| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri |
Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız geldim canlarım.. misafirlerim vardı... onları yolcular yolculamaz elimin bulaşığıyla geldim... bildiğim kadarı ile aktarayım şimdi yanıtlarımı .. eksiklerim kalırsa birlikte beyin jimnastiği yapar tamamlarız.... tersten başlayacağım ama okunma sırası daha rahat olduğu için .. durucumm .. "bir bmw istiyorum derseniz ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() geldim canlarım.. misafirlerim vardı... onları yolcular yolculamaz elimin bulaşığıyla geldim... ![]() bildiğim kadarı ile aktarayım şimdi yanıtlarımı .. eksiklerim kalırsa birlikte beyin jimnastiği yapar tamamlarız.... tersten başlayacağım ama okunma sırası daha rahat olduğu için .. durucumm .. "bir bmw istiyorum derseniz bir ömür boyu arar durursunuz.söylemeniz gereken:bir bmw'ye sahibim"yazıyor." doğru diyor... özlem bodemerin anlatımıyla burada ki derste verilen mesaj birbirine benzer aslında ... özlem hn. sahiplik hissini bilinçaltına kabul ettirmeye çalışmış.. ama ders 2 de anlatılan notlardan öğrendiğimiz eğer şu anki koşullarımız bir bmw almaya müsait değilse bilinçaltının bunu gülümseyerek karşılayacağı.. wave bunun için kademeli ve bilinçaltını ikna eden bir cümle kurarak öncelikle niyet ettirip hedefi belirlettiriyor.. (ders 1) şimdi yeni bir bmw almaya niyet ettim.. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum” burada bilinçaltı tarafından engele takılacak kelimeler ortadan kalkmış oluyor.. çünkü daima hedeflerimiz oluyor.. bilinçaltı buna alışkın ve gelen niyetin kabul edilebilirliği karşısında kolaylıkla kapılarını açıp içeriye buyur ediyor.. ikinci aşamada (ders 2 ) niyetlerimize uygun olumlamalar ile durumun hızlandırılması sağlanıyor.. olumlama.. oanaylama yaparken dileklerimizin gerçekçi olmasından bahsediyoruz hep.. burada dikkat çekilmek istenen konuda aynı.. yazılı ve sözlü olarak olumlama yaparken direnç göstermemek için en etkili kelimeleri seçerek.. hedefe giden yolda kelimelerin gücünden doğru olarak faydalanmamız gerekmekte .. daima seçim hakkımız vardır.. mutluluğu yada mutsuzluğu.. zenginliği yada fakirliği.. yemek yemeyi yada aç kalmayı.. sağlığı yada hastalığı.. bilerek yada bilmeden yaptığımız bu seçimlerle bugünkü hayatlarımızı yaşamaktayız.. bilmeden geldiğimiz bu noktadan sonra bilinçli olarak hareket etmek istiyorsak seçimlerimizi yapacağız.. o zaman olumlamalarımıza bunu yansıtarak başlayacağız.. niyetimizi etmiştik zaten.. olumlamam da onu destekler biçimde geliyor.. ben bir bmw almayı seçiyorum.. yaşamda karşımızda olan milyonlarca olasılık içerisinden kendi arzu ettiğimiz ile ilgili olarak seçim hakkımızı kullanmış oluyoruz böylelike.. ve yine şimdiki zamandayız... evet durucum 60 kiloyum demek yerine 60 kilo olmayı seçiyorum diyeceksin.. birinci derste anlatıldığı gibi öncesindeki niyet i yapacaksın.. sonrasında olumlamaların ile bunu destekleyeceksin.. yaptığın yanlış yada boşa değildi ama eksik olan şey söylediğimize karşı oluşturduğumuz dirençleri kırmak için eski hali ile olumlamanı çok tekrarlaman gerekiyordu.. çünkü 60 kilo değilsin.. ama bu senin seçimin olduğunda enerjin bu yönde hareket ederek yaptığın olumlamanın sonucuna daha çabuk ulaşacaksın.. kendime güveniyorum.. evet doğruydu ama gücün sınırı yoktur.. ve olan gücümüze kanaat etmek yerine koşulların bize getireceği daha fazlasını da alacak kapıyı açık bırakıyoruz.. her gün kendime daha fazla güveniyorum... burada kapasiteyi her gün her saat hangisini tercih edersek ona göre arttırıyoruz.. zaten sahip olmuşluk hissini ders 2 de anlatılan diğer uygulamalarla pekiştiriyoruz.. imgeleme çalışmaları sırasında olmak istediğimiz duruma sahipmişiz gibi davranarak duygusal tetikleyicilerimizi kullanıyoruz.. durucum umarım aydınlatıcı olmuştur... şimdi bir bitki çayı hazırlayayım.. döneceğim tekrar diğer sorular için.. bu arada flower cım gayet güzel açıklamışsın tatlım.. ![]() güzel emeklerine sağlık... ![]() sevgiler..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tesekkür: 4
9 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() shamanic ben şöyle bi cümle kuruyorum sence yararı olurmu ''şimdi kendime daha çok güvenmeyi niyet ettim.bunu veya da iyisini kabul ediyorum'' cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba zeus13 Shamanic cevaplayana kadar bende kendi fikrimi belirteyeim istersen...Bence niyet ettim yerine niyet ediyorum u kullanırsan daha iyi olur.Yani "şimdi kendime daha çok güvenmeyi niyet ediyorum,bunu veya daha iyisini kabul ediyorum" gibisinden :) çünkü evrende geçmiş veya gelecek kavramları olmadığından şimdiki zaman bence daha uygun sevgiler... :) |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar zeus.. cem gayet güzel bir noktaya değinmiş.. birinci ders ikinci mesaj beşinci madde de bu konuya şöyle değinmiştik.. "5. kişisel gelişim onaylamaları mutlaka kıyaslamalı ifade edilmelidir ben kendime güvenliyim demek yerine gittikçe daha fazla kendime güvenli oluyorum demek kadar etkili değildir. daha da iyi bir onaylama ise “gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum “ demektir. kıyaslamayı kullanmanın nedeni ise sizin ne kadar kendinize güvenli olacağınız sınırı yoktur. aksi halde zihniniz sizin yeterince kendine güvenli olduğunu düşünür. ve daha fazla bir şey yapmaya gerek duymaz. onaylamalarla ilgili araştırmalarım sonucunda bu 5 tekniğin çok etkili olduğunu gördüm bu 5 tekniği kullanırsanız sonuçların şaşırtıcı olacağı konusunda size garanti veririm . bu tekniklerden bir ikisini kullansanız bile onaylamalarınızın daha etkili olduğunu göreceksiniz." bir de http://www.hayatimdegisti.com/forum/...html#post91219 bu başlık altında yorumlarımız oldu.. müsait olduğunda inceleyebilirsin.. zeus cum kısa sürede güzel haberleriniz almak dileklerimle.. sevgiler..
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Sizce bu olumlamalar nasıl arkadaşlar? ![]() Ben özgüvenimin sürekli artmasını seçiyorum veya ben özgüvenimin daha fazla artmasını seçiyorum,ben kendime daha fazla güvenmeyi seçiyorum(tercih ediyorum) ben her gün 100 kere bilgisayara,30,40 kere de deftere olumalma yazıyorum kendi kendime... sizce hangisini daha fazla seçmeliyim :) hiç olmadığım kadar cesur olmak istiyorum yeni yeni hisler yarakmak istiyorum beynimde... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() her geçen gün özgüvenim artıyor.. ve böyle olduğunu yaşamımda kolaylıkla deneyimlemeyi seçiyorum.. her geçen gün kendime daha çok güveniyorum ve bunu yaşamımın her alanında kolaylıkla hissetmeyi seçiyorum.. bu şekilde de olabilir.. ![]() sevgiler.. ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Guest
| ![]() tütü masallah döktürmüs gene shamanic yikiliyo:)) |
![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar gulcin cim ![]() birinci ders ikinci mesaj beşinci madde de bu konuya şöyle değinmiştik.. "5. kişisel gelişim onaylamaları mutlaka kıyaslamalı ifade edilmelidir daha da iyi bir onaylama ise “gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum “ demektir. kıyaslamayı kullanmanın nedeni ise sizin ne kadar kendinize güvenli olacağınız sınırı yoktur. aksi halde zihniniz sizin yeterince kendine güvenli olduğunu düşünür. ve daha fazla bir şey yapmaya gerek duymaz. onaylamalarla ilgili araştırmalarım sonucunda bu 5 tekniğin çok etkili olduğunu gördüm bu 5 tekniği kullanırsanız sonuçların şaşırtıcı olacağı konusunda size garanti veririm . bu tekniklerden bir ikisini kullansanız bile onaylamalarınızın daha etkili olduğunu göreceksiniz." bir de http://www.hayatimdegisti.com/forum/...html#post91219 bu başlık altında yorumlarımız oldu.. müsait olduğunda inceleyebilirsin.. gulcincim kısa sürede güzel haberlerini almak dileklerimle.. sevgiler..
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız geldim canlarım.. misafirlerim vardı... onları yolcular yolculamaz elimin bulaşığıyla geldim... bildiğim kadarı ile aktarayım şimdi yanıtlarımı .. eksiklerim kalırsa birlikte beyin jimnastiği yapar tamamlarız.... tersten başlayacağım ama okunma sırası daha rahat olduğu için .. durucumm .. "bir bmw istiyorum derseniz ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi