![]() |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın benim yaptığım göz yanılması mı yoksa ışık falan görme sanki ruhum tepemden çıkıcak gibiydi ama zevkli bişey şimdi korktum bidaha yapsammı acaba bilenler cevaplarsa sevinirim. . . |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın Alıntı:
bugün nesemi kacirmicam yasamak güzel ya:)) |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın ben o kişinin gördüğüyle ilgili yorum yapamam çünkü...dedikleri tutarsız ve yanlış bilşgi veririm.. ama yaşı büyük bir erkekti.. ailesinin tanımıyla ifade ediyorum sadece... ben de o zamanlar senin gibi meraktan denemiştim ... ama rahatsız oldum çok içim karıştı ve uğraşmak doğru gelmedi... |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın karsimizdakini anlayabilmemiz icin onun düsündügü gibi düsünmedigimiz sürece anlasmazliklar kacinilmaz olucaktir... |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın ama yapanlar yapıyor bişey olmayanlarda var yaparkeende dua ettim korktum biraz sen neden vazgeçtin nasıl yaptın? |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın GURBETÇİ BEN O KONUYU AÇIKÇA ANLATMAK İSTEMİYORUM VE DOĞRU DEĞİL BANA GÖRE... YANİ DİYORUM YA BU BENİM KARARIM SEN BİLİRSİN... BU ARA ZATEN RUHUM DALGALI ... KENDİMİ KASMAK İSTEMİYORUM... SADECE MUTLU OLMADIM VE ÖYLE ZEVK DE ALMADIM... |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın bende şimdi tavsiye etmiyorum kimse yapmasın saçmalık |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın Alıntı:
t678 |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın Hoşbulduk =) |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın astral seyahatin gerçek kanıtları piri reisin çizdiği haritadır arkadaşlar şimdi günümüzde o haritayla uydudan çekilen harita karşılaştırıldı ve birebir doğru sonuçlar çıktı Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:16 PM. |