![]() |
Ynt: Astral Seyahat Atakan abim bu astral yolculuğun sırasında üzerinde birşey varmıydı.? utananadam Yani astral seyehati gerçekleştirebilmek için tamamen çıplak olmak gerekiyormuş.Yoksa giyinikte olabilirmi terli345 |
Ynt: Astral Seyahat İlahi Canan khkh56 Tabii ki astral seyahat giyinik yapilir. Zaten astral beden duvardan vs geçebiliyor. Nelerde çıkartıyorlar böyle... neutrali5 Birde dikkat etmenizi öneririm.Ben astral ile ilgilendiğimde 2000 yilinda bu konu ile ilgli tek bir site bile yoktu.İlk siteyi ben açmıştım.Daha sonra bu konununda cilki cikti... Astral ile hiç bir ilgisi olmadığı halde astral yapiyorum diyen ve bu yalanlarina kendileri inananlar var.Bu kisiler eğer kamera acarsaniz vs astral dersi veririm diyorlar bir kaç yerde rastladım.Bence size boyle bir şey soyleyen olduysa hemen engelleyin. |
Ynt: Astral Seyahat coffe2 ruh bedenden mi ayriliyor arkadaslar?! diyorum ki benim su ruhu bir su bedenimden ayirsakta su ruhum su bedenimi biraz rahat biraksa da bedenimde kendiyle kalsa bir miktar relax olsa diyorum.aaaaaaaa canim bu bedene de yazik bu ruhun yuz bin tane eziyetini cekmek zorunda mi yani .................................. sonra geri gelicek ama dimi arkadaslar cunku ruhuma ihtiaycim olucak ya o yuzden neyse kizmayin ha saka yaptim |
Ynt: Astral Seyahat ama atakan abim üzerimizde olan giysiler günlük negatif bi enerji taşır buda işi zorlaştırır.Yani ben öyle düşünüyorum.Yanılıyormuyum dusun |
Ynt: Astral Seyahat bu olayin su bolumu nu merak ettim simdi ruhum bedenimden ayrildiginda ben kendi kendimi karsimda mi gorucem vavvvv !!!!!!!!! su olayi bi zahmet bir ogretin arkadaslar soyle karsidan kendi kendime bir alici gozuyle bakayim !!!!!!!! guzlemiyiz cirkin miyiz birde biz gorelim dimi smil56 dusun |
Ynt: Astral Seyahat Alıntı:
|
Ynt: Astral Seyahat bugun gulmekten olucem galiba emel maasallah bugun butun enerjinle uyandin anlasilan nereyi acsam bir espri yapmissin valla yetisemedim sitede seni takip ediyorum artik..........! ay canim nesen bollll olsun kiss3 |
Ynt: Astral Seyahat hayatımızda bir defa da olsa bunu yaşamalıyız diye bakıyorum konuya. |
Ynt: Astral Seyahat happy6 sümbülümmmm happy6 happy6 çok öperim seni kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Astral Seyahat emel bir ara sende bedenini orda birakirsan ucarsan bana gel olurmu soyle oturur bi de kahve yapariz derin derin sohbet ederiz yalan malan kahve fali bile bakariz burasi biraz uzak gibi ama ucakla fazla degil istanbuldan 3 saat antalyadan 4 saate yakin bisye degil sen bedeninden ayrilinca haber ver ben yavas yavas cayi kahveyi hazirlarim sekerim khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:37 PM. |