![]() |
Astral Seyahat ilgili kitapları bulabilirsem hemen almayı düşünüyorum birkere astral seyahat deneyimi yaşadım ama sonrasında hiç denemedim ama denemekte istiyorum tabiki hatta bugünden işe başlayabilirim |
Astral Seyahat bu adamın anlattıklarına inanmıyorum ben. Resmen adamlar işi yürütüyor. Böyle şeylere meraklı olan insanları kandırıp aslında o para kazanıyor. Herşey beyinde dönüyor. İnsanlar safca inanıp beyinlerini kandırdıkları için istediklerinin olduğunu sanıp o insanlara teşekkür ediyorlar, para kaznadırıyorlar. tuh788 |
Astral Seyahat 10 sene kadar önce üniversite okuduğum şehirde bi tarikata üye olan bi arkadaşım bahsetmişti buna benzer şeylerden, tam hatırlamıyorum ama galiba zikir çektikten bir süre sonra bedenlerinden ayrılıp uçabildiklerini, çok uzak yerlere gidebildiklerini anlatmıştı, ama bunu yaparken(hazırlanma aşamasında yani) şeyhlerine odaklanma şeklinde bişeyden bahsetmişti, ozaman inanmamıştım ama şimdi siz söyleyince bu tür şeylerin olabildiğine inanmaya başladım (hoş bedeni götüremedikten sonra ne faydası var bunun bilmiyorum) |
Ynt: AURA Sevgili Atakan Bey; Astral seyahatten konu açılmışken.Aura ile ilgili ücretli olanlardan telkinimiz varmı? Yoksa koruma kalkanı bu işi zaten yapıyormu? |
Ynt: Astral Seyahat merhaba ben bir soru sormak istiyorum. astral bedenle ruh aynı şey mi ve astral bedenin görüntüsü nasıl birşey? dusun |
Ynt: Astral Seyahat astral beden nasıl istersen öyle olur... yani ejderha oluyum diye konsantre olursan ejderhasındır ama unutur veya vazgeçersen düzelirsin... bence adı üstünde astral beden ruh değil... yani bedenin bir başka bölümü yada organı... |
Ynt: Astral Seyahat Çok uğraştım ama malesef henüz çıkabilmiş değilim smiliyface |
Ynt: Astral Seyahat cevaplarınız için tşk ederim blissy bnm bir sorum daha olacaktı. bi arkadaşım rüyasındayken çıkmış kendi bedeni gibiymiş ama şeffafmış bulut gibi gerçekten şeffaf mı yoksa rüyasında gördüğü için mi öyle? bana gökyüzünde uçtuğunu ve onun yanında konuşan biri olduğunu da söylemişti.sizde şeffaf mıydınız bedeninizden çıktığınızda?.. |
Ynt: Astral Seyahat ya cvp verin lütfen Atakan Beyy |
Ynt: Astral Seyahat Alıntı:
Uyandiğinizda ise bazı şeyleri unutursunuz zaman geçtikce acaba rüya miydi diye düşünürsünüz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:37 PM. |