| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri |
Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aşağıda anlayacağım şekilde maddeledim, eksiğim atladığım birşey var mı? 1- niyetlerimi tekniğe göre yazıyorum. 2- bunları sabah akşam tekrar edip, yazıp kutuya atıyorum. 3- Yüksek benlikle bağlantı için, sabah akşam medi yapıyorum 15 dakika 4- Günde ara ara 17 sn. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #28 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 68
21 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Aşağıda anlayacağım şekilde maddeledim, eksiğim atladığım birşey var mı? 1- niyetlerimi tekniğe göre yazıyorum. 2- bunları sabah akşam tekrar edip, yazıp kutuya atıyorum. 3- Yüksek benlikle bağlantı için, sabah akşam medi yapıyorum 15 dakika 4- Günde ara ara 17 sn. tekniğini uyguluyorum (iyi hissetsem de hissetmesem de) 5- Problem yaşarsam (endişe gibi) 3 dk ayırıp; problemle bağlantımı kesip, niyetimi olmuş gibi düşünüp duygusunu hissediyorum, ve bunun için teşekkür ediyorum. / ve cümleleri kullanarak kendime gerçeği hatırlatıyorum 6- Bir de mantra olarak "Nasıl Hizmet Edebilirim?" diyorum. Niyetim olunca kutudan gerçekleşen niyet kağıdımı çıkarıp denize atıyorum... Benim 2 farklı niyetim var biri işle ilgili diğeri, medeni durum değişikliği:=) ikisini aynı anda istemek enerjiyi dağıtır mı? Yani evrenin bir konuda çalışması mı daha avantajlıdır, yoksa 2 ya da 3 farketmez mi onun için:=)) |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aşağıda anlayacağım şekilde maddeledim, eksiğim atladığım birşey var mı? 1- niyetlerimi tekniğe göre yazıyorum. 2- bunları sabah akşam tekrar edip, yazıp kutuya atıyorum. 3- Yüksek benlikle bağlantı için, sabah akşam medi yapıyorum 15 dakika 4- Günde ara ara 17 sn. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi