara bağlanmaman gerek,.......'' kısmı biraz daha açmanızı rica edicem..inanın bana bu anlamda verdiğiniz bilgilerin çok faydası olacak...şimdiden teşekkür ederim...saygılar.. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
biraktim, oleey, sigarayi |
| |
Sigara ve Sağlığnıza Etkileri ve Bırakmak Gerçekten Zor mu? oleey sigarayı bıraktım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba gülpor, cevaplarını okudum ve teşekkür ederim.benim aslında izleyeceğim yol..sizlerinde bu anlamda tecrübelerinizden faydalanarak.. bıraktıktan sonra öngörebildiğim yada karşılaşacağım zorlukları önceden öğrenip(elbetteki kişiye ve durumuna bağlı bazı farklılıklar olacaktır) hazırlıklı olmak ve bu süreci daha kısa zamanda sorunsuz atlatabilmek..bu yüzden ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bırakmak Gerçekten Zor mu? telkin cd indir izle İstanbul Bırakmak Gerçekten Zor mu? nerededir kimdir Bırakmak Gerçekten Zor mu? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bırakmak Gerçekten Zor mu? hipnoz Bırakmak Gerçekten Zor mu? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bırakmak Gerçekten Zor mu? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bırakmak Gerçekten Zor mu? kuantum düşünce kitap haberi