Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri

Uyarılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri

Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Meyve' cim Yanımıza hoşgeldin tekrar. Mide rahatsızlıkları çok hassas bir konu gerçekten, insanın en sevdiği yiyeceklerden bile mahrum kalmasına neden olabiliyor. Senin bu konudaki şansın ilaç kullanmana gerek olmaması, hastalıklar psikolojik nedenlerle baş gösteriyorsa eğer çözümü daha basit olabiliyor. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi

Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

Like Tree1Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-03-2009, 01:49 PM   #91 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

Merhaba Meyve' cim

Yanımıza hoşgeldin tekrar. Mide rahatsızlıkları çok hassas bir konu gerçekten, insanın en sevdiği yiyeceklerden bile mahrum kalmasına neden olabiliyor.

Senin bu konudaki şansın ilaç kullanmana gerek olmaması, hastalıklar psikolojik nedenlerle baş gösteriyorsa eğer çözümü daha basit olabiliyor.

Üst ve alt karın bölgemiz hayatla olan bağlarımızı temsil eder ki buna mide de dahildir. Sorunun psikolojik olduğunu doktorların söylediği için içim rahat olarak sana deneyimini sorgulaman için birkaç soru sormak istiyorum.

Hayatla ilgili ne tür korkular taşıyorsun?
Neyi hayatına kabul edemiyorsun?
Hayatta yaşadığın hangi deneyimi sindiremiyorsun?

Bunlara verdiğin cevaplar kendi içinde sorunu çözmen için sana kapılar açabilir. Sorunu açıkça belirleyebilirsen çözüme giden yol daha açık ve net olarak karşında belirebilir.

Rahatsızlığına uygun olumlamalar yapmak, telkinlerden faydalanarak korkularını, güvensizliklerini bilinçaltı düzeyinde çözüme taşımak faydalı olabilir canım.

Uygun olumlama olarak kendine güvende olduğunu inanarak söylemen, bu yaşamın senin iyiliğin için var olduğunu bilmen, buna güvenmen ve güveni içte hissetmen bakış açını değiştireceği gibi sana mesaj vermeye çalışan miden için de rahatlatıcı bir etki yapacaktır.

Düşüncelerimizin bile bir enerji olduğunu bilirken, yediklerimizi ve içtiklerimizi cansız birer doyurucu olarak görmemiz gerçekle tezat oluşturur. Bunun için yediklerine ve içtiklerine sevgi enerjisi yükleyerek onlardan en yüksek faydayı görmeye niyet etmen ve senin hayrına olacaklarını bilmen olumlu düşünce yanında olumlu beslenmene yol olacaktır.

Sağlıklı günlerin seninle ve hepimizle olmasını dilerim.

Sevgilerimle.


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2009, 02:35 PM   #92 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 11
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 58 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meyvemeyve is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

teşekkür ederim gerçekten. haklısınız. sosyal fobiyle çıktım bu yola ama kendime hiçbir zman yakıştıramadım. benim gibi herşeye fazlasıyla sahip biri bunu nasıl kafasına takardı. ama sosyal fobiyi o kadar çok kafama taktım ki mutsuz hissetmeye başladım.sonra ilaç kullanmaya karar verdim. daha önce de denemiştim. kullanmaya başlamadan birgün önce " zaten ara ara midem bulanıo, ilaç alınca yan etkisi de zaten mide bulantısı, ilaç kullanmaya mecbur kalmayı sevmiyorum; ilaçları sevmiyorum ve inanmıyorum" die düşündüm. sabah kalktığımda midem ilaca başlamadığım halde bulanıyordu. ondan sonra da öyle kaldı.ilacı bırktım hala var. şuan sosyal fobi kalmadı ama dediğinzi gbi güvende olmakla ilgili korkularım başladı. bunlarla ilgili olumlamalar yapıp kendime destek vereceğim. teşekkürler çok. birilerinin beni anlaması ne güzel...
meyvemeyve isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2009, 03:08 PM   #93 (permalink)
Teğmen
 
semkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 84
Tesekkür: 315
84 Mesajinıza toplam 711 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
semkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

sevgili meyvemeyve yazını oukduğumda aynı zamanda int. hedefler konusunda bir araştırma yapıyordum. kendimdeki eksiklikleri bulabilmek adına. Orda oukduğum bir paragraf tekrar senin yazına dönmeme sebep oldu. Sitedeki bu konuda eğitimli ve uzman arkadaşlardan özür dileyerek paylaşmak istedim. Dilerim bir an önce kurtulursun seni rahatsız eden şeyden.

"Kendisinden kaçma çabası içinde olan insanın, öfkesini dışsallaştırmasının bir diğer yöntemi ise bedenselleştirmesidir. Bilinç dışında kendisine yönelttiği öfkeden kurtulma yolu olarak, bedeninde bazı şikayetler yaşamaya başlar. Geçmek bilmeyen baş ağrıları, sıkıntılı mide ve bağırsak problemleri, cilt rahatsızlıkları en çabuk kendini gösteren savunmalardır. Buradaki en enteresan nokta, psikolojik terapi süreci içinde eğer o kişi öfkesini görür, bilinç düzeyine getirirse, yani yüzleşirse, tüm bedensel rahatsızlıkları bir anda yok olur.
Yazan : Dr. Ümit Yazman
Kaynak : Vatan"


sevgimle
__________________
Sende olmayan hiçbir yerde yoktur.
semkur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2009, 03:31 PM   #94 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 11
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 58 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meyvemeyve is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

hahaha gerçekten direk bana yazılmış sanırım bu yazı. hazine bulmuş gibi oldum ama onu nasıl kullanacağımı tam anlamadım:) öfkemi kabul ediyorum gibi mi olumlamalarda mı bulunmalıyım yoksa mutluyum kendimi her halimle kabul ediyorum gibi mi?
meyvemeyve isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2009, 04:00 PM   #95 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

canımm ne kadar güzel kendinde buldunyapman gerekeni .. önce kendini kabul et sonra öfkeni kabul et kendini sev kendini bağışla derim başlangıç olarak...
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2009, 04:06 PM   #96 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

Canım benim öfkelendiğin zaman bununla yüzleşmen, öfkeni karşına alıp onu incelemen gerekiyor.

Ben örnek vermeden açıklayamıyorum maalesef :) O yüzden örnek veriyorum;

Şu an öfkeliyim. Peki öfkemin sebebi nedir? ..... olayı yüzünden.
Peki bu olay beni neden öfkelendiriyor?
Bu olayla duygusal bağım nedir?
Bu olayı bana yansıtan kişiyle veya durumla ilgili duygusal bağım nedir?
Bu olay beni üzecek ya da öfkelendirecek kadar değerli midir?
Bu olayı sakince düşünsem almam gereken mesaj ne olurdu?
Bu olay X kişinin başına gelseydi tepkim ne olurdu?
X kişisine sakinleşmesi için neler söylerdim?

Öfkelenmem olayı gerçek yanını görmeme perde çekerek engel oluyor, peki bu sis perdesini kaldırsam hangi gerçeği görürüm.

Kendine bu tarz ve daha nice sorular sorarak öfkenle yüzleşebilirsin canım.
Ayrıca naçizane bir tavsiyem bu konular üzerinde harika kitapları olan Debbie Ford' u okumandır, Işığı Arayanların Karanlık Yanı ve Gölgenin Sırrı.

Kendi sorularının cevapları yine kendi içindedir. Güvenle ve istekle sor kendine merak ettiklerini ve sonra al kalemi eline başla yazmaya :) Bakalım neler çıkacak her şeyin en saf ve en temiz halini bilen yanından.

Sevgilerimle.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2009, 05:15 PM   #97 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 11
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 58 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meyvemeyve is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

Çok teşekkürler gerçekten. Bu kadar yardım etmeye çalışmanız, tanımadan sıcacık hissettirmeniz inşallah sizin de bütün dilekleriniz kabul olur... sevgilerle

ps: Dediklerinizi uygulayacağım:)
meyvemeyve isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2009, 12:17 AM   #98 (permalink)
Üsteğmen
 
sincered - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 179
Tesekkür: 605
159 Mesajinıza toplam 831 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sincered is a jewel in the roughsincered is a jewel in the roughsincered is a jewel in the roughsincered is a jewel in the rough
Smile Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

arkadaşlar günlerdir sitenin içinde dolaşıp okuyorum. okudukça kendimi çok daha iyi hissediyorum. ama bugün konu başlığına bakıp okumaya başladığımda daha da mutlu oldum. hatta sizlerin yazdıklarınızı,özellikle isteklerinize kavuşabildiğinizle ilgili olanları okuyunca inanın mutluluktan ağlamak istiyorum. ne güzel bir yer burası yaa teşekkürler

ve şimdi gittikçe daha fazla mutlu olmayı seçiyorum.
__________________
Gerçek insanı özgür kılar!
sincered isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2009, 03:04 PM   #99 (permalink)
Teğmen
 
yesıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 72
Tesekkür: 18
69 Mesajinıza toplam 264 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yesıl is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

hayatımda bıbunu basaramayınca hayalını kurup mutlu oluyorumrcok degısıklık ıstıyorum ama bunun ıcın kendımde enerjı bulamıyorum bosvermıslık damarlarımda dolasıyo bır taraftanda tamamıyle degısmek ıstıyorum
yesıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2009, 10:14 PM   #100 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 1
4 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Harley Quinn is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

Merhabalar,
Shamanic bu güzel paylaşımların için çok teşekkür ederim.
Okuduğum zaman ben de hemen uygulamaya başladım. 1 haftadır ders1'i uyguluyorum, ben sabah aksam yüksek benliğimin kutusuna tezahür ettirmek istediklerimi atıyorum. Şimdi ders 2 ye geçiyorum. onuda 1 hafta yapıp ders 3 e geçeceğim..
Aklıma takılan birşey oldu. Olumlamalarımı oluşturacağım, bu arada kutuya niyetlerimi atmaya devam edecekmiyim? ders 3 e geçince 1 ve 2 yi yapmaya devam edecekmiyim?

Yoksa zaten başından beri mi hepsini birlikte yapacaktım, yanlış mı anlamışım
Teşekkür ederiiiim

NOT: öğrencilik hayatım da falan da nasıl yapılır yolu yöntemi nedir tam öğrenmeden içim çoğunlukla rahat etmedi, yanlış mı yapıyorum endişesi oldu. Şİmdi her geçen gün sınırlarımı genişletmeyi seçiyorum. (yada seçmeden ders 2 yi bir daha bi güzel okurum)

sevgiyle...
Harley Quinn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Meyve' cim Yanımıza hoşgeldin tekrar. Mide rahatsızlıkları çok hassas bir konu gerçekten, insanın en sevdiği yiyeceklerden bile mahrum kalmasına neden olabiliyor. Senin bu konudaki şansın ilaç kullanmana gerek olmaması, hastalıklar psikolojik nedenlerle baş gösteriyorsa eğer çözümü daha basit olabiliyor. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.