![]() |
Ynt: Astral Seyahat Alıntı:
khkh56 khkh56 khkh56 oluuur da söle bir durum var ruh nasıl kahve içer aa34 sen içersin beni niyetleyerek fal diyince akan sular durur bende f678h |
Ynt: Astral Seyahat smil56 ben nasil oldu da dusunemedim bunu !!!!!!!!!!! ruh kahve icer mi????????????????????????? Emel sekerim sen hic merak etme ben bu soruna bir cozum bulurum simdi hemen bir konu basligi aciyorum hemen konunun ustune "ruh kahve icer mi"?????????? diye bir de anket ekliyorum sen merak etme aksama kalmaz bu olayi cozume kavustururuz ben bunu dusunememisim dusunseydim seni yorar miydim onceden olayi cozer seni oyle davet ederdim ...........! aa34 sen bekle biraz sorun etme cozeriz biz hep beraber. Olmassa hayal ayaz var ona bir danisiriz atakan cok mesgul siteyle ugrasiyor saniirm ama yine cozemezsek oan sorariz bakariz bi caresine sekerim sen yorma guzel kafani o da olmazsa bizim meso suheyla var ona sorariz o astsolist ya...! ona ilk basta sorarsak ayip olur.bunu da mi cozemediniz der mi der valla aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 |
|
Ynt: Astral Seyahat kiss3 iyio calismalr ben burda olucam zaten gorusuruz sevgiler |
Ynt: Astral Seyahat 25 emel canim nerdesin en son snei burda birakmistim.su nobetlerin bitmedimi? ustelik ben gidip fincan bile bile buldum turk kahvesi fincani biliyorusn buralarda bulmak marifet yani ama buldum sen astral yolculuk yapacaktin ya bana gelecektinde fal bakacaktin ya.bi nobete gittin gidis o gidis ee gel su nobetten canimin ici ya kiss3 |
|
Ynt: Astral Seyahat emel geldim gitmsisn ben diyorum ki sana sen bbu nobetlere bedenini birak ruhunu al gel diye tabii yorulursun hem beden hem ruh mu dayanir turkiyenin calisma kosullarina bak geldim sen gitmissin emelcim.neyse buralardayimbakiyorum ben arada.su kahve olayini hallederiz ben en onemlisni ahallettim bugun kahve fincani bile buldum sen kahve falini dert ediyorusun canimcin bizde herseye cozum var bak internet diye bsiey var o da olmadi ben sana tarot bile bakarim sen gel yeter ki beni birakma gurbetlerde 96 |
Ynt: Astral Seyahat tammm madem sen herseyi çözmüşün nere geleyim girlhaha ya bu aralar buluşmalar olmuyor hayırdır? bak ii aiklıma geldi dusun site beni ara ara atıyor da ayıptır sölemesi aa34 ondan sık sık kayboluyorum girlhaha |
Ynt: Astral Seyahat bana gel sen guven ruhuna cik yola. kiss3 |
Ynt: Astral Seyahat Atakan abi sen bu astral yolculuğu gerçekleştirdin herhal..Bana ayrıntılarıyla anlatırmısın biraz.Birde baş tarafı neden kuzeyde oluyor.Bunu da açıklarmısın.Senin baş tarafında kuzeymediydi. dusun Ayrıca astral yolculuk kesinlikle giyinik yapılamaz bunu da duyurayım burdan super smileydance f678h guitar guitar |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 AM. |