![]() |
bunu okumadan astral seyahat yapmayın Astral Seyahat çok eskilerden çağlardan beri insanların ilgisini çekmiştir. Pekiyi nasıl oluyor da kimi insanlar fizik bedenlerinden ayrılarak zaman ve mekanı aşıp diledikleri yere gidebiliyorlar? Astral seyahat varlığın vücuttan ayrılarak dolaşması durumudur. Astral seyahatin gerçekleştirilebilmesi için çok uzun bir süre uğraşılması gerekir. İlk evresi meditasyon veya lüsid rüyada tecrübe kazanmaktır. Yani ruhu tanıma ve rahatlatma sonrasında tecrübe ile astral seyahat yapılabilir ama kolay bir süreç değildir. Astral seyahat ulaşılabilecek en son noktalardandır, ruhun bedenden ayırarak istediği yere gitmesidir. Astral seyahat anında yaşanılanlar bazen rüya şeklinde hatırlanır. Ama rüyaların hepsi sadece astral seyahatlerden mevcut değildir. Kısacası astral seyahat, normal bedenimizden enerjiden meydana gelen astral bedenimizin bilinçli olarak ayrılması, maddelerden uzakta ve düşünce gücünün hakim olduğu bir boyutta bulunmaktır. Astral seyahat psişik durumlar içerisinde en tehlikesiz olanı olarak kabul ediliyor. Astral seyahat sırasında beden ile ruh arasındaki bağın kopması, kaybolmak veya zarar görmek olanaksızdır. Zaten her gece uyuduğumuzda astral bedenimiz vücudumuzdan otomatik olarak ayrılıp gezmekte ve bunun bir sonucu olarak rüya görmekteyiz. İşte buradaki amaç her gece bilinçsiz olarak yapılan bu olayı bilinçli olarak yapabilmektir. Kimilerine göre astral seyahati isteyerek yapmak doğa kanunlarıyla bağdaşmazken, kimilerine göre bir ilim, bazılarına göre ise insana beyninin oynadığı küçük bir oyundur. YİNEDE RUHEN GÖRMEK AYRI BİRDE BEDENİMİZİN EN UFAK HÜCRELERİNE KADAR ZEVKİ TADMASI AYRIDIR. ZATEN AHİRETTEDE VÜCUDUMUZ BUNDAN KAÇ KAT BÜYÜK OLACAKMIŞ. Kİ CENNETTE İSEN EN UFAK ZERRECİKLERİMİZ BİLE ZEVKİ TADSIZ DİYE YOK CEHENNEMDE İSEN ACIYI TADSIN DİYE... |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın üyelere sesleniyorum..lütfen bir konuyu beğensekte beğenmesekte düşüncelerimizi bildirirsek yani yorum yaparsak daha çok tanırız birbirmizi ve daha çok bağımız olur..... hemde canımız sıkılmaz...daha çok görüş alırız |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın Evet çoğu kişi astral seyahatin zararlı olmadığını sölüyor. Buna da inanıyorum ama ben ilk etapta korkarım sanırım.Bir de çok uğraşmak gerekiyo bunun için o kadar uğraşır mıyım bilemem..Ama bana Lucid rüya çok güzel geliyor. Onu yapmaya uğraşıyorum ben..İnşallah becerebilirim bir gün..Ama bütün bu şeylerle uğraşırken de insan dikkatli olmalı.Evet rüya aleminde herşeyi yapabilmek güzel olur ama gerçke hayattan da kopmamak lazım.. |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın ArkadaşLarr ßende Sizee SöyLüyorum Lucid ßana KaLırsa Daha İyidirr.İnsanın Bedenini Dışarıdan Görmesi ßiLee psikoLojikmen zararLar verebiLr. |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın gerçekten yapan var mı acaba bedenini gören.... |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın Alıntı:
|
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın böyle bişeyi ilk defa duyuyorum gerçekten çok ilginçmiş. ben bunlar sadece filmlerde olur diye düşünürdüm :D ama ilginç gerçekten şaşırdım :) |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın Yüce Allah ın insana verdiği güçler.. hatta insan beynini kullanarak su üstünde yürüyebilir,zehri içip vücudunda etkisiz hale getirebilir vb.diye söyleniyor |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın Cin olmadan adam çarpmak gibi birşeyden bahsediyorsunuz. :) Önce ALLAH a tam tevekkül ile iman edin bence.Öyle beyni yorarak hayal dünyaları tasarlayarak bu yola çıkarsanız uçucam diyip damdan kendinizi atarsınız. Lucid bağımlılık yapar zararlıdır. Astral ise tehlikelidir psikolojinizi bozar. Belirli bir seviyeye ulaşmadan ben derim ki normal insan gibi yaşamayı deneyin. |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın arkadaşlar birkere istem dışı yatakta uykuya dalmak üzere iken bedenimin havalandığını yataktaki bene baktığımı gördüm .ne olduğunu anlamadığım için ölüyormuyum acaba diye düşündüm |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın ama birde baktin hakki rahmetine kavusmamissin:))) |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın ilkokul 4. yada 5. sınıftayken bir keresinde rüyamda kendimi bir gökdelenin tepesinden atlarken görmüştm. Gözlerimi açtığımda sanki yatağa düştüğümü hissettim. Sanırım bunlarda benzer şeyler. Yanılıyor muyum? |
2.si olarak ; Astral Seyahat tehlikeli değil ve psikolojiyi de bozmaz. Astral Seyahat Allah'ın nimetlerinden ve biridir.Yaratılış mucizelerinden biridir.Eğer Astrale çıkarsan hayatının fizik dünyayla sınırılı olmadığını görürsün.Ve o zevki tattığında hiç bir şeyin onun kadar zevk vermediğini görürsün.Sorusu olan arkadaşlar varsa elimden geldiğince cevaplarım. |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın ben astral seyahat yapmayı düşünüyorum yani sırf meraktan ama cin görme falan diyorlar o yüzden korkuyorum gören var mı ?=(yapmalı mıyım?? |
|
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın bir sorum olucaktı ben astral seyahati denedim ayna çalışmasıyla ama 5 dk gözlerimi kırpmadan duramadığım için olmadı aynada tepemden çıkmak isteyen beyaz bir ışık gördüm çok heyecanlandım çok güzel bir duygu ama ev tam olarak sessiz olmadığı için dikkatim dağıldı tabiki doğru mu yapıyorum ben denersem olur mu bide aynada alnımdaki turuncu noktaya bakarken kendimi bi kaybediyorum bi görüyorum siyah karartı olarak korkunç bi yüzüm vardı sanki bilenler cevaplarsa sevinirim =) |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın gurbetçi arkadaşım seni korkutmak istemem ama bi tanıdığımız o ayna mevzusunda taklılp aklını kaybetti bence fazla ileri gitme... tabi benim fikrim... hayat senin sen bilirsin... |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın nie ki bişey mi gördü ki bende ilk kez yaptım ama şimdi korktum yaa |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın |
Arkadaş kimseye birşey dayatmıyor! Deneyimleri,bilgisi-görgüsü-MERAKI ve okudukları/araştırdıkları istikametinde paylaşımda bulunuyor. Konuyla ilgili hiç bir merakım ve deneyimim olmasada arkadaşa teşekkür ederim. |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın benim yaptığım göz yanılması mı yoksa ışık falan görme sanki ruhum tepemden çıkıcak gibiydi ama zevkli bişey şimdi korktum bidaha yapsammı acaba bilenler cevaplarsa sevinirim. . . |
bugün nesemi kacirmicam yasamak güzel ya:)) |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın ben o kişinin gördüğüyle ilgili yorum yapamam çünkü...dedikleri tutarsız ve yanlış bilşgi veririm.. ama yaşı büyük bir erkekti.. ailesinin tanımıyla ifade ediyorum sadece... ben de o zamanlar senin gibi meraktan denemiştim ... ama rahatsız oldum çok içim karıştı ve uğraşmak doğru gelmedi... |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın karsimizdakini anlayabilmemiz icin onun düsündügü gibi düsünmedigimiz sürece anlasmazliklar kacinilmaz olucaktir... |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın ama yapanlar yapıyor bişey olmayanlarda var yaparkeende dua ettim korktum biraz sen neden vazgeçtin nasıl yaptın? |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın GURBETÇİ BEN O KONUYU AÇIKÇA ANLATMAK İSTEMİYORUM VE DOĞRU DEĞİL BANA GÖRE... YANİ DİYORUM YA BU BENİM KARARIM SEN BİLİRSİN... BU ARA ZATEN RUHUM DALGALI ... KENDİMİ KASMAK İSTEMİYORUM... SADECE MUTLU OLMADIM VE ÖYLE ZEVK DE ALMADIM... |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın bende şimdi tavsiye etmiyorum kimse yapmasın saçmalık |
t678 |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın Hoşbulduk =) |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın astral seyahatin gerçek kanıtları piri reisin çizdiği haritadır arkadaşlar şimdi günümüzde o haritayla uydudan çekilen harita karşılaştırıldı ve birebir doğru sonuçlar çıktı Alıntı:
|
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın bende bir ara uykudeyken yıldızlara doğru yükseliyordum.hava karanlıktı . hatta hafifçe rüzgarın yüzüme vurduğunu hissdeiyordum bile. istemeden oldu.. belkide sadece rüyaydı..belkide yazını sonunda yazıyor ya beynin insana oynadığı bir oyundur |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın gurbetçi evet hak veriyorum .... |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın beyler ben bu astral konusuna çok ilgiliyim astii_92_31@hotmail.com eklersenz onerilerinizi almayı cok isterm bilgilendrlmek istıorm şimdiden tşkrlr. |
|
|
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın uzun zaman önce rüyamda kendimi ölü bir şekilde yukarıdan görmüştüm daha sonra uyandığımda bir şeyler bana doğru geliyordu. bu olaylardan sonra çok korktum araştırmayıp unutmaya çalıştım. bir kaç gün önce arkadaş ortamında bu konu açılınca tekrar hatırladım yaşadıklarımı korkum yeniden başladı. rüyalarımdan uyandığımda güzelse tekrar devam edebiliyorum rüya olduğunun bilincinde kaldığım yerden devam :D bu çok mutlu ediyor. ama bazen kabuslarımda devam ediyor. rüya olduğunun bilincinde olsamda istediğim an çıkamıyorum çok şiddetli bir istekle çıkabiliyorum ancak. çıktığımda da aşırı terleme ve kalp atışları oluyor. artık uyumaya korkar oldum. bunlar içinde yapabilecek bir şey var mıdır en azından sadece güzel rüyalar görebilir miyim? kabus istemiyorum. :( |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın Bence korktuğun için kabus görüyorsun. yatarken güzel rüya göreceğine inanarak uyu... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 AM. |