Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Astral Seyahat (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/8-astral-seyahat.html)

karanlık_lord 11-04-2007 02:50 PM

Astral Seyahat

ilgili kitapları bulabilirsem hemen almayı düşünüyorum birkere astral seyahat deneyimi yaşadım ama sonrasında hiç denemedim ama denemekte istiyorum tabiki hatta bugünden işe başlayabilirim

PoSeidoN 21-04-2007 02:53 PM

Astral Seyahat

bu adamın anlattıklarına inanmıyorum ben. Resmen adamlar işi yürütüyor. Böyle şeylere meraklı olan insanları kandırıp aslında o para kazanıyor. Herşey beyinde dönüyor. İnsanlar safca inanıp beyinlerini kandırdıkları için istediklerinin olduğunu sanıp o insanlara teşekkür ediyorlar, para kaznadırıyorlar. tuh788

ohbeee 21-04-2007 09:48 PM

Astral Seyahat

10 sene kadar önce üniversite okuduğum şehirde bi tarikata üye olan bi arkadaşım bahsetmişti buna benzer şeylerden, tam hatırlamıyorum ama galiba zikir çektikten bir süre sonra bedenlerinden ayrılıp uçabildiklerini, çok uzak yerlere gidebildiklerini anlatmıştı, ama bunu yaparken(hazırlanma aşamasında yani) şeyhlerine odaklanma şeklinde bişeyden bahsetmişti, ozaman inanmamıştım ama şimdi siz söyleyince bu tür şeylerin olabildiğine inanmaya başladım (hoş bedeni götüremedikten sonra ne faydası var bunun bilmiyorum)

kadirayvaz 24-04-2007 02:04 PM

Ynt: AURA

Sevgili Atakan Bey;
Astral seyahatten konu açılmışken.Aura ile ilgili ücretli olanlardan telkinimiz varmı? Yoksa koruma kalkanı bu işi zaten yapıyormu?

ege3 27-04-2007 06:24 PM

Ynt: Astral Seyahat

merhaba ben bir soru sormak istiyorum. astral bedenle ruh aynı şey mi ve astral bedenin görüntüsü nasıl birşey? dusun

Goldragoon 08-06-2007 03:13 PM

astral beden nasıl istersen öyle olur... yani ejderha oluyum diye konsantre olursan ejderhasındır ama unutur veya vazgeçersen düzelirsin...
bence adı üstünde astral beden ruh değil... yani bedenin bir başka bölümü yada organı...

sai-yo 24-06-2007 12:55 AM

Çok uğraştım ama malesef henüz çıkabilmiş değilim smiliyface

ege3 07-08-2007 07:05 PM

cevaplarınız için tşk ederim blissy bnm bir sorum daha olacaktı. bi arkadaşım rüyasındayken çıkmış kendi bedeni gibiymiş ama şeffafmış bulut gibi gerçekten şeffaf mı yoksa rüyasında gördüğü için mi öyle? bana gökyüzünde uçtuğunu ve onun yanında konuşan biri olduğunu da söylemişti.sizde şeffaf mıydınız bedeninizden çıktığınızda?..

ege3 26-10-2007 11:40 AM

ya cvp verin lütfen Atakan Beyy

hayatimdegisti 26-10-2007 11:53 AM

Alıntı:

ege3 Nickli Üyeden Alıntı
cevaplarınız için tşk ederim blissy bnm bir sorum daha olacaktı. bi arkadaşım rüyasındayken çıkmış kendi bedeni gibiymiş ama şeffafmış bulut gibi gerçekten şeffaf mı yoksa rüyasında gördüğü için mi öyle? bana gökyüzünde uçtuğunu ve onun yanında konuşan biri olduğunu da söylemişti.sizde şeffaf mıydınız bedeninizden çıktığınızda?..

Astral yolculuk esnasında görünenler oldukça netdir.Ancak duvardan vs geçebilirsiniz.Uçtuğunuz için hiç bitmesin istersiniz.
Uyandiğinizda ise bazı şeyleri unutursunuz zaman geçtikce acaba rüya miydi diye düşünürsünüz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:37 PM.