Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Astral Seyahat (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/8-astral-seyahat.html)

cymbella 03-07-2010 11:45 PM

Cevap: Astral Seyahat

astral seyahati gercek hayatta hicbi sekilde bizzat ziyaret edemiyecegim kisilerin ne halde oldugunu ogrenmek icin istiyorum.

bunu gerçekten yapabileceğine inanıyormusun.yanlış anlama amacım hevesini kırmak falan deil bu konu hakkında fazla bi bilgim yok o yüzden sordum.

detay 04-07-2010 12:27 AM

sanırım bende astrel seheatlara cıkıyorum fakat her seferinde korkuyorrum bu yüzdende cıkmak istemiyorum sanırım 6 aydırda cıkmadım şaka gibi ama bende ucuyorum ve camdan gecebiliyorum bedenimi görebiliyorum ve bunun gibi bir cok şey ..

Işıldayan Safir 04-07-2010 12:38 AM

Bir ara ilgileniyordum. Hatta çok yaklaştığımı hissediyordum ama çıkış yapamadım bir türlü. Ayrılmayı hissediyordum ama son anda "zorla" geri dönüyordum. Bir şey engel oluyordu. Ben bu durumu hazır olmadığıma ve korktuğuma bağladım.

Şimdi denemeye bile cesaret edemiyorum. Yalnızlık korkumla ilişkilendirdim bu durumu da. Odamda tek olduğum için sanırım. Bir şey olursa kendimi koruyamayacağımı düşünüyorum. Dolayısıyla bedenim de savunma mekanizmasını devreye sokup çıkışa engel oluyor.

Aslında çok istiyorum. Ama şuan için çok uzak bana. Desteksiz yapamayacağımı hissediyorum ne yazık ki...

esmas 04-07-2010 06:39 PM

Alıntı:

cymbella Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755901)
astral seyahati gercek hayatta hicbi sekilde bizzat ziyaret edemiyecegim kisilerin ne halde oldugunu ogrenmek icin istiyorum.

bunu gerçekten yapabileceğine inanıyormusun.yanlış anlama amacım hevesini kırmak falan deil bu konu hakkında fazla bi bilgim yok o yüzden sordum.

selam cymbella,
evet astral seyahatle istedigimiz heryeri ve herkesi ziyaret edebiliyormusuz.
henuz tecrube edemedim maalesef ama cikisi bi kere basardiktan sonra dusuncelerinle yon veriyormussun nereye gidecegine falan.
yeterki cikis yapabil bedeninden...

cymbella 05-07-2010 01:29 AM

Alıntı:

esmas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756001)
selam cymbella,
evet astral seyahatle istedigimiz heryeri ve herkesi ziyaret edebiliyormusuz.
henuz tecrube edemedim maalesef ama cikisi bi kere basardiktan sonra dusuncelerinle yon veriyormussun nereye gidecegine falan.
yeterki cikis yapabil bedeninden...

peki bu sadece uyurken yada uykuya dalmadan önce mi yapılabiliyor.eğer öyleyse uykuya dalmadan önceki beyinsel foksiyonlarla alakalı olabilir belki.bide şartlanma var tabi belki birtür halüsilasyondur. psikoloji hakkında da astral seyahat hakkında da pek de bişey bilmem ama bu anlattıklarınız bana biraz olamazmış gibi geldi.yada illaki bi açıllaması olmalı.

pff_xP 05-07-2010 01:40 AM

cok ilginç,sadece filmlerde gördüm bunu girlhaha gerçek olabileceğini hiç düşünmemiştim.
peki bedenden cıkıs için ne yapmak gerekiyor??
bu konuda hiçbir şey bilmiyorum terli345

esmas 05-07-2010 10:05 PM

symbella ve pff Xp sorularinizin cevabini bu sitede ve internette bulabilirsiniz.ben her ne kadar anlatsam da tam anlatamam. o yuzden bu konu sagdan soldan duymakla anlasilmaz. ya bir ekitaptan yada bu konuyla ilgili yazilmis yazilardan faydalanabilirsiniz.
selamlar..

pff_xP 05-07-2010 10:15 PM

teşekkürler,sonradan gördüm sitede bununla ilgili başlıklar varmış.
inceledim :))
sevgiyle kal...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 PM.